Izmir tek grup 2 farklı gezi

ANLAYAN ANLADI anlamayanlara ben sonra anlatırım :queen: bende daha çok resmin var istersen çalışmaya başlayabilirim :bounce:

ya işte beklenen izmir faliyeti :) özlemiştik yemin ederim bugün aklımdan geçti bu izmirden ses seda çıkmıyo .. aamaannnnn alp abimiz hemen mevzuya el atmış :) sizi gidi sucukçular

ya işte beklenen izmir faliyeti :) özlemiştik yemin ederim bugün aklımdan geçti bu izmirden ses seda çıkmıyo .. aamaannnnn alp abimiz hemen mevzuya el atmış :) sizi gidi sucukçular

Daha ne diyim sana.... Bizim bekir son 1 ayda yaptığımız bütün gezileri hortlatmış..Ana sayfada dolanıyor ..... Görmedim deme sakın.....:bounce::bounce::p:p:p:p

Ve bunlar sadece belgelediklerimiz...Resim çekmediğimiz o kadar çok gezi yaptıkki.... Bir gün istanbulla beraber bişeyler yapıcaz .... Güzel birşeyler...:cat::cat::cat::cat:

Daha ne diyim sana.... Bizim bekir son 1 ayda yaptığımız bütün gezileri hortlatmış..Ana sayfada dolanıyor ..... Görmedim deme sakın.....:bounce::bounce::p:p:p:p

Ve bunlar sadece belgelediklerimiz...Resim çekmediğimiz o kadar çok gezi yaptıkki.... Bir gün istanbulla beraber bişeyler yapıcaz .... Güzel birşeyler...:cat::cat::cat::cat:

yaaa hep aynı laflar hep aynı cümleler :):cherry: biz alıştık bunlara .. politikayı bırakalım icraat görelim :D

rüyamda gördüm sabah kalkınca da hortlattım ne var bunda :p:cherry::cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 PM ----------

yaaa hep aynı laflar hep aynı cümleler :):cherry: biz alıştık bunlara .. politikayı bırakalım icraat görelim :D

Aaaaaa olmadı ama şimdi al bak diyerleride burada biz yerimizde durmuyoz hani sizin geziler nerede??

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/53749-izmir-koylarinda-ufak-bir-gezi.html

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/62620-izmir-[an-team]-is-basinda.html

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/60240-izmir-koyum-gezisi-2-a.html

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/54500-koy-um-2-gezisi-izmir.html

YETERLİMİ ????:bounce:

İşte kapaklar ı bekir yayınlamış.... Tarihlerine bak istersenem.... :p:p:p:p

Yok öteki icraatlardan bahsediyorsan sizde bizden aşağı kalmıyorsunuz... :bounce::bounce:

yaaaaaaaaaaa anca fuardan fuara istanbul topraklarına adım atıyosunuz başka bi icraat yok :D kapakları çok yakından takib ediyorum .:D :D :D ama eski tadı kalmamış .. o baton baton sucuklar o viyagra kutulu peçeteler nerde :queen:

sendende bişi kaçmıyor sen gel bak o kutuları koliye çevireceğiz :queen:

sucuk mu ?
çallı ile yaptığımız sucuklar aklıma geldi.. 2 kişi 2 kilo sucuk yedik 5 litre su içtik.. suç bizde değil sucukta kampanya vardı..

yooo 19.05.2009 tarihli üyeyim ya kaçırdığım gezileri tek tek okuyorum.
eski topicleere yazı yazmak yasakmıydı?

hmmm, hosgeldin :rendeer:

motorculuk demek çilginlik demektir,
motorculuk demek yol yapmak demektir,
motorculuk zaten yapisi itibariyle özgürlük demektir; trafikte özgür oldugun kadar, kullananin da ruhen özgür olmasini saglar..

hey çilgin arkadas, eger cilgin olmasaydin 2 teker üstünde ne isin vardi? madem kaçirdigin geziler var.. hiç üzülme; geçmise degil gelecege bak.. :bounce:

bu gruplar ben bildim bileli (2005 yilllarindan beri) var, ve dönüp bakacak olursan daha ozmnlarda da güzel eglenceler var...

belki yenisin, belki eskilerden, belkide feyk bi üye... ama ne olursan ol, huzur yarat, taraf olmaa :cat:

görüsmek üzere kaptannn :rendeer: saygilar.. (bu arada amacim seni üzmek degil, birkaç topic ayni anda yazilinca dikkatimi çekti, ve sordum.. BAZI LUZUMSUZLARINDA HANGI TÜR OLDUGUNU HALENDAHA ALGILAYAMADIGIM BALUK TÜRÜ GIBI ATLAMASI SINIRLERI BIRAZ GERIYOR..)

teşekkürler nede olsa izmir motorcu cenneti :rendeer:

güzel gezi olmuş ama eksik koruyucu ekipmanla yola çıkmak tehlikeli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar