[İzmir - MT]

Moderatör (forrap)
Kolpa hayırlı olsun,çok sevindim valla :rendeer:Ne zamandır söylüyordun..

Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin :cat:

Moderatör (forrap)
Kolpacım boşuna dememişler yeni motor kısmetiyle gelirmiş diye :) Stickerların ve MT anahtarlığın benden:)Stickerı yapıştıralım ki kaybolursa elinden tutup getirsinler..MT anahtarlığını takalım ki diğer motorlara hava atabilsin benim anahtarlığım daha güzel diye :p Ayrıcalığı olsun...

Arkadaşlar,bu hafta ki buluşmaya gelemeyeceğim çünkü çalışıyorum.Ama haftaya olacak buluşma da sticker ve anahtarlığı olmayan üyelerimize anahtarlık dağıtımı yapacağım.
Haberiniz olsun..

Ufak bir de rica,MT İzmir in haricinde diğer konularda bu sticker ve anahtarlık bahsi açılmasın :wiinkk:

Moderatör (forrap)
Islatırız inşallah mı :)
Bu benim bira içerken bismillah demem gibi olmuş :) Islatmaktan kastın alkol değilse ayrı tabi..

KOLPA hayırlı olsun :rendeer:sonunda muradına erdin,allah daha iyilerini nasip etsin kazasız belasız kullanman dileğiyle :cat:

herkeze teşekkür ederim aslan parçası aşşada otoparka duruyor. diğerinin bırandasını ona verdim senatör iyice gözümden düştü artık:)
yarın ıslatma konusunda hafif bişeyler düşüneyim ben malum acayip para harcadım bugün burcuyla hesabını yaptık ocak 15 e kadar su iççez ekmek yicez artık:salut:
yarın kaç kişi gelcekse herkeze birer şişe su getiriym şuan ance öyle ıslatabilirim:cherry:

kolpa, hayirlisi olsun kardesim, ehhh sen lacivert fistik getiriyormussun ben de sarisindan getireyim:) sözüm söz:cat:

kolpa artçısı tarafından 120 km hızla giderken 400 cc scoter dan atılan ilk rider olacaksın bu kafayla gidersen :p belki şimdi laptopu tamirde olabilir görmüyordur ama unutmaki bu yazılar burada kalıyor sonra tuncere çok yalvarırsın sil bunları diye pahalı ve tehlikeli bir oyun oynuyorsun :rendeer:

kolpa ben anlamam benim suyum demli olsun ve duble lütfen:)

birde APV41 doğru söylüyor sen bu fıstık işleriyle pek ilgilenme başın çok ağrıyabilir. Kimse söylemezse ben söylerim sayın hocama.Kazasız belasız kardeşim tekrardan.

Uglychild ya ne adamsın sen be. Neyse özelde görüşürüz kardeşim yemedim bu misafir işini bilesin.:) kesin bir nane var bunda.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tolga burdasın ama bişeyler yazmadın hala..... Aramızda görmek isteriz en kısa zamanda......:rendeer:

Sercan kankamla uğraşmayın bakiiim......:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar