İzmir Tayfası... 5-6 Kasım Kuşadası Gezisi--(Kamp)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben çok koyunlar çok çobanlar yedim benim KURTLUK günlerimi geri getirmeyin şansınızı zorlamayın takma dişlerini takar bu ihtiyar KURT daha çok kuzu çoban yer SİZE BİR YAPRAK YOLLUYORUM KURU BİR YAPRAK NE ALTIN NE ELMAS ONU GÖĞSÜNÜZE TAKIN NEFESİNİZLE YAKIN SÖYLEMEYİN SAKIN ASIRLIK BİR ÇINARDAN KOPTUĞUNU

APV41' Alıntı:
ben çok koyunlar çok çobanlar yedim benim KURTLUK günlerimi geri getirmeyin şansınızı zorlamayın takma dişlerini takar bu ihtiyar KURT daha çok kuzu çoban yer SİZE BİR YAPRAK YOLLUYORUM KURU BİR YAPRAK NE ALTIN NE ELMAS ONU GÖĞSÜNÜZE TAKIN NEFESİNİZLE YAKIN SÖYLEMEYİN SAKIN ASIRLIK BİR ÇINARDAN KOPTUĞUNU
vışşşş,cenkis abi yakıp kavuruyorsun yine ortamı :cherry:
bende koyun yemek istiyorum,çobanı bağlayıp koyunları teker teker araklamak istiyorum,şu işi bana da öğret kurtadam cenkis abi :p
not:çobanı yemek istemiyorum
:bestmt:

sana çok üşüyen bir koyun vereyim onu ye hem yanlızlıktan korkarsan sarılır yatarsın istersen paytona koş kırbaçla sever öyle şeyleri

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu koyun çoban olmak isteyen koyun değilmiydi :silent: yahu ne ondan çoban olur ne de muharremden koyun :p keçimiydi yoksa...... :queen: üşüyen cenkis abinin fanını alsın kardeşim koyun koyuna olmasss ısınmanında bir yolu yordamı var demi cenkis abiiii :thumleft:

koyunlar üşümes cenkis abi,çobanlar üşür, :cherry: çobanlar koyunların yünlerini kırparak kendilerine kepenek yaparlar,çobanlar koyunların etinden,sütünden,yününden,kılından,tüyünden bilimum emtia sından yararlanırlar :thumleft: ama koyunlar yinede severler,koyunlar karşılıksız severler çobanı cenkis abi :flower:

not:ben koyun değilim cenkis abi :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geberme emi :p güldürdün yine beni allahta seni güldürsün kanka

Not : Çoban ablalara dikkat et çoban kılığında kurt olmasın?? :sunny:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar