[İzmir - MT]

Motosikleti
Forza250-cygnusL
slm arkadaslar bende aranıza yenı katıldım.Forrap tanıyor beni.

Motorcu Hayri de çalışıyorum.

Görüşmek,tanışmak üzere.
Diyorsun ki sırtım sağlam ona göre..... :silent::silent::silent:

Birde biz tanısak?...Kendini bir tanıtsan?....

Moderatör (forrap)
Sessizco,aramıza hoşgeldin :cat:Toplantı ve gezilerde görüşmek üzere..:wiinkk:
Arkadaşlar sessizco arkadaşımız yazdığı gibi,motorcu hayri de çalışıyor.Aklınızda bulunsun.

bcoskunsoy,oğuz çatal,o bizim Cengiz abiyle aramızda şifreli konuşmamız :p Boşverin,önemli değil.Ahrazın dilinden anası anlar :wiinkk:

slm arkadaslar bende aranıza yenı katıldım.Forrap tanıyor beni.

Motorcu Hayri de çalışıyorum.

Görüşmek,tanışmak üzere.

kardeş bugün seninle tanıştık galiba bir maske almıştım sökülmüştü bugün degiştirdiniz ayrıca bu güzelliğinizden dolayı teşekkür ederim:cat:

sırtım baya bı saglam şuan kendısı arkamda duruyo

rkadaslar ben bu guruba yenı katıldım. adım sami. motor sektorunde tam 6 senedır hızmet verıyorum. işyerım cankayada. motorcu hayrıde

Son düzenleme:

rkadaslar ben bu guruba yenı katıldım. adım sami. motor sektorunde tam 6 senedır hızmet verıyorum. işyerım cankayada. motorcu hayrıde

Hoşgeldin Sami arkadaşım. Bilmiyorum tanıştıkmı daha önce bende bisiklet sektöründen Doruk Bisiklet Erdem. Belki tanırsın.

oguz izmir mt deniz hepimiz dostuz. dostum benim heheheh:rendeer:

SESSİZCO hoş geldin.sefalar getirdin.:)

Son düzenleme:

ya sana birde birşey sorayım oynar dizliklerin fiyatına 35 demiştiniz onda fiyatta yapabileceginiz birşey varmı + kapıda duran saatçı arkadaşlada 84_85 yıllarında ATATÜRK sdatyumunda tekvando çalışıyorduk o kırmızı ben yeşildeydim abiside 1.dandaydı eeeeeeeeee şimdi fiyat kaça indi:queen::queen::queen::salut::salut::salut:

Oooo Erdem'cim avatarı değiştirmişiz,ne ayak?
Makinayı değitirecem diyodun ekmek kızartma makinası demek istediğini anlamamıştım:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar