Var kardeşim cuma iftar yapacağız kordonda. Bekliyorum gelmezseniz sahurda gelir sizi yerim bilesiniz. Birazdan topiği açılır.
topıc ıstıyoruz
Var kardeşim cuma iftar yapacağız kordonda. Bekliyorum gelmezseniz sahurda gelir sizi yerim bilesiniz. Birazdan topiği açılır.
topıc ıstıyoruzumarım cumaya işim olmaz :silent:
Hedowich 999 mesajdasın 1000. mesajını sabırsızlıkla bekliyoruz. bu arada cuma iftar yemeği topiği açıldı. bir gelme o zaman yandın sen
Şimdilerde Marco hayalet...
1001 sin bu mesajımı yazarken hedo,1001 çeşit japon pazarı gibisinDaha nice binlere...
Allah seni goldwing e 1000 dirsin,Allah seni varaderolara 1000 dirsin,Allah seni 1000 rr lara 1000 dirsinHer zaman dostluğunla yanımızda ol,gönlümüzde en güzel yerlere 1000 din,Allah indirmesin...
Garip oldu evet evet,ama bunu yaptım![]()
Wallace;
Abi senin için ormanda "foruma girdiğinde 1.000 mesaj gücündedir" diyorlar doğru mu?![]()
Günaydın İzmir...
1000 dereden su getirsem arınamazsın,
1000 yerde yemek görsen yemeden duramazsın,
1000 bardak çay verseler bir günde haklarsın,
1000 gün görmesekte değişmez yerin,unutulmazsın...
Allah nice 1000 ler nasip etsin Wallace...
Sen 1000 mutluluk sandalına,
1000 me aman ha imamın kayığına![]()
Günaydın izmir.
1000. mesajımı izmir sayfasına yazayım istedim. yabancı yere gitmesin. bakalım Forrap ve GitardanDo bu 1000. mesaja nasıl cevaplar verecekler.
Abi ben bunu yazarken 1.003. mesajını yazmışsın, o yüzden ben bu turda pas geçiyor ve hislerimi yazmak için 2.000. mesajını bekliyorum...
Ben bu gidişle 500'ü bulamadan göçüp gidicem bu diyarlardan. Neyse Ekim sonuna kadar 400 dersek, bir adet 400 cc Honda Falcon hediye edilecekmiş... Forrap öyle dedi...![]()