, Rozi hiç inanamıcak (bana nası kıydın dercesine). :cat:
zaten diyo :queen::queen::queen::queen:
, Rozi hiç inanamıcak (bana nası kıydın dercesine). :cat:
ana o dergide biletlerim var benim erdem![]()
Sen hele bi motorlan... Gerisi kolay....:bounce::wiinkk:Mart da yarılandı, geçildi, havalar güzelleşiyor millet... haydi bir acil eylem planı...
pazar bi foçamı yapsakki yada şöyle enterasan bi yerlere gidelim daha önce gidilmeyensonra anlatırız ballandıra ballandıra...grupta ne kadar sevmediğim adam varsa hepsi fuara gidiyor süper bir gezi olacak :queen:
sen kolayla, ben motorlanırım abi...
Ya fuara gitmeyen arkadaşlar, ne yapalım pazar günü?
Benim TAKEV kolejinde çalıştırdığım Rock gruplarından biri Amerikan Koleji'nin açtığı 1. Ulusal Liselerarası Müzik Yarışması'nda Finale kaldı, o yüzden haftasonu İzmir'de olacağım... Pazar için bir program var mı acep?
pazar bi foçamı yapsakki yada şöyle enterasan bi yerlere gidelim daha önce gidilmeyensonra anlatırız ballandıra ballandıra...grupta ne kadar sevmediğim adam varsa hepsi fuara gidiyor süper bir gezi olacak :queen:
mesaj alındı fuar sonrası gereken yapılacak :silent:
Merhaba arkadaşlar beni de aranıza kabul ederseniz sevinirimsiteye yeni üye oldum izmirliyim,herkeze iyi forumlar dilerim.
bence az katılsın öz katılsın, daim katılınca noluyo plaketmi veriyolar sanki:queen:
Schnitzer hoşgeldin :cat:
Schnitzer (falso) demek almancada ama sen ne anlamda kulanırsın bilemem. hoşgeldin.. kendinden bahsetmemişsin fazla... imzanda araba resmi var.. motorun varmı?.. ilk başta toplantılara bekleriz:cat: bu senin içinde bizim içinde iyi olur.
Merhaba arkadaşlar beni de aranıza kabul ederseniz sevinirimsiteye yeni üye oldum izmirliyim,herkeze iyi forumlar dilerim.