izmirde deprem

izmirdeki arkadaşlara geçmiş olsun umarım tüm arkadaşlarımızın durumu iidir ve güzel izmirimde bişey yoktur :cyclopsani:

Sağolun kardeşlerim walla bugün 50'ye yakın deprem oldum toplam bugün herkez endişeli bir bekleyiş içersinde dışarda bekledi millet hep. Ama en korkutucusu 5 dk içinde 10'a yakın deprem olmasıydı :queen:

Moderatör (forrap)
Evet arkadaşlar çok şiddetli oldu ama yıkacak kadar değildi gerçi biraz daha uzun sürselerdi bu kadar emin konuşabilirmiydim bilmiyorum... 5.9 şiddetinde oldu bitanesi 5.7 oldu ve daha bir çok artçı sarsıntı...Umarım bunların devamı gelmez...İşin ilginci gitgide azalacağına şiddeti artıyor...Önce daha şiddetsizken sondan bir önceki 5.9 oldu...Umarım daha büyüğü olmaz...Hepiniz sağolun arkadaşlar...Ne yalan diyim bi ara gidiyoz dedim odaları bi o tarafa bi bu tarafa giderken görünce...

arkadaşlar şu anki durum ne?artçılar oluyormu hala?hava durumu nasıl?

verilmiş sadakamız varmış dedim,ve kendimi ilk defa bu kadar çaresiz gördüm :pale: sağolun arkadaşlar,hepimize geçmiş olsun :cat:

ulan izmirim yıkılıyo ben halen can derdindeyim...geçmiş olsun...12 kasım depreminde izmirdeydim...yer ayağından kayıyor...bu ne uğultudur yarabbi...

Moderatör (forrap)
Hava biraz esiyor dostum ama yağmur falan yok allaha şükür...Bi kaç saattir artçıda yok inşallah olmazda...

Ara ara devam ediyor.Hepimiz yusuf olduk.Ama şu an o kadar şiddetli olmuyor.

forrap, anlaşılan sen de benim gibi tam anlamıyla fal..oş oldun. :) Tekrar geçmiş olsun

çok geçmiş olsun arkadaşlar :pale: umarım daha kötüleri olmaz

Moderatör (forrap)
Amin dostlar inşallah allah beterinden saklar...Ama bu benim rastladığım en büyük depremdi ve sanırım o yüzden olsa gerek özellikle 5.9 da binanın yıkıldığını (4.kattaydık) sandım altımdan kayıyordu sanki...Bittiğinde bizim bina yıkılmadı ama kesin başka yerler yıkıldı umarım kimseye bişey olmamıştır diye çıktım ama allaha şükür bütün binalar yerindeydi...Şu an bile sokaklarda duran evlerine girmeye korkan bir sürü insan var...Umarım devamı gelmez...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tüm izmir halkına geçmiş olsun
işallah daha yüksek şiddette olmaz
Allah Tüm Türkiyemizi felaketlerden korusun

abi pakistan yıkıldı... elimiz kolumuz bağlı...abi insanoğlu ne kadar aciz olduğunu hissediyor....

Moderatör (forrap)
Umarım bir Pakistan felaketi daha ne bizim nede başka milletlerin başına gelmez... :pale:

tüm izmir i bu gece allah biz yataktayken korusun herkese geçmiş olsun :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar