Izmir Regal-Raptor Gezisi

:queen: :pr: :pr: :pr: :pr: bu gezi gercektende cok guzel olcak :) düşünsenız ya bır suru regal ama galıba en guzelı benım kı olaqcak...bendeşimdi hava tahmınlerıne baktım grcektende gok gurultulu sağnak yağışlı bır hava olacağı tahmınınde bulunulmuş..umarım yanılırlarda bu gezi gercekleşir...butun mtorcu arkadaşlara slm

ewet arkadaşlar hava muhalefeti sonucu büğün yapacagımız gezi iptal oldu :pr: napalıö hayırlısı böyleymiş diyelim geçelim umarım önümüzdeki pazar hava güzel olurda yeni bir gezi planı yaparız herkese saygılarımla

ewet arkadaşlar hava muhalefeti sonucu büğün yapacagımız gezi iptal oldu :pr: napalıö hayırlısı böyleymiş diyelim geçelim umarım önümüzdeki pazar hava güzel olurda yeni bir gezi planı yaparız herkese saygılarımla

eweeeeeeeeetttttttt arkadaşlar beklenen gün geldi çattı yarın yani 05/03/2006 pazar ğünü geçen hafta yapacagımız gezi planını hayata geçiriyoruz bu sefer kar çamur hiçbişey etkileyemez gidecez :cat: gelecek arkadaşlar hadi bakalım parmakları çalıştırın ve isminizi yazdırın :cherry:

eweeeeeeeeetttttttt arkadaşlar beklenen gün geldi çattı yarın yani 05/03/2006 pazar ğünü geçen hafta yapacagımız gezi planını hayata geçiriyoruz bu sefer kar çamur hiçbişey etkileyemez gidecez :cat: gelecek arkadaşlar hadi bakalım parmakları çalıştırın ve isminizi yazdırın :cherry:

Akira' Alıntı:
Bol fotoğraf çekmeyi unutmayın haa.:mrgreen:
Ayıpsın akira sen istersinde çekmezmiyiz :p şaka bi yana emin olun sizinde içinizi kaynatcak resimler olacak :rendeer: bekleyin ve görün :bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
EE n'oldu.Gezi yazılarına baktım bulamadım. Hadi bekliyoruz :mrgreen:

Yeni ve iyi bir oluşum.Tebrikler:rendeer:

Son düzenleme:
ben sözveriyorum kesinlikle gelmiyorum çünküm motorum yok aile içi bir karmaşadan dolayı alamıyorum :((((

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar