[İzmir - MT]

grnt021bp4.jpg

Kahin hızlıcesi2 :queen: :queen: :queen:

abe çok güzel faal bakarım gideceyin yeri sülerim çarpacağın motoru sülerim abe memet çali abe çoooook ucuza fal bakarım abe yilbaşi, için bir bilet al abe zengin ulacan bea :queen::rendeer:

Moderatör (forrap)
Günaydın herkese...:rendeer:

Cengiz abi,lafı uzatmadan dün takıldık desene :) Ben dün bilgisayarını yapmaya gelecektim,Alper abi senin kızın hasta olduğunu söyledi rahatsız etmeyim başka zaman yaparım dedim..
Haberin ola,sonra yok gelmedi yok etmedi deme :)

herkese merhaba.aranıza katılmak güzel..

Aramıza hoşgeldin..:cat:
Kendin hakkında biraz daha bilgi verirsen seni daha iyi tanırız..Akşam buluşma var,gelebilirsen bekleriz :cat:

fatih_semerci sökelimisin sen ? sökede kum gibi semerci soyismi varda ondan.

birazdan sayın moderatörümüz gelir sorguya başlar çok kazıkda sorular sorar ben uyarayım
modumuzun azabından kurtulmak için tiyo vereyim sana :p, kendileri gelmeden biraz daha tanıtırsan kendini iyi olacak bence. :wiinkk:

hoşgeldin :rendeer:

Kendimi gargamel gibi hissettim :) Yok yav en fazla çay cezası veririz,bizde ağır ceza yok.. (Grup toplantılarının 40 kişi civarında olduğunu arkadaş bilmiyor gerçi:p).

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Günaydın herkese...:rendeer:

Cengiz abi,lafı uzatmadan dün takıldık desene :) Ben dün bilgisayarını yapmaya gelecektim,Alper abi senin kızın hasta olduğunu söyledi rahatsız etmeyim başka zaman yaparım dedim..
Haberin ola,sonra yok gelmedi yok etmedi deme :)

Aramıza hoşgeldin..:cat:
Kendin hakkında biraz daha bilgi verirsen seni daha iyi tanırız..Akşam buluşma var,gelebilirsen bekleriz :cat:

Kendimi gargamel gibi hissettim :) Yok yav en fazla çay cezası veririz,bizde ağır ceza yok.. (Grup toplantılarının 40 kişi civarında olduğunu arkadaş bilmiyor gerçi:p).

Tuncercim o takılma olayı ondan bir gün önceydi.... Senin sorduğunda gerçekten evdeydik..... İmzalı özür tezkeresi getirelimmi sana:queen::queen::queen:

Moderatör (forrap)
Tamam olabilir,mazeret bildirir evrakla birlikte dilekçelerinizi bu akşam bekliyorum :cat: Aksi taktirde çaylar ve hatta go kartlar sizden :p Bu arada kart mart diyorum ama Huzurevi MT ile alakası yok,ısmarlama sebebiniz 22.maddenin D fıkrasında yer alan " Habersiz buluşma düzenlememek" kuralının ihlali sebebiyledir..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tamam olabilir,mazeret bildirir evrakla birlikte dilekçelerinizi bu akşam bekliyorum :cat: Aksi taktirde çaylar ve hatta go kartlar sizden :p Bu arada kart mart diyorum ama Huzurevi MT ile alakası yok,ısmarlama sebebiniz 22.maddenin D fıkrasında yer alan " Habersiz buluşma düzenlememek" kuralının ihlali sebebiyledir..

Anlaşıldı..Senin durum baya kötü.... Baksana deveden ne yağ kopartsam kar diyon.....:queen::queen::queen::queen:

Yaşasın akşama go kartı huzur evi MT karşılıyormuş Duymayan kalmasın ahali :flower:::pulp::::xblink::::biggrinn::alkiis:: :thumleft::cat::wiinkk::mrgreen::p

hmmm demekki akşama huzurevi sizin canınızı okuyacak. tam koruma gelin bari de hasarınız az olsun

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yaşasın akşama go kartı huzur evi MT karşılıyormuş Duymayan kalmasın ahali :flower:::pulp::::xblink::::biggrinn::alkiis:: :thumleft::cat::wiinkk::mrgreen::p

Seninde durum bayaaa kötü galiba..... Ne o la herkes mi tarzan burda?....:silent::silent:

Go karta yetişmeye çalışacam...

hmmm demekki akşama huzurevi sizin canınızı okuyacak. tam koruma gelin bari de hasarınız az olsun

Eğer go karta yetişebilirsem huzurevi mt'yi tek başıma duman edebilirim :p

Bkz: Güvenli sürüş sonrasındaki go kart yarışı :bounce:

abi geçen gün bornova çevre yolunda gördüm seni..karşıyakadan mı geliyodun_?sabah 10 civarı..bende çiğliye gidiyodum..karşıdan gelen siyah bir cbf mutlaka görmüşsündür...:queen: bornova civarında....
bak buraya da yazdım göremezsin okuyamazsın diye...:wiinkk:

butun mıllet ıste sanırım bıtek benım ısımmı pc basında:p:p:p yolu dusen olursa beklerım

inönü cad. No:234/f
hatay/İZMİR

adopendeyım bahcelıevler tansaşın karşısı...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar