Duydum ki tanışmak istiyormuşsun
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/...pX4m_aFaw83fIXKWR_2tvHJHtewR05n7kdTQbBwyYEMnA
Ceyda Hanım sakin olun şakalaşıyoruz moto sohbet bölümünü forumlardaki geyik bölümüne benzetebiliriz, alınmayın bu kadar erkek zannetmiş sanırım arkadaş![]()
Motosiklet kullanmak zor, Türkiye de kadın olarak kullanmak daha zo. Cesaretinizden dolayı tebrik ederi.
Buralara yazan izmirde yaşayan kadın sürücü bilmiyorum, belki okuyanı vardır. Fakat bazı motosiklet kulüplerinde Vs nadiren de olsa karşımıza çıkabiliyor. Belki o tarafları araştırsanız daha iyi olabilir
İvedik değil, ivedilik. O yüzden![]()
Ceyda Hanım sakin olun şakalaşıyoruz moto sohbet bölümünü forumlardaki geyik bölümüne benzetebiliriz, alınmayın bu kadar erkek zannetmiş sanırım arkadaşİstanbulda bazen düşük-yüksek ccli birçok kadın görüyorum İzmirde trafikte durum nasıl bilemedim, çok güzel şehir ama İzmir
Var mı bu sitede bayan motor kullanan arkadaşlarımız. İvedikle tanışmak isterim...:wiinkk:
İzmir trafiği bildiğim kadarıyla çok saygılı. Daha önce biriki defa arabayla ters şeride girmek zorunda kalmıştım sağolsun kimse tepki göstermeyip yol verdiler. Bu yüzden sorun yaşamıyorsunuzdur. Ama bizim burda olcak mümkün değil.
İzmir trafiği bildiğim kadarıyla çok saygılı. Daha önce biriki defa arabayla ters şeride girmek zorunda kalmıştım sağolsun kimse tepki göstermeyip yol verdiler. Bu yüzden sorun yaşamıyorsunuzdur. Ama bizim burda olcak mümkün değil.
İzmir trafiğinin allah belasını versin. 6 ay yaşadım izmir'de. 6 ay daha yaşasaydım ya öldürülürdüm yada öldürürdüm.
Araba kullanmayı bilen bir insan evladı yok. İstanbul'daki öküzler bilerek üstüne kırıyor. Oradakiler bilmeden. Ve ne yazık ki bilmeden üstüne kıran adam daha tehlikeli.
Ayrıca İzmir'deki ışıklarda kırmızıdan sonra önce sarı yanıyor sonra yeşil. Ve her ışıklarda sarı yandığında mutlaka kornaya basan bir hıyar oluyor
İzmir Motorsiklet Kulübüne gidin ve tanışın. Size her konuda yardımcı olacaklardır.