[İzmir - MT]

iyide ben alcaktım DL oldumu şimdi bu:p
güle güle kullanın motorunuzu çok güzel bi motor almışsınız.
cuma günkü toplantıya bekliyoruz çok güzel bi buluşma olcakmış benden söylemesi:wiinkk:

Hacı tmm kola senin olsun turu biz alsak :queen:

Pier, henüz şahsen tanışmadık belki ama bu soruna "ÖNÜNDEN YE!" şeklinde bir cevap vermekten çekinmiyorum :queen:

cuma günkü toplantıya bekliyoruz çok güzel bi buluşma olcakmış benden söylemesi:wiinkk:

Kolpa, sen de al abi, bir tur da senden atarız noolcek :queen:

Son düzenleme:
Wallace, EliteXC, karmacoma, Stain, APV41, Özer
Gittardando kolasından bi fırt alacam diye hemen kaçtı

arkadaşlar herkeze iyi geceler cengiz abi bu cuma kısmetse yuan f5 le seni özel ziyaret edicez arkadaşla

Belki bende alıcam, yasakmı şimdi başkasının aldığı motosikletten almak?

Wallace, EliteXC, karmacoma, Stain, APV41, Özer
Gittardando kolasından bi fırt alacam diye hemen kaçtı

Bugün az kalsın motoru değiştiriyordum, değiştirseydim sana Şalgam Suyu ısmarlıcaktım Murat abi, isteyen kolayla ıslatabilirdi tabi.:queen:

Neyse bir süre daha Beverly ile devam. ::146::

Özer abi hayırlısı olsun yeni DL 650'in çok güzel bişey :cat:

Son düzenleme:
way way way özer abi hem suzuki, hem vstrom hem DL hem 650 , çok iyi yapmışsın hayırlı olsun , güzel günlerde mutlulukla kullanın :rendeer:

Moderatör (forrap)
müdürümü kim çalıştırmaya uğraşıyor :farao: biz onu bu günler içinmi sakındık sakladık onun elini ayağını biz yıkamamız lazım bu kadar DELİ ile uğraşıp bir gün ÖFF demedi :cat:pislik işleri yaptırmayın ona ben gelir yaparım yapılması gereken ne varsa bir CESUR sever pislik işleri onu arayın MÜDÜRÜM bize lazım :queen:

Sende olmasan beni kimse korumayacak abi :salut: İyi ki varsın..
Koca müdürü ne duruma sokmuş adam görüyorsun,çok mu yüz verdim bu üyelere ne :mrgreen: Hey gidi eskiler hey..:)

Merhaba kardeşlerim benim hepinizide tek tek.:rendeer:

Allah muhabbetinizi artırsın geyikleri asla eksik etmesin inşallah:p

görüşmeyeli bir yaramazlık yoktur umarım?

bu arada biz tarz değişikliği yaptık:cyclopsan

bilin bakalım ne aldık biz :queen:

hadi, ilk bilene bir sonraki toplantıda bir coca cola ısmarlayacağım:p

Abi valla mesajına bakmadan önce direkt avartarının altındaki motosikleti kısmına baktım :) Biliyordum çünkü böyle birşey olacağını..
Çoook iyi bir seçim yapmışsın.Fazer da iyiydi ama istememe sebepleriniz gayet mantıklı,dl ona oranla oldukça daha rahat bir motor.Marina yengem özellikle daha rahat edecek dl de.
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız sürüşler :rendeer:
Marina yengeme selamlar..En kısa zamanda görelim sizleri artık :wiinkk: DL de bir grubu görsün,bizlerle ve yoldaşlarıyla tanışsın:)

Sende olmasan beni kimse korumayacak abi :salut: İyi ki varsın..
Koca müdürü ne duruma sokmuş adam görüyorsun,çok mu yüz verdim bu üyelere ne :mrgreen: Hey gidi eskiler hey..:)

sayın müdürüm bence eski sistem çok fena değildi diye düşünüyorum bir iki kelle feda etsek bu yolda hiç fena olmayacak eğer gidecek kelle benimki olacaksa bir damla kanım akmaz HAK YOLUNA GİDEN KELLE KUTSALDIR :cat:

Moderatör (forrap)
Senin kellene dokunmaları için önce benim kellemi almaları lazım abi:rendeer:

Biz çektik çekeceğimizi zamanında,artık sefasını sürme zamanı,herşey yolunda şükür,bir tek şey hariç...Ah şu para da bir yanımıza uğrasa seninle neler yapacağız ama işte..

Eyvah bizim grup tehlikeli olmaya başladı millet...
Kafalar kelleler falan konuşuluyor
kaçalım ammman dikkat

arkadaşlar ne kellesi ne fedası akacak kan felan ne oluyor nedir faylaşılamayan yada baskı yapılan kimdir kimler tarafından bir açıklayında bizde mazlumdan yana haklıdan,haktan yana olalım:bounce:

slm arkadaslar bende aranıza yenı katıldım.Forrap tanıyor beni.

Motorcu Hayri de çalışıyorum.

Görüşmek,tanışmak üzere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar