mont alacağım izmir de nerelere bakmam lazım :silent:
valla bur-k@ sevgili kardeşim ben karataştaki mca ya gittim bi pantolon aldım kendime.çok kaliteli bir pantolon gerçekten ve liste fiyatının yarısına aldım..:wiinkk: kaliteki ürünler var gerçekten..teşekkür ederim wallace...
wallace cok guzel bi calisma olmus, benim ufak kafam kocaman cikmis ama olsun, yeter ki kafalar bir olsun...
forrap ozelden mesaj falan gelmemis, bekliyom bak ona gore...
bu aksam moskova dan bi arkadasim geliyor (bayan), arkadaslari da geliyormus bana ekuri lazim gelen olursa kucuk park taraflarinda olurum...
mont alacağım izmir de nerelere bakmam lazım :silent:
SercaaaaaaaanYa ben seni neden bu kadar çok seviyorum
? Attım özelden numaramı.Bu akşam görüşmek istiyodum bende senle
![]()
Aaaa misafirlerin varmış bak hiç farketmedim o yazıyı,neyse ben onu düşünerek söylememiştim zaten ama olsun yalnız bırakmam seni sorun değilDostluk öldü mü
![]()
tamam ya bu kadar yeter. sercan ben forrap üçümüz görüşelim bu akşam. cuma toplantısını şekillendirelim. hem sercanı özlemiştir forrap ben geçen özlem giderdim kendisiyle de. neyse akşam küçükparkta görüşürüz
küçükparktan seni alırız sonra ben sizi bir yerlere götürürüm kimse bulamaz bizi dert etme. zaten kim gelecek ki bu saatten sonra
küçükparktan seni alırız sonra ben sizi bir yerlere götürürüm kimse bulamaz bizi dert etme. zaten kim gelecek ki bu saatten sonra
:queen:::koop::::koop::::koop:: abi inanılmazsınız yaaaa. yemin ederim koptum gülmekten. forrap sende az değilsin hani.:cat: kasksız çıkmayın abi. aman dikkat. iyi eğlenceler sizlere. sercan kendini özlettin desem yanlış anlayacak millet.