Abi biraz geç kaldın, kolayı ve turu ben kazandım, özer abi de şimdi balık yiyor kordonda :queen:
Hacı tmm kola senin olsun turu biz alsak :queen:
Abi biraz geç kaldın, kolayı ve turu ben kazandım, özer abi de şimdi balık yiyor kordonda :queen:
Hacı tmm kola senin olsun turu biz alsak :queen:
iyide ben alcaktım DL oldumu şimdi bu
güle güle kullanın motorunuzu çok güzel bi motor almışsınız.
cuma günkü toplantıya bekliyoruz çok güzel bi buluşma olcakmış benden söylemesi:wiinkk:
Pier, henüz şahsen tanışmadık belki ama bu soruna "ÖNÜNDEN YE!" şeklinde bir cevap vermekten çekinmiyorum :queen:
iyide ben alcaktım DL oldumu şimdi bu
güle güle kullanın motorunuzu çok güzel bi motor almışsınız.
cuma günkü toplantıya bekliyoruz çok güzel bi buluşma olcakmış benden söylemesi:wiinkk:
Wallace, EliteXC, karmacoma, Stain, APV41, Özer
Gittardando kolasından bi fırt alacam diye hemen kaçtı
müdürümü kim çalıştırmaya uğraşıyor :farao: biz onu bu günler içinmi sakındık sakladık onun elini ayağını biz yıkamamız lazım bu kadar DELİ ile uğraşıp bir gün ÖFF demedi :catislik işleri yaptırmayın ona ben gelir yaparım yapılması gereken ne varsa bir CESUR sever pislik işleri onu arayın MÜDÜRÜM bize lazım :queen:
Merhaba kardeşlerim benim hepinizide tek tek.:rendeer:
Allah muhabbetinizi artırsın geyikleri asla eksik etmesin inşallah
görüşmeyeli bir yaramazlık yoktur umarım?
bu arada biz tarz değişikliği yaptık:cyclopsan
bilin bakalım ne aldık biz :queen:
hadi, ilk bilene bir sonraki toplantıda bir coca cola ısmarlayacağım![]()
Sende olmasan beni kimse korumayacak abi :salut: İyi ki varsın..
Koca müdürü ne duruma sokmuş adam görüyorsun,çok mu yüz verdim bu üyelere ne :mrgreen: Hey gidi eskiler hey..![]()