İzmir trafiğinin allah belasını versin. 6 ay yaşadım izmir'de. 6 ay daha yaşasaydım ya öldürülürdüm yada öldürürdüm.
Araba kullanmayı bilen bir insan evladı yok. İstanbul'daki öküzler bilerek üstüne kırıyor. Oradakiler bilmeden. Ve ne yazık ki bilmeden üstüne kıran adam daha tehlikeli.
Ayrıca İzmir'deki ışıklarda kırmızıdan sonra önce sarı yanıyor sonra yeşil. Ve her ışıklarda sarı yandığında mutlaka kornaya basan bir hıyar oluyor
İstanbulda da ankarada da kullandım. Aslında İzmir trafik açısından sakin bir şehir diğer illere göre. Kurallara uygun gittiğin sürece sıkıntı yaşamazsın. Pek sıkıştıran vs. olmaz. Her gün işe motorla gidip geliyorum ben pek yaşamıyorum en azından.Sen rahat olduğun sürece bulaşan pek olmuyor. Ha ama çakallık yapanlara(seni kastetmiyorum) İzmir insanı çok ta müsamaha göstermiyor trafikte.
Ama haftasonları ve bayramlarda durum tam anlamıyla dediğin gibi oluyor. Adam bütün hafta yatırdığı arabasıyla eşini dostunu alıp gezmeye çıkıyor. Ondan sonra üzerine süreninden aniden fren koyanına kadar hepsine denk geliyorsun. Mütemadiyen de özür diliyorlar o ayrı mesele.
Sarı ışıkta kornaya basma konusunda ise evet o öküzlerden Türkiye'nin her tarafında var ne yazıkki