[İzmir - MT]

Moderatör (forrap)
Valla en kötü akşamımız böyle olsun Cengiz abi :p Ne dert kaldı ne tasa,11 litre benzinde neymiş demi.. :p

O kadar aksiliğe rağmen hemde :queen:

Cuma kaçmaz kesinlikle :p Ölecek dahi olsam izin isterim o gün için yahu :p

İyi geceler..:cat:

:)cyclopsan Tüh be,4015 olmuşum,4000. mesajımı buraya yazayım diyodum bide :farao: Valla şimdi farkettim...)

cuma güzel olcak sohbet falanda güzel ama birde nerde saat kaçta olcak onu öğrenebilrsem :pale: sanırım gelmem daha kolay olur malum çaylaklık :p bilgileri bekliyorum kaçırmak istemem buluşmayı :)

Moderatör (forrap)
Günaydın herkese..

cuma güzel olcak sohbet falanda güzel ama birde nerde saat kaçta olcak onu öğrenebilrsem :pale: sanırım gelmem daha kolay olur malum çaylaklık :p bilgileri bekliyorum kaçırmak istemem buluşmayı :)

Toplantı,buluşma,gezi başlıkları "Duyurular" bölümünde yayınlanır.Oradan başlıkları takip edebilir,detaylı bilgiye ulaşabilirsin.

Bu haftaki buluşma topicimizin linki de şu ;

http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/41304-%5Bizmir-mt%5D22-subat-cuma-%22irana-inat-dogalgaz-uretecegiz%22-pilav-ustu-kuru-gecesi.html

gel kardeşim gel yalnız değilsin bende ilk gidicem ama sanırım büyük süprizler beni bekliyor :) bari sende yeni olacağın için arada kaynarsın :queen: büyük ihtimal senınde yol güzergahında olan arkadaşlarımız vardır onlarlada buluşup gelebilirsin.. ben cafeyi bulabileyim diye google earthtan bile araştırma yaptım :) TrTarik gelirse cuma gunu onla gelirim bende en kolayı öyle olur:cat:

Izmir de karmi yagiyoooo, ulen ben ne balik adamim nereye gitsem hava guzel anasini satayim... gunes gibi adamim, yuzumde nur var benim... nereye gitsem hava isinir, otlar yeserir, insanlarin yuzune renk gelir...

ben bi Izmir yapayim da yuzunuz gunes gorsun:rendeer:

Ben de yalan yok kardeeeesiiiim... bakın bakalım bugun hava nasıl İzmir de... yemin ederim ki Almanya da hava gunduzleri super gunluk guleclikti... bugun benim hatun aradi, hava yine koyu gri oldu dedi... eee ben dedim ben nereye gitsem hava acilir, otlar yeserir, insanlara renk gelir diyeeee:mrgreen: yuzum de nur var benim.. sakallardan belli olmuyo ama var yani... Turkiyenin turizmi de benim, ben Bodrumdan ne zaman ayrilsam, son 5 senedir hep dikkat ediyorum, firtinalar seller oluyor, gokyuzunde simsekler, karabulutlar geziyor...

ona gore degerimi bilin benim:queen:

sercan sen hala gurbet ellerdemisin yoksam...:silent:... çabuk ilk uçağa atla buraya gelll....

valla bugün iş yerinde soğuktan az daha botum donuyorduuu.....:queen::queen::queen:
sırf sen usume diye buldugum ilk ucaga atladim geldim kardesim... kıyamam ben sana...:rendeer:

UglyChild kardeşim cuma günü kurufasulye pilav günümüz. Keşke sende yanımızda olsan. gittardando da gelecek. ben her halukarda ikinci bir gitar daha getireceğim belki gelirsin diye. gelemesende manevi olarak yanımızda hissederiz seni. sevgilerleChatkut demek sende TEMA gönüllüsü oldun resmen. Hadi o zaman ağaç dikelim mi biraz?

Arkadaşlar cuma toplantı topiği açıldı onay bekliyor. Sayı önemli bu sefer ona göre katılım bildirin lütfen.

gitari getircekmisin gercekten? ne sevenim varmis benim,- lem ben senin beni bu kadar sevdigini bilseydim, gitmezdim gurbet ellere:rendeer:

Çirkin Çocuk is in İZMİR

Sercan hoşgeldin :rendeer: gerçekten dediğin gibi okumuştum yazını ben gelınce gunesler acıcak dedın hava sıcaklıgı 15 derece yarın yahu :) gurbetmotorcular.com' da üye oldum sayende tşkler..

wayy sercan hoşgeldinmi desem, welcome mı desem, willkomen mi desem, hepsini diyim işte.

başka bi açıdan bakarsak peşinden ayrılmayan güneş yüzünden kuraklık olayında da etkin var demek. sen yokken türkiyede barajlarda bir miktar seviye artışı gözlendi, geldin yine susuz günler bekliyo bizleri demek :queen:

Sercan hoş geldin.Cumaya tanışırız umarım.Havalara bakılırsa sen hiç gitme bence yada haftasonları en azından mutlaka gel.:bounce:

oo gitarcı arkadaşlarda varsa cuma süper olcak demektir eşmle gelirsem bende gitarımı getireyim tek gelirsem getiremiyebilrim 2. gitar varmış zaten baya eğleneceğiz anlaşılan :)

Sercan hoşgeldin :rendeer: gerçekten dediğin gibi okumuştum yazını ben gelınce gunesler acıcak dedın hava sıcaklıgı 15 derece yarın yahu :) gurbetmotorcular.com' da üye oldum sayende tşkler..
VaScO ben yalan laf konusmam iste, yaptiklarim yapacaklarımın teminatıdır...
alp tunay ı Ankara ya gonderecem, moderaTOR olacam. Moskovanin woman riderslarini kardes grup sececem...

wayy sercan hoşgeldinmi desem, welcome mı desem, willkomen mi desem, hepsini diyim işte.

başka bi açıdan bakarsak peşinden ayrılmayan güneş yüzünden kuraklık olayında da etkin var demek. sen yokken türkiyede barajlarda bir miktar seviye artışı gözlendi, geldin yine susuz günler bekliyo bizleri demek :queen:

İste o yuzden kardesim,- dengeyi tutmak icin varim ben... arada sira da ondan boyle gidip geliyorum:) cok cok yakinda gorusmek dilegiyle...

Sercan hoşgeldin :)

Cuma görüşürüz :wiinkk:

belki de cuma dan once gorusuruz, anladin sen onu:wiinkk:

Sercan hoş geldin.Cumaya tanışırız umarım.Havalara bakılırsa sen hiç gitme bence yada haftasonları en azından mutlaka gel.:bounce:
selam coskunsoy, ınsallah cumaya ordayım... :cat:

oo gitarcı arkadaşlarda varsa cuma süper olcak demektir eşmle gelirsem bende gitarımı getireyim tek gelirsem getiremiyebilrim 2. gitar varmış zaten baya eğleneceğiz anlaşılan :)
darbuka falan varsa almayı unutma sakın... guzel ortam olur, goruup tanısmak dılegıyle...

ooo herkezde bi marifet var, bende çok güzel korna çalarım :p
:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sen beni ankara ya gönderirsen ağlarsın lem.... Dayanamaz sende gelirsin....:p

Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
Wallace, VaScO1925, MARCHOCIAS, kolpa

hadi iyi akşamlar herkese ben derse giderim yavaş yavaş

Moderatör (forrap)
İyi geceler arkadaşlar..

---
MT İzmir imizin baş tacı APV41 Cengiz abimin doğum günüydü bu gün,taziye tebrik ve kutlamalar bölümünde başlık açıldı konu hakkında.Görmeyenler varsa bir baksın :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar