İzmir Tayfası sevgililer günü ( Resim eklendi )

derin' Alıntı:
Görürüm ben seni ıslandığın zaman..:mrgreen: Sakın şikayet etme o zaman..
ben ıslanınca da şikayet etmem ki ağzım var dilim yok benim ağzımı bile açmam:bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şşşttttt karakıza laf yok çatal karam çingenemm :p

topik geyiğe sardı :bounce:

slm.geceniz çok güzelmiş baylar bayanlar.bir gün mutlaka katılacağım.yaramas'tan sevgilerle.

EgeKnn' Alıntı:
Tüm arkadaşlara teşekkürler

bu arada denizli ankara adana............ toplantı ve resimleri bekliyoruz en azından forumdan takip ettiğimizde resimlerinizle sizleri daha da yakından tanımış oluruz :cat:
Biz zaten resim ekliyoruz ama mod olmadığımız için bşlığa resimler eklendi yazamıyoruz :pr:

söle bana :p

sayın modum,tayfayı toplada,akşam şööle mangal ateşinde köpüklü kahve içelim.hafta sonu programı yaparız.

aakreeep' Alıntı:
sayın modum,tayfayı toplada,akşam şööle mangal ateşinde köpüklü kahve içelim.hafta sonu programı yaparız.

nası yanii:silent: bugün yaparsanız ben gelemem ki ama yarın yapın gelirim hemde herkesten öncee

Son düzenleme:
ozgur_zrolu' Alıntı:
slm.geceniz çok güzelmiş baylar bayanlar.bir gün mutlaka katılacağım.yaramas'tan sevgilerle.

Nerde İzmir tayfasının başlığı özgür sen ordasın. Tamam özledin İzmiri anladım, seni ben götürcem baharda :)

Bu arada İzmir tayfası çok eğlenmişsiniz muhabbetiniz eksik olmasın her toplantınız böyle olsun. :bounce:

Arkadaşlar yarın sınav bu akşamdan kendimi kızağa çektim.
Sınav sabahın körü bi saatteymiş 11:00 erken yatıp uykumu almalıyım.
Karakız :yeni avatarın muhteşem olmuş söylemeden edemiyeceğim.
Bir de altında geçici izmir'li yerine daimi izmir'li yazarsa bir gün.
Zaten dört köşeyim, sekiz köşe filan olucam.
Hepinizi özledim:cherry:

biz bu kara şeyi izmirden evlendirelim önce bir damat adayı bulalım sonra motorları yıkatalım daha sonra konsey toplansın bakalım bu kızı verecekmiyiz karar verelim akrep ve kuvva görsün onaylasın kenan ve ben içki masasında deneyelim marko onu camiye götürsün sonra bakalım ne olacak :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ii olur APV41 bence en iisi olur
karakız yapamaz; izmirden gidince bunalımlara girer kesin... :mrgreen:

gidemezki ona burada bir ömür verdik o giderse biz biteriz biz olmadan o yaşayamaz bu yıl kesin okulda kalacak o görün bakın karakız bizim MASKOTUMUZ olacak :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar