yurtdaş geçmiş olsun kardeş. allah beterinden korumuş.
merhaba arkadaşlar geçen hafta üzücü bir olay yaşadım. kardeşim motosiklet ile kaza yaptı. o gün bugündür olayın şokunu yeni atlattık. ilk defa başımıza geldi. kendisi o güne nazaran oldukça iyi. o gün hem korkmuş hemde yaralardan dolayı şoka girmişti. motor ise ön kafa grenajları kırıldı çizildi. ayna, eksoz vb yerler darbe aldı. motoru garaja çektim ve üstünü örttüm. geçirmiş olduğumuz bu kazadan ötürü yaklaşık bir iki ay aranızda bulunamayacağım. eminim ki bu zaman zarfında hepinizi çok özleyeceğim. bu hasreti az da olsa gidermek için elimden geldiğince foruma katılmaya çalışacağım.. bir daha ki görüşmemize kadar kalın sağlıcakla. hepinize kazasız keyifli sürüşler..![]()
Hehe süpersiniz İzmir MT![]()
UgLyChiLD,korumalıkları var mı ? Varsa iyi yapmadın söyleyerek,şimdi bir konteyner dolusu getirtmen gerekecekEğer yağmur ve rüzgar korumasının haricinde darbe korumalıkları da varsa,yani tam olarak bir motosiklet pantolonuysa hemen beni yaz abi
İstiyorumm...Boyu posu biliyorsun zaten.
sercan olum bana sozun var darılırım yardım etmessen:mrgreen:
http://www.louis.de/_40a395fc22d856...t_total=24&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10006536
http://www.louis.de/_40a395fc22d856...t_total=24&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10006508
http://www.louis.de/_40a395fc22d856...t_total=24&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10006503
louis.de nin mağzalarıda var bildiğim kadarıyla bu camlardan herhangibirini benim motor ıcın bulabılırsen dile benden ne dilersen![]()
Aynı şekilde ise eğer benide yaz sercan............:cat::cat::cat:
alayim degil mi? he he.. sonra beni almaya gelirsin gumruk polisinden... kacakcilik bolumunden...:mrgreen:Uglychildim naptın sen yaw. Al gel ne varsa
ticarete atiliyom bundan sonra, Turkiye ye 1 konteyner malzeme getirip, 1 konteyner adam yukleyip onlari da Almanya ya getirecem :wiinkk:sercan 1 bavulla gitti,1 konteynerle geri döneceğe benziyor hahahaa
selam kardeşim kendine iyibak benim bi şeye ihtiyacım yok ben takım aldım teşekkürler nezaman gelicen cokkkkkkk özledik görüşmek üzere
sağolun dostlar. allah hepinizden razı olsun.. bizim başımıza ilk defa geldi kötü bişey allah kimselere göstermesin. kardeşim geçen haftaya nazaran çok iyi artık hareket edebiliyor. yaralardan dolayı hareket edemiyordu. insan şok oluyor ne olduğunu bilemiyor. kardeşimin korkusunu yenmesi için yanındayım. yaptığı hatayı kendiside biliyor. sürekli motor hakkında konuşup bilgi eksikliğini gidermeye çalışıyorum. kendine güveni artıyor. o na artık tam bir motorcu oldun diyorum gülüyor..
motor ise garaja çektim. galiba bir iki ay dıkunamayacağım. masrafları karşılayamam. birde aklıma bişey takılıyor. böyle durumlarda motor nereye yaptırılır. bu hizmeti sadece servisler mi veriyor. otomobillerde ki gibi sanayi tarzında bir yer yok demi.
hepiniz allaha emanet olun. kazasız keyifli sürüşler.
yurtdas , sana ve kardeşine geçmiş oldun. Yaralar var dedin. Neresinde yaralar var? Sürtünmeden mi yoksa çarpmadan dolayı mı oluştu?
QUOTE]
Mrcool yaralar ezik ve çiziklerden oluşmakta. belden yukarısı için sol elden başlıyor omuza kadar, belden altı için ise sağ diz kapağı ve çevresi. nasıl olmuş bende anlayamadım sanırım takla atmış..!
sevgili chatkurt motorda grenajlar değişecek kafa kısmından sağ ve sol. arka grenajda kırılmış sol. eksoz koruması ezik büzük olmuş. sağ ayna ezilmiş (ama kırılmamış) (birde sağ sinyal sağlam gibi) hatta eksozun çıkışına yakın yeri ezilmiş. hatırladıklarım bunlar. o günden sonra bir daha motoru açıp bakmadım.
epey tutacağa benziyor..
ama yürüyen aksamında bişey yok galiba kısa bi deneme yaptım her hangi bir titreme çekme veya güç kaybı hissetmedim.
yani motor baştan aşağı makyajlanacak diyeyim..
herkese çok teşekkür ederim...
yurtdaş sen şimdi motoru boşver kardeşim. önce bir kafan yerine gelsin gerisi kolay. Tercihin servisten yana olsun. Ama çok ciddi bir arıza yoksa ybr için çok uygun fiyata yan sanayi malzemelerde var onları da düşünebilirsin. Ama servisten ve orjinal parçalarla işini halletmen önerimdir. Asıl önemli soru hangi servise gideceğin. bunu da izmirli Ybr kullanan arkadaşlara sormak lazım. hatta sordum bile.sizi gidi ybrsicler sizi hangi servisi önerirsiniz bakalım?