[İzmir - MT]

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ben sizin için yoldaki tüm acil yardım noktalarını tesbit edeyim :mrgreen:çekiciler,lastikçiler,nöbetçi motorcular,parçacılar,hava desteği,silahlı kuvvetler,FBİ,CİA,MOSSAD,İLO,NBA,AİHM,YÖK,MÜK,RTÜK,TRT,RTL,SAHİL GÜVENLİK,SSYB,112,118,110,hazır bulunsun :queen:birde ihtiyaç olursa diye( önlem olarak) otobüs bileti alın yanınıza hani bayram içinde KÜTAHYADAN dönüş için kalabalığa kalmayın bari, birde çok gecikmeyin:pnisan gibi geziler başlar yanlız gitmeyelim :queen:
:queen: .

ben sizin için yoldaki tüm acil yardım noktalarını tesbit edeyim :mrgreen:çekiciler,lastikçiler,nöbetçi motorcular,parçacılar,hava desteği,silahlı kuvvetler,FBİ,CİA,MOSSAD,İLO,NBA,AİHM,YÖK,MÜK,RTÜK,TRT,RTL,SAHİL GÜVENLİK,SSYB,112,118,110,hazır bulunsun :queen:birde ihtiyaç olursa diye( önlem olarak) otobüs bileti alın yanınıza hani bayram içinde KÜTAHYADAN dönüş için kalabalığa kalmayın bari, birde çok gecikmeyin:pnisan gibi geziler başlar yanlız gitmeyelim :queen:

En ince detayına kadar düşünmüşsün valaa :flower::flower::flower:

valla tahminlerimize göre mart sonu izmire gireriz gibi geliyor ama bakalım ya nasip

Motosikleti
Forza250-cygnusL
valla tahminlerimize göre mart sonu izmire gireriz gibi geliyor ama bakalım ya nasip

O ooooo 3 ay yoksun yani.... İzmirdeki çaycılar iflas eder be...... Bence daha yakın biyerlere falan git.... İnciraltı falan.... 2 gün sürer.....:queen::queen::queen:

abicim yenilik lazım yeni mekanlar keşfetmek lazım. şimdi hedefim bol kamyon olan lokantalarda durmak

bayram için Duyulmaz la beraber yol yapmaya karar verdik. Kütahya üzerinden Ankaraya gideceğiz. Bakalım kaç saatte nereye varırız. Çarşamba yola çıkacağız ama amacımız perşembeye kadar Kula yı geçmek. Yeni bir rekor denemesi olacak sanırım bu. Biz ki bornovadan 2 saatte Manisaya gidenler, biz ki Balçovadan Urlaya 3 saatte varanlar bakalım bu uzun yol denemesinde ne yapacağız. Hadi hayırlısı

kardesim size hayirli yolculuklar, ben de bayramin 2.gunu Almanya ya dogru yola cikiyorum... gelmek isteyen olursa takilsin bana, bol fotografli bi gezi olacak, ısıtmalı termal iclik de aldim:)

yiyen varsa gelsin?

@uglychild
rahmi abiden sonra bi kayboldun bi daha görünmedin?
şimdide almanya diyosun hadi hayırlısı.

kardesim size hayirli yolculuklar, ben de bayramin 2.gunu Almanya ya dogru yola cikiyorum... gelmek isteyen olursa takilsin bana, bol fotografli bi gezi olacak, ısıtmalı termal iclik de aldim:)

yiyen varsa gelsin?

pasaport işlemlerine bugün başlasam anca 2008 de olur bu iş :p bu seferlik gelemiyorum bi dahakine umarım:queen:

geçen bayram ne olduyduki:silent:
holygun bi kutu çikolata getirip masaya atmıştı, bu bayramda masaya bi koyun atar diyemi korkuyon:queen:

TÜM ARKADAŞLARIN KURBAN BAYRAMINI KUTLAR, SEVDİKLERİYLE MUTLU, HUZURLU VE SAĞLIKLI BİR BAYRAM GEÇİRMELERİNİ DİLERİM..:rendeer::rendeer::rendeer:

hadi bakalım size iyi toplaşmalar. bayramda çok aksiyon yapmayında içimiz kalmasın. özelllikle cengizlerde sakın buluşup kuzu kavurma vs yapmayın oyarım

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bayram olmadı ama Herkese iii bayramlar..:queen:.....:rendeer:

Moderatör (forrap)
Herkese nice güzel bayramlar diliyorum..:rendeer:
Ben bayramları pek sevmesemde,herkesin bayramını kutlarım :cat:

Nice bayramları hep beraber karşılamak dileğiyle... :cat:

(Bu akşam ki bayramlaşmaya çalıştığım için katılamıyorum,buradan bayramlaştık sayın beni,kusuruma bakmayın artık.)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar