[İzmir - MT]

yok be abicim kopya çekmek zorunda kaldım napalım. hayat böyle işte ikilemlerle dolu. ben kopya çekerim ama çekeni yakalarsam gözünün yaşına bakmam cezalandırırım.:queen::queen::queen::queen:

TEK AYAK ÜSTÜNDE durmakmı ceza acaba ?:)

yoksa YOKSAAAA

Bİ DEMLİK ÇAY MI ? :queen::queen::queen:

sana uygun ceza bulmak zor. Rozinante yi orta sehpaya alalım yada yan ayaklığa seni de karşınına geçirelim tek ayak üzerinde duracaksın sende. Önce düşen kaybeder ve bi demlik çay ısmarlar. yanına da söyle bol sucuklu yumurta. anlaştık mı?

sana uygun ceza bulmak zor. Rozinante yi orta sehpaya alalım yada yan ayaklığa seni de karşınına geçirelim tek ayak üzerinde duracaksın sende. Önce düşen kaybeder ve bi demlik çay ısmarlar. yanına da söyle bol sucuklu yumurta. anlaştık mı?

hocamın verdiği ceza :pale::pale::salut:
el mahkum kabul edecez

nasıl iyi koştular mı bari. bir gün geleyim sizin oraya da bakalım şu atlara

abı sendemı atcı olucan:queen::queen::queen::queen:

hayrola yav herkes bı suskunluk ıcınde ne oluyo arkadaslar ben onculuk yapıyım hadı hadı forumda zırvelere:queen::queen::queen::queen: asağılarda kaldık sankılım:p:p:p

Son düzenleme:

Gel tabi murat abicim.Bi çay içip atlara beraber bakalım :wiinkk:

abı sendemı atcı olucan:queen::queen::queen::queen:

hayrola yav herkes bı suskunluk ıcınde ne oluyo arkadaslar ben onculuk yapıyım hadı hadı forumda zırvelere:queen::queen::queen::queen: asağılarda kaldık sankılım:p:p:p

Ben geldim :queen:

senin o damarını bulsam ben koparacağım zaten :mrgreen:kalk hadi karaburuna gidiyoruz hava soğukmu diye bir bakıp gelelim :p

cengis abi sen ciddiye al bence bunu hazırlanmaya başla...malum akıllı yok bizde kapına dikildiğinde hazırlıksız yakalanma:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hadi bende geliyom karaburuna.....:p

Nerde buluşuyoz?....:silent::p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar