İZMİR TAYFASI 27 KASIM PAZAR MEVLANA&TİRE RESİMLERİ

Moderatör (forrap)
One_Way' Alıntı:
meğerse red-pepper arkadaşımız benzin almayı unutmuş ve benzini bitmiş, sonra benzin almışlar ama daha sonra da sadece benzini almayı unutmakla kalmamış artçısını da unutmuş :flower: gaziemire kadar o şekilde gittikten sonra kenan kardeşimiz kırmızı ışıkta dururken farketmiş, sormuş nerde artçın diye, red- pepper o zaman uyanmış nihayet :cherry: sonra tekrar geri dönmüşler artçısını almaya (acaba kızkardeşine komplo mu düzenlemiş diye şüphelenmedim değil bu arada :silent: ev içinde rekabet falan vardır kimbilir, yoksa insan artçısını yolda unutur mu ya :queen: )

:queen: Abi o ne yaaa :p :cherry: :cherry: Vallaha bende yarıldım burda :cherry: Vallaha bencede bi komplo olabilir insan artçısının olmadığını nasıl farketmez ya :p

bir gezi bukadar güzel özetlenebilir ellerine sağlık erkan şimdi bir kere daha gözüme girdin ( dikkat et çıkarma ) gezi gerçekten muhteşem güzeldi katılan ve destek veren herkeze sonsuz teşekkürler piyade gerçekten kendini aştı enginlere sığmadı taştı red pepper desen biberi neresine sürdü bilmem yolda tutmak mümkün olmadı ( artçısı bile tutamadı inanın ) arkasından koşarak gidecekti neredeyse en büyük teşekkür ise WWW.MOTOSİKLET.NET e İZMİR TAYFASI gibi bir grubu kurmamızda bize ortam yarattığı için +100000000000000000000000 :rendeer: :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar artçı unutma olayı sizi güldürmek için yapılmış bir şakaydı. nasıl ii eğlendirdim sizi di mi.
herkes yukarıda yazılana inanmıştır umarım. aklıma gelen en ii yalan buydu

sen yılın makarasına en güçlü aday oldun yıl sonunda kesin ödül alırsın
:queen: :thumleft: :cat:

Koşarak katılımın da olabileceğini bilseydimwalla ben de gelirdim Tire'ye :pr: :pr: :pr:
Cenkis abi sen eskisin bilirsin; Artçı alarmı nirede satılır? kaçadır?
Trafiğe çıkarken bulundurmak mecburimidir??? :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hehe ben de inandım red-pepper. kardeşin seni uyarmıştır bence, "ben unutulacak kardeşmiyim, karizmayı sıfırlama ve durumu düzelt" diye :queen:
şimdi artık dönsen de kimse inanmaz sana :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
bak okram site yöneticisi aradı demin sitede bol miktarda uydurma hadiseler oluyormuş arkadaşlarını uyar dedi yazılan herşeye inanmasınlar diye benimde aklıma ilk sen geldin senden başlayayım dedim:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
neyse One-Way geziyi ön plana çıkaralım.
keşke erkenden gitseymişiz, beklediğimden güzel çıktı ama gezemedik doğru düzgün. bence orayı tekrar değerlendirmeliyiz ilk fırsatta

Sevgili Redpepper,
Seni bilmem amma Gaziemir Sarnıç köy'de tanıdığım birinin, köye giderken virajda kapısı açılıp eşini skoda kamyonetinden düşürdüğünü ve yokluğunu evde çay beklemekten bıkınca anlayıp bu hatun nerede diye ararken yolda bulduğunu iyi biliyorum. Sonuç mu???
Bir kol ve üç kaburga kırığı... :salut: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet bu tür yerlere gidecez zaten, aslında daha önce de bahçevan ve önder kamping gibi yerlere gittik, onlar da çok iyiydi, değişik yerler görmekte fayda var. motor gezgincisi için en güzel an, uzun yolculuktan sonra değişik ve daha önce görmediği bir mekana ayak basmaktır bence :) aynı yerlere tekrar tekrar gitmek monoton olur..

nasılda çeldim aklınızı,pastahanede,postahanede,hastahane de buluşma mı olur böyle güzel havada :thumleft:
ama gerçekten teşekkür ederim hepinize beni kırmadığınız için,umarım kimse sıkılmamıştır :rendeer:
bir güne neredeyse 2-3 gün sığdırmış gibi sevindim :flower: ,tüm aksiliklere rağmen güzel bir gün geçirdik :cat: ,umarım bundan sonra da böyle sağlam ekiplerle yola çıkarız,benzin bitsede,artçı unutulsa da,tafik yoğun olsa da,artçı krizleri yaşansa da,motor bozulsa da beraber oluruz hep böyle :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
mustafa iyi oldu dostum, iyiki önerdin orayı ve iyiki gittik :cat: hem yol hem de mekan yeterince tatmin etti :)

PAYTONUM SENİNLE OLSUN dünyanın diğer ucu olsun kankam bu ekip birisinin tırnağı için dünyayı yakar ( cehenneme ne zaman gezi yaparsan ekip senin arkanda ) varmı ötesi orayada gideriz İZMİR TAYFASI yazarız :pl: :cat: :thumleft:

geziye katılan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum,Ayrıca apv41 ve egeknn arkadaşıma ayrıca teşekkür(sebebini onlar bilir var olsunlar) gezi çok güzeldi gayet iyi idi gelmeyen arkadaşlarımız çok şey kaçırdılar.Bu grup söz dinleyen sözü dinlenen olgun ve yapıcı fikirler üreten bir grup tur bu grup u oluşturan her biri ayrı kıymet te olan bu insanlarla birlikte gezilere katılmak bir masa etrafında oturup shbet etmek , yemek yemek bir kahve de oturup çay eşliginde sohbet etmek çok güzel ,önemli olan beraberlik birlik mekanları insanlar güzelleştirir güzel olmayan insanlarla sultan süleymanın saray ında olsan ne kıymeti var?

resimleri bu akşmdan itibaren apv41 e yolluyorum gece çekilen leri biraz aydınlatırsanız iyi olur ben beceremedim.

saygı ve selam

bu senenin en çetin gezisiydi bence .... daha öncede aksilikler yolda kalanlar olmuştu gerekli destek ve yardımı yapabilmek için elimizden geleni yapmıştık ancak izmir - tire arası 80 km olmasına rağmen 180 km yol yapmış gibi hissettim kendimi :p en basit örnek olarak aksiliklere ise karabağlardan taa gaziemire kadar redpepper ( çağatay ) arkadaşımızın artçısını almadığını farketmeyerek tekbaşına gelmesi ve benim bunu farkederek kırmızı ışıkta durduğumuzda hatırlatmam ve kendisinin geri dönüp tekrar bıraktığı yerden alıp gelmesi :p daha neler neler yolda :sunny: neyseki tire ye öle veya böle vardık köfte ve gözlemeler harikaydı mustafa kardeşimin daveti tabiki kabule değer değerlendirilmesi gereken bir gezi teklifidir her zaman nereye isterse gideriz...

katılım gösteren herkese teşekkür ederizzzz kanaka akşam durum ne vaziyetteydi onu merak ediyorum esas bir ses ver bir haber ver merak ediyorum seni :p gülgün bizi affeeeettttt :rendeer:

gerçekten çok güzel bi geziydi pedpepper olayı bitirdi ve attçısını unuttu mustafa sana da teşekkür ederim hem bizi tire ye götürdün hemde benim rıder ım oldun (arada bi uçma tehlikesi geçirdim ama neyse :p )katılan herkese teşekkürler :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben ne yazık ki katılamadım çünkü beton dökmekle meşguldum. :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kankam sen merak etme beni.bana bişey olmaz. :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar benide aranıza alır mısınız?...

ismim bahtiyar karşıyakadan, gezileriniz çok zevkli geçiyor anlaşılan, bende böyle bir dostluk - grup ortamında gezmek istiyorum,

bugüne kadar gelip yazıları okuyup kaçıyordum ama anladımki artık yazı yazma zamanı geldi çünkü hoş bir ortam yaratmışsınız. kendinize ve motorunuza ii bakın görüşmek üzere dostlarım...... :queen: :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar