[İzmir - MT]

Vayyyy yakışır özer abime endurocu olduk demek yakışır mct nin yeri ayrı olsada kazasız belasız hayırlı olması dileğiyle güle güle kullan abicim :cat:

arkadaşlar haddimi aşmayan bir yazı yazdıgım için sizlerden özür dilerim.

Son düzenleme:
diploma eğitim sezonunun bitişinde verilir, ve o dönemi birlikte geçirdiğin büyüklerin imzalar,
daha tanışmadan bizi mt den mezun ettin :silent: hayırlısı.

:queen: bugece çok güldüm yahu yemın ederım topic aldı başını gidiyor hadi hayırlı akşamlar bende dukkanı kapar gider yatar :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
herkeze iyi geceler ben dün kaza yaptım fakat trafik ekipleri geldiğinde yolun kenarında eve gitmek için araç bekliyordum kazayı gören olmadı alkollüydüm polis ehliyetime el koydu ehliyet e sınıfı alkolmetreye üflemedim onlarda beni doktora götürüp doktorun sözlü ifadesinden yararlandılar test olmadı yani fakat sonuçta ehliyetimi aldılar ve 2 yıllığına daha önceden yakalandığım için yani.e sınıfı ehliyetimi kurtarma şansım varmı sizce arkadaşlar ve polisler beni motor üzerinde yakalamadılar işlem yapmaya hakları varmıydı .cevaplar için teşekkürler.

merhaba izmir MT ...bende motorcuyum. toplantılarınıza katılmak istiyorum
nerde bu hafta toplantı ? teras cafe diye bi yerde sanırım cuma akşam saat 9 gibi orda olmaya çalışacağım...iyi geceler :rendeer:

chat kut bende motorcuyum toplanmak istiyom bende teras cafeye geleyim tanışalım dostum .

merhaba izmir MT ...bende motorcuyum. toplantılarınıza katılmak istiyorum
nerde bu hafta toplantı ? teras cafe diye bi yerde sanırım cuma akşam saat 9 gibi orda olmaya çalışacağım...iyi geceler :rendeer:

gel dostum saat 19 dan sonra oradayız :p 24 e kadar takılırız TERAS ta otur bekle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar