Izmir yeni yılın ilk mangalı gezisi (çoban)

güzel gezi olmuş inşallah bu yaza izmirdeyım ben katılmak isterım gezilerinize...biraya emniyet şeridinden gitmeye bişey demem ama lüsfen kasksız fotoları buraya koymazsanız iyi olur diye düşünüyorum..neden derseniz sitede yaşça küçük henüz ehliyeti olmayan ve motor ve kullanımı hakkında bizlerden bilgi alan kardeşlerimiz var istemesekte biz onlar için örnek teşkil ediyoruz...yarın o kardeşlerımızde bu fotolara bakıp allah korusun yola kasksız çıkmaya kalkabilirler..emniyet şeridinden bahsetmişiniz türkiyede o kadar çok apaçhi varki yanlışta olsa emniyet şeridinden gitmek en mantıklısı diye düşünüyorum

Teşekkür ederim güzel bir yorum yapmışsın bu yaz ben burada olmıyacağım ama apv41 ve alp_tunay abilerim ile irtibata geçersen mutlaka katılmanı isteyeceklerdir...saygılar:rendeer:

çok güzel bir gezi arkadaşlar, zaten mangal oldumu bütün geziler güzeldir

Gel buyur hocam herkese yeticek kadar mevcut...:rendeer:

Super Moderator
Afiyet olsun...:cat:

Bekir o kadar sucuktan sonra, fotoğraf çekiyorum diye telefonu da mideye indirmedi umarım, yiyecek gibi bakıyor da:p

telefonu kurtardık ama sanırım kü ÇÜK bir şeyi şubatta yiyecek :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Resimler güzelmiş.... Emreye teşekkürler edelim o zaman.... :rendeer::rendeer:

hemen hemen her gezinizde alkol nedense oluyor. bu durum oldukça dikkat çekici ve kötü örnek oluyor. siteyi ziyaret eden motosiklet kulanmayanlarda da olumsuz düşünceler oluşturuyor. madem alkol alıyorsunuz bari buraya koymama duyarlılığını göstermeniz iyi olur.
gezilerde alınan alkol ve fotoğrafların yayınlanmaması hakkında daha önce site yönetimine de burdan yazmama rağmen değişiklik yok. bu da ayrı bir enteresanlık.

hemen hemen her gezinizde alkol nedense oluyor. bu durum oldukça dikkat çekici ve kötü örnek oluyor. siteyi ziyaret eden motosiklet kulanmayanlarda da olumsuz düşünceler oluşturuyor. madem alkol alıyorsunuz bari buraya koymama duyarlılığını göstermeniz iyi olur.
gezilerde alınan alkol ve fotoğrafların yayınlanmaması hakkında daha önce site yönetimine de burdan yazmama rağmen değişiklik yok. bu da ayrı bir enteresanlık.

Eğer bunlara bakıp etkilenicek varsa bişey diyemiyorum...
Elimizde viyagra kutusu ilede resmimiz var ondanda etkilenen oldumu merak ediyorum:queen::queen:

Arkadaşlar lütfen çocuklaşmayalım yorumları laf olsun diye yapmayın alkol alıp motora biniyolar deyip duruyosunuz 1 tane bira içip 4-5 saat sonra motora biniyosun komik olmayın lütfen....:wiinkk:

Eğer bunlara bakıp etkilenicek varsa bişey diyemiyorum...
Elimizde viyagra kutusu ilede resmimiz var ondanda etkilenen oldumu merak ediyorum:queen::queen:

Arkadaşlar lütfen çocuklaşmayalım yorumları laf olsun diye yapmayın alkol alıp motora biniyolar deyip duruyosunuz 1 tane bira içip 4-5 saat sonra motora biniyosun komik olmayın lütfen....:wiinkk:

asıl komiklik yaptığınız yorum. size söylenecek başka da laf yok.

Harika gezmissiniz ve eglenmissiniz..
Tekerinize saglik..
Sucuklari görünce agzim sulandi...:)

Benim hosuma encok giden bu resim oldu...
Yavas dostum yavas nereye gidiyorsun böyle..:cherry:

Harika gezmissiniz ve eglenmissiniz..
Tekerinize saglik..
Sucuklari görünce agzim sulandi...:)

Benim hosuma encok giden bu resim oldu...
Yavas dostum yavas nereye gidiyorsun böyle..:cherry:

hehe:queen::queen::queen::queen: yolda canım sıkıldı şebeklik yapayım dedim yanımızdan bi arkadaş R6 ile geçti ona özendim maksat komiklik olsun yoksa normalde öyle sürmüyorum :)

hehe:queen::queen::queen::queen: yolda canım sıkıldı şebeklik yapayım dedim yanımızdan bi arkadaş R6 ile geçti ona özendim maksat komiklik olsun yoksa normalde öyle sürmüyorum :)

:cat::cat::cat::cat:
R6 ya o motorda yok olsan bile yetisemezsinnnnn..

Benim eski günlerim aklima geldi..
Sehir icinde 50 cc ile koca koca motorlari gecerdim. :cherry:
Len bunlar ne yavas derdim hep..:cherry:
Simdi beni geciyor bazi 50 cc ler..
Takmiyorum bile... :p
Eskiden onlarda beni takmiyormus demek.. :pr:

:cat::cat::cat::cat:
R6 ya o motorda yok olsan bile yetisemezsinnnnn..

Benim eski günlerim aklima geldi..
Sehir icinde 50 cc ile koca koca motorlari gecerdim. :cherry:
Len bunlar ne yavas derdim hep..:cherry:
Simdi beni geciyor bazi 50 cc ler..
Takmiyorum bile... :p
Eskiden onlarda beni takmiyormus demek.. :pr:

Geçmek değil yav mevzu adam yatmış gidiyor bende fırlamalık olsun diye makarasına yatar gibi yaptım :p:queen::queen::queen:

Afiyet olsun,çobanın uscuğuda güzeldir yani.
Isıl işlem görmemiş,fermante olacak uscuk dediğin.::dpac::

Sucuklar mangalda bir başka oluyor yauu:mrgreen: kuzu gibi yatmışlar ızgaranın üstüne...
Allah içinize sindirsin güzel geçmiş mangal aktiviteniz:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Senin kafanda olumsuz düşünceler olması bizi bağlamaz....Neden o kadar ilginizi çekti alkol anlamadım... Açıklamalarımızı yaptık....Buna rağmen garip yorumlar yapmayın.... :cat::cat: Asıl komik olan bu yazdıkların.... :p:p

Demek site yönetimine baskı yapan sendin....Uğraşmayın kardeşim yöneticilerimizle...:p:p:p Her istediğinizi yapmak zorundalar mı?... :p Seninkide ayrı bir enteresanlık.... :bounce::bounce::bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:26 ----------

Afiyet olsun,çobanın uscuğuda güzeldir yani.
Isıl işlem görmemiş,fermante olacak uscuk dediğin.::dpac::
İzmirdeyim izmirdeyim diyorsun ama naaparsın needersin....
Bekleriz senide... :cat::cat::cat:

eski bir düşünür demişki; bir kümeste bazı tavuklar yumurtlar,yumurtlarkende çektiği acıdan ve verdiği emekten bağırırmış, yumurtlamayanlarda ona bakarak bağırırmış ve işe yaramaz olduklarını örtmeye çalışırmış :) nereden aklıma geldi bilmiyorum ama hoşuma gitti :queen:

Afiyet olsun arkadaşlar, 35 lik aslan sütüde biraların aralarına sıkışmış, gözden kaçmış allahtan onu görmemişler, mazallah onuda görselerdi ..... çarmıha gerilirdiniz. canımı çektirdiniz şimdi, bir çilingir mi kursam acaba yanında aslan sütü..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar