[İzmir - MT]

arkadaslar saygısızlık yapmak ıstemem ama bu aralar ıs okul kayıtları falan baya bı bunladım bıseyler yapsakmı?? tek basıma gıdıyım dıyorum hem sıkıcı olucak hemde tehlıkelı yonetıcı arkadaslarım duyurular bolumu 4 gozle takıp edıyorum....

arkadaslar saygısızlık yapmak ıstemem ama bu aralar ıs okul kayıtları falan baya bı bunladım bıseyler yapsakmı?? tek basıma gıdıyım dıyorum hem sıkıcı olucak hemde tehlıkelı yonetıcı arkadaslarım duyurular bolumu 4 gozle takıp edıyorum....

hava kötü ve açıköğretim sınavları var üstelik. ama sen istersen bir plan yap buradan söyle. katılmak isteyen olursa sana eşlik etsin

yarın hava denize müsait olursa ben çeşme düşühüyorum ya da kuşadası da olabilir. tahminim eczaci101 de gelir rodajında aşama katetmiş oluruz. ama dediğim gibi havaya bağlı olay gerçi deniz havası olmasa da sırf km. yapmış oluruz o da olur. bu arada iyi dileklerin için teşekkürler bikerboy...

emir ve hakan

yeni motorlarınızı güle güle kullanın kazasız belasız...

unutmayın şansa değil bilgiye güvenin;)

yarın hava denize müsait olursa ben çeşme düşühüyorum ya da kuşadası da olabilir. tahminim eczaci101 de gelir rodajında aşama katetmiş oluruz. ama dediğim gibi havaya bağlı olay gerçi deniz havası olmasa da sırf km. yapmış oluruz o da olur. bu arada iyi dileklerin için teşekkürler bikerboy...

chopperriderım eger Kuşadasına gelirseniz mutlaka haberim olsun .
Bizim ordan geçerken yoldan beni alırsınız.:) bikerboy35'ide alırsınız gelmek isterse :cat:

chopperrider ve eczacı101 dün gelmediğim toplantının resimlerinde gördüğüm motosikletleriniz hayırlı olsun, yakışıklı makinalar edinmişsiniz, motosikletle ilgili dilenecek bütün tabrik ve iyidileklerin hepsinden ne varsa -sitede yayınlanan bütün tebrik msjlarındaki iyi dileklerin hepsinden bir kolaj yapıp- diliyorum :)
:rendeer:

Bir pazar günü ve MT izmir yine İzmir'in çeşitli yerlerine dağılmış meşk ediyor...

İyi tatiller

arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler...

hava iyi olmadığı ve hakanın makineye rodaj yapalım diye bi iki küçük aksilik sonucu bugün bi yere kıpırdayamadık. Tarkana seferihisarda baskın verecektik o da olmadı. kısmetse hava iyi olursa haftaya inşallah...

Motosikleti
Forza250-cygnusL

hava iyi olmadığı ve hakanın makineye rodaj yapalım diye bi iki küçük aksilik sonucu bugün bi yere kıpırdayamadık. Tarkana seferihisarda baskın verecektik o da olmadı. kısmetse hava iyi olursa haftaya inşallah...

Tatlı su moturcuları sizi..... Hava güzeldi bu gün....

Tatlı su moturcuları sizi..... Hava güzeldi bu gün....

Lafı klawyemden almışsın:cherry: ama havalar ciddi şekilde sogudu birden.Montların içliklerini takıcaz ya da kışlık montları giymeye başlıcaz anlaşılan

yok hava güzeldi motorla gezdik zaten de benim iyi havadan kastım denize girilcek havaydı o da yoktu
bi de bu sabah benim motorun benzin musluğu su koydu benzin koymadı onu halledene kadar gün akşam oldu zaten...

ya bizden tatlı su motorcusu olur mu ? cuma gecesi toplantıdan çıktıktan sonra otobanda sağanak yağmura yakalandık, en ufak giysi parçamıza kadar (anlaşılmıştır herhalda ne olduğu :) ıslandık ..

dün geceyarısı da bastık çeşmeye gittik sabaha karşı döndük. hava sıcak olsa ve aksilik olmasa bu sabah yine gidecektik amma velakin kaldı...

ya bizden tatlı su motorcusu olur mu ? cuma gecesi toplantıdan çıktıktan sonra otobanda sağanak yağmura yakalandık, en ufak giysi parçamıza kadar (anlaşılmıştır herhalda ne olduğu ıslandık ..

sakalımız yokki lafımız dinlensin bugüne kadar ne söyledik aksi çıktı gitmeyin dedik yapmayın dedik yazıktır dedik ama siz kendinize HAKİM olamadınız ( anladın sen onu ) sucuk gibi oldunuz tabi öteki deliden hiç bahsetmiyorum o bir kadeh zx 6 la sarhoş oldu arkadaki eksik ŞEYİ bile düşünmeden yola çıktı sen varsın diye

ya bizden tatlı su motorcusu olur mu ? cuma gecesi toplantıdan çıktıktan sonra otobanda sağanak yağmura yakalandık, en ufak giysi parçamıza kadar (anlaşılmıştır herhalda ne olduğu ıslandık ..

sakalımız yokki lafımız dinlensin bugüne kadar ne söyledik aksi çıktı gitmeyin dedik yapmayın dedik yazıktır dedik ama siz kendinize HAKİM olamadınız ( anladın sen onu ) sucuk gibi oldunuz tabi öteki deliden hiç bahsetmiyorum o bir kadeh zx 6 la sarhoş oldu arkadaki eksik ŞEYİ bile düşünmeden yola çıktı sen varsın diye

diyecek bi şey yok haklısın Cengiz hocam ama napıym kıramadım ya. geldik otobana bornovaya eve gidicez ya benim uykum açıldı yol da sakin biraz gidip gelelim dedi, çok mahsun baktı gözlerime :) yani e hadi dedim gittik gidiş o gidiş 20-30 km sonra yağmur çiseledi dönelim dedik meğerse yağmur bulutu izmire doğru gidiyomuş yola devam etsek bi şey yoktu ama dönünce sağanağın kucağına düştük macera oldu biraz...

motorları tam tanımadan yapılan gerçek bir macera ilk toplantıda bunu konuşalım raporlarınızı hazırlayın

arkadaslar ben artik izmir e kisa sureligine de olsa dondum... beni hatirlayan varsa goruselim bi ara...

sercan seni unutanın gidonu kırılsın :mrgreen: çağrı bırakmışsın çok sonra gördüm ufak çaplı bi toplantı vardı.
bende saat müsait değil diye aramadım bi daha
artık kışın yapacağımız etkinliklerde görüşürüz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar