[İzmir - MT]

günaydın millet..herkese iyi haftalar..yeni uyandım da...:cherry:

şimdi birazdan bankaya gidicem..motorumun trafik sigortası bitmiş..onu yaptırmam lazım..üstünden de 1 gün geçti bakalım ne olacak cezası...:pr:

aman tanrııııııııııııım sen dışarda pisklet bırakma bencee bu akşam elitexc kardeşim

sen kolayla, ben motorlanırım abi...

Ya fuara gitmeyen arkadaşlar, ne yapalım pazar günü?

Benim TAKEV kolejinde çalıştırdığım Rock gruplarından biri Amerikan Koleji'nin açtığı 1. Ulusal Liselerarası Müzik Yarışması'nda Finale kaldı, o yüzden haftasonu İzmir'de olacağım... Pazar için bir program var mı acep?

pazar bi foçamı yapsakki yada şöyle enterasan bi yerlere gidelim daha önce gidilmeyen:p sonra anlatırız ballandıra ballandıra...grupta ne kadar sevmediğim adam varsa hepsi fuara gidiyor süper bir gezi olacak :queen:

sen kolayla, ben motorlanırım abi...

Ya fuara gitmeyen arkadaşlar, ne yapalım pazar günü?

Benim TAKEV kolejinde çalıştırdığım Rock gruplarından biri Amerikan Koleji'nin açtığı 1. Ulusal Liselerarası Müzik Yarışması'nda Finale kaldı, o yüzden haftasonu İzmir'de olacağım... Pazar için bir program var mı acep?

cuma günü konuşuruz fikri olan söyler:cat:

pazar bi foçamı yapsakki yada şöyle enterasan bi yerlere gidelim daha önce gidilmeyen:p sonra anlatırız ballandıra ballandıra...grupta ne kadar sevmediğim adam varsa hepsi fuara gidiyor süper bir gezi olacak :queen:

mesaj alındı fuar sonrası gereken yapılacak :silent:

Merhaba arkadaşlar beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim:) siteye yeni üye oldum izmirliyim,herkeze iyi forumlar dilerim.

bence az katılsın öz katılsın, daim katılınca noluyo plaketmi veriyolar sanki :p :queen:
Schnitzer hoşgeldin :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bence az katılsın öz katılsın, daim katılınca noluyo plaketmi veriyolar sanki :p :queen:
Schnitzer hoşgeldin :cat:

Hiç katılmasın diyosun yani.... :bounce::wiinkk::wiinkk:

SAna yollamadılarmı plaketini?.... Cesur yolluyordu hergün?.... :queen::queen:

Schnitzer (falso) demek almancada ama sen ne anlamda kulanırsın bilemem. hoşgeldin.. kendinden bahsetmemişsin fazla... imzanda araba resmi var.. motorun varmı?.. ilk başta toplantılara bekleriz:cat: bu senin içinde bizim içinde iyi olur.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Schnitzer (falso) demek almancada ama sen ne anlamda kulanırsın bilemem. hoşgeldin.. kendinden bahsetmemişsin fazla... imzanda araba resmi var.. motorun varmı?.. ilk başta toplantılara bekleriz:cat: bu senin içinde bizim içinde iyi olur.

Benim bildiğim Schnitzer modifiye yapan bir firma ismi..... :cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar