[İzmir - MT]

çocuk parkı gezisi ne oldu daha sonra türk dil kurumu geziside vardı hangisi iptal

Forrap Allah kolaylık versin kardeşim. Valla işin çok zor senin. Şunları gördükçe daha çok üzülüyorum haline :pr:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
heyyyy gezi yok mu yaaaaaa.kas kas....cıkalım gezeliiiiiim..yok mu gezi...şşşşşt

bırılerı varmıııııııııııııııııı

Önce imtihan var....Sonra mülakat.... Daha sonra kanaat kararları var ondan sonra kabul edilirsen Gelebilirsin....

Ama ilk gezide motorlara cila çekme olayın var.... Bence sen bidaha düşün aramıza katılma konusunu..:queen::queen::queen:

Moderatör (forrap)
kaptanpoyraz,valla öyle...Teşekkürler :cat:

APV41,eğlencesiz hangi günümüz var ki:)Orda burda şurda farketmez.Eğlence bizi buluyo görüyosun...

I-ben nerdesin sen yaaa????

Ahandaa burada.. :queen: :queen:
Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
I-BEN

Rots, nerede olacağımm başka yaww.. :p :mrgreen: :queen:
İnşallah En yakın zamanda görüşmek üzree.. :wiinkk: :rendeer:

Ahandaa burada.. :queen: :queen:
Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
I-BEN

Rots, nerede olacağımm başka yaww.. :p :mrgreen: :queen:
İnşallah En yakın zamanda görüşmek üzree.. :wiinkk: :rendeer:

Arada bir ses ver o zaman :)

heyyyy gezi yok mu yaaaaaa.kas kas....cıkalım gezeliiiiiim..yok mu gezi...şşşşşt

bırılerı varmıııııııııııııııııı

x9x9x9x9x9x9, öncelikle hoşgeldin. ama şunu belirtmeden geçemeyeceğim. girmiş olduğun grubun belli kurallar çerçevesinde davrandığına dikkatini çekerim. MT izmir de saygı, sevgi ve güzel üslup hüküm sürer. o yüzden sana bir abin olarak önerim yazdılarına dikkat etmen. Siteye her üye olan bizimle gezecek diye de bir kural yok. Eğer grup huzurunu ve keyfini bozacak insanlar olduğunu düşünürsek onların bizlerle gezmesine engel oluruz. Birlikte motosiklet sürmek çok ciddi bir iştir. Birisinin bir hatası yüzünden gruptaki başka insanlarında tadı kaçsın istemeyiz. Neyse umarım bundan sonra daha açık ve anlaşılır cümleler kurarsın. Teşekkürler:cat::rendeer:

izmir mt 2 hafta sonra nasip olursa izmirdeyim bu sefer bu kararımdan caymıyacağım.

muğla tarafından izmire dönecek arkadaş varsa c.tesi gece veyta pazare sabahı bana katılabilir yada ben onlara katılabilirim :)

ya millet 1 önceki sayfada herkes gidelim biyerlere demiş ama kimsede bir icraat yok 1 kişi çıksada şurada toplanıp buraya gidelim dese yaaaaaaaaa son haftalar sonra okul açılıyo biraz keyif yapalım

gezi ve etkinlikler belli program dahilinde yapılmaktadır. Bunun dışında isteyen istediği zaman birilerini arar ve beraber gidebilirler. İstersen önce bir tanışma topiği aç (forum -Tanışalım) ve sonra bir iki toplantımıza gel tanışalım. Gezi ve etkinlikleri Duyurular bölümünden takip edebilirsin. Ama şunu söylemekte yarar var, önce çık bir toplantımıza gel, sonra gezilere. herşeyin bir yolu yordamı sırası vardır. Sevgilerle.

Ahhh bende Turkiye ve izmirimde olcam da bu toplantilari kaciricam :( O gunlerde gelecek ve toplantilari gezileri hep beraber yapicaz insallah :)

manisa mt erkenci bugünnn
siz uyuyun bakalımm daha huzurevi mt :p
günaydınnn bu aradaa arkadaşlarr özledimm hepinizi...

wallace sunum nasıldı bu arada

manisa mt erkenci bugünnn
siz uyuyun bakalımm daha huzurevi mt :p
günaydınnn bu aradaa arkadaşlarr özledimm hepinizi...

wallace sunum nasıldı bu arada

özlem öğretmenim huzurevi sakinleri olarak bu haftada toplandık :cat:sizin son toplantı ne zamandı hatırlayamadım geçen yüzyılda bir aradaydı ama :queen:biz çok çalışan arkadaşlarla kışın toplanırsanız gelmeyi düşünüyoruz :p sizi seviyoruz

hadi benden de en gıcık olduğum türkçe kelime gelsin. TÜNAYDIN kim akıl ettiyse ben var ya onun

alp le bir alakası olabilir bu kelimenin incelemeye alalım bana çok tehlikeli gibi göründü kafasıda kel ajan olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar