[İzmir - MT]

bende bütün mt üyelerinin ve sizin gibi güzel dostlarımın kurban bayramını kutlar ve daha nice güzel hayırlı bayramlar nasib etmesini yüce allahtan temeni ediyorum her gününz bayram olsun sevgi ve saygılar herkese :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkesin bayramını kutlarım.
Kazasız, belasız ve mutlu günler dilerim. :)

Tüm İzmir'li arkadaşların Kurban bayamını kutlar huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim.

HUZUR EVİ MT dende hepinize iyi bayramlar bayram boyunca kendinize dikkat edin, kurban bayramına KURBAN olmayın hepinizi çok SEVİYORUZ :rendeer::rendeer::rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
HUZUR EVİ MT dende hepinize iyi bayramlar bayram boyunca kendinize dikkat edin, kurban bayramına KURBAN olmayın hepinizi çok SEVİYORUZ :rendeer::rendeer::rendeer:

Aynen ...Aman biraz daha fazla dikkat........:rendeer::rendeer::rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
hadi bakalım size iyi toplaşmalar. bayramda çok aksiyon yapmayında içimiz kalmasın. özelllikle cengizlerde sakın buluşup kuzu kavurma vs yapmayın oyarım

Gelirken kütahyadan oyacak getir... Burdan da bade doldurursun.... Sence bu Mt kurban bayramında kavurmadan dururmu?.....

Hele gel biz seni oyacaz.... Bayramda ankara ya kaçmak neymiş gör....:queen::queen::queen::queen:

kavurmasız bayrammı olur ya :mrgreen:şimdiden hazır bile herşey ve kimse yok ortada alp ve ben sanırım yanlız yiyeceğiz kavurmaları TUNCER burada olsa bari :queen:

Tüm İzmir MT'li arkadaşların Kurban bayamını kutlar, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi dileriz.

ADANA MT

Moderatör (forrap)
Herkese tekrar iyi bayramlar... :rendeer:

Dün söylemiştim ama bu gün tam anlamıyla bayram olduğu için tekrar söylemek istedim.

Cengiz abi,kavuralım abi:cat:

izmir mt bayramınızı kutlarım,,sağlık,mutlulukla nice bayramlara erişmenizi temenni ederim. :rendeer:

Tüm MT ailesinin bayramını kutlar sevdiklerinizle beraber geçirmenizi dilerim...:rendeer:

yaptık işte bir küçük güzellik kendimize TUNCER in tüm hakları saklı kalmak kaydıyla :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar