İzmir'de bayan sürücüler?

Var mı bu sitede bayan motor kullanan arkadaşlarımız. İvedikle tanışmak isterim...:wiinkk:

Duydum ki tanışmak istiyormuşsun

images

yuh! olay nereye çevrilmiş. Yahu bende bayan olduğum için tanışmak istedim. En son kontrol ettiğimde abazan bir erkek değil idim...

Ceyda Hanım sakin olun şakalaşıyoruz moto sohbet bölümünü forumlardaki geyik bölümüne benzetebiliriz, alınmayın bu kadar erkek zannetmiş sanırım arkadaş :) İstanbulda bazen düşük-yüksek ccli birçok kadın görüyorum İzmirde trafikte durum nasıl bilemedim, çok güzel şehir ama İzmir

Motosiklet kullanmak zor, Türkiye de kadın olarak kullanmak daha zo. Cesaretinizden dolayı tebrik ederi.
Buralara yazan izmirde yaşayan kadın sürücü bilmiyorum, belki okuyanı vardır. Fakat bazı motosiklet kulüplerinde Vs nadiren de olsa karşımıza çıkabiliyor. Belki o tarafları araştırsanız daha iyi olabilir

Motosiklet kullanmak zor, Türkiye de kadın olarak kullanmak daha zo. Cesaretinizden dolayı tebrik ederi.
Buralara yazan izmirde yaşayan kadın sürücü bilmiyorum, belki okuyanı vardır. Fakat bazı motosiklet kulüplerinde Vs nadiren de olsa karşımıza çıkabiliyor. Belki o tarafları araştırsanız daha iyi olabilir

Herkes bayanlar için motor zor diyorlar, araba da da öyle diyorlardı ama 6 yıldır hiç sorun yaşamadım. Aynı sorunsuzluk temennim motor içinde var. ha eğer sorun olursa herhalde kafaya kask, mont, pantolon ile kendimi kamufule etme durumunda kalırım ama motordan vazgeçmem :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------

İvedik değil, ivedilik. O yüzden :)

Yeni farkına vardiğim ve gözden kaçırsamda ince bi espri varmış meğer :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:44 ----------

Ceyda Hanım sakin olun şakalaşıyoruz moto sohbet bölümünü forumlardaki geyik bölümüne benzetebiliriz, alınmayın bu kadar erkek zannetmiş sanırım arkadaş :) İstanbulda bazen düşük-yüksek ccli birçok kadın görüyorum İzmirde trafikte durum nasıl bilemedim, çok güzel şehir ama İzmir

Benimde 1 yıl oldu taşınalı. Gaziantep'de kullanma konusunda baya tedirgin idim ama burada içim çok daha rahat. Sürücülüğü ilerletip sahil kenarlarına yolculuk yapmak için azıcık sabırsızlanıyorum.

Var mı bu sitede bayan motor kullanan arkadaşlarımız. İvedikle tanışmak isterim...:wiinkk:

Bostanlı - Üçkuyular feribotunda ara sıra rastlıyorum kadın motosiklet sürücülerine. Sitede olmasalar bile, o taraflarda denk gelebilirsiniz belki de.

Saygılarımla.

kbR

İzmir trafiği bildiğim kadarıyla çok saygılı. Daha önce biriki defa arabayla ters şeride girmek zorunda kalmıştım sağolsun kimse tepki göstermeyip yol verdiler. Bu yüzden sorun yaşamıyorsunuzdur. Ama bizim burda olcak mümkün değil.

İzmirde pek bayan görmüyorum ama benim gibi bir 16 yaşındaki afacanla tanışmak isteyen veya gezmek isteyen ablalarımla gezerim izmirde :)

İzmir trafiği bildiğim kadarıyla çok saygılı. Daha önce biriki defa arabayla ters şeride girmek zorunda kalmıştım sağolsun kimse tepki göstermeyip yol verdiler. Bu yüzden sorun yaşamıyorsunuzdur. Ama bizim burda olcak mümkün değil.

İzmir trafiğinin allah belasını versin. 6 ay yaşadım izmir'de. 6 ay daha yaşasaydım ya öldürülürdüm yada öldürürdüm.
Araba kullanmayı bilen bir insan evladı yok. İstanbul'daki öküzler bilerek üstüne kırıyor. Oradakiler bilmeden. Ve ne yazık ki bilmeden üstüne kıran adam daha tehlikeli.
Ayrıca İzmir'deki ışıklarda kırmızıdan sonra önce sarı yanıyor sonra yeşil. Ve her ışıklarda sarı yandığında mutlaka kornaya basan bir hıyar oluyor

Dünya motosikletçi kadınlar günüydü sanırım bu yıl Türkiyede ilk kez izmirli motosikletli kadınlar bir araya gelmişlerdi. Hatta bu sitede haberler kısmında da çıkmıştı. O grupla tanışıp takılabilirsiniz bence.

İzmir dışarıdan çok medeni insanların olduğu bir şehir gibi görünüyor. Evet böyle insanlar Anadolu'nun diğer illerine göre İzmir'de daha çok ama kesinlikle çok fazla değil. Gün geçmiyor ki küfürsüz bir yolculuğum olmasın, tek başınayken rahat oluyor bu yüzden ama şahsen yanımda biri varken sövemediğim için resmen sıcak basıyor :mrgreen:

İzmir Motorsiklet Kulübüne gidin ve tanışın. Size her konuda yardımcı olacaklardır.

Sabahları Göztepe sahil yolunda denk geliyorum bazen bayan sürücüye. Birkaç tane kullanan var.
Trafik içinde dikkat kesildiğimden pek bakamadım motorun markasına filan. :)

İzmir trafiğinin allah belasını versin. 6 ay yaşadım izmir'de. 6 ay daha yaşasaydım ya öldürülürdüm yada öldürürdüm.
Araba kullanmayı bilen bir insan evladı yok. İstanbul'daki öküzler bilerek üstüne kırıyor. Oradakiler bilmeden. Ve ne yazık ki bilmeden üstüne kıran adam daha tehlikeli.
Ayrıca İzmir'deki ışıklarda kırmızıdan sonra önce sarı yanıyor sonra yeşil. Ve her ışıklarda sarı yandığında mutlaka kornaya basan bir hıyar oluyor

Gaziantep trafiğini arabayla da olsa yıllarca yaşamış birisi olarak İzmir trafiği bana pek zor gelmiyor. Tabi motorla nasıl uyum sağlarım bunu bilemiyorum işte...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:33 ----------

İzmir Motorsiklet Kulübüne gidin ve tanışın. Size her konuda yardımcı olacaklardır.

Öyle bir grup olduğunu duyduğuma sevindim. Hemen araştırayım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:35 ----------

Tamam teşekkür ederim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar