[İzmir - MT]

aarkadaşlar aranızda olmaktan mutlulukk duyuyorumm umarım yaralı paylaşımlar keyifli geziler hoş ve samimi dostluklarla hep beraber oluruzz

Forrap evet açalım bir MT İZMİR spor etkinliği yaw. habire yedik içtik. valla eski fotolar bakıyorum da millet çakı gibi delikanlıymış. şimdi hala delikanlılar ama biraz ağır abi olmuşlar. Mt izmir kilo aldırır diye slogan olacaz dillere valla

Forrap evet açalım bir MT İZMİR spor etkinliği yaw. habire yedik içtik. valla eski fotolar bakıyorum da millet çakı gibi delikanlıymış. şimdi hala delikanlılar ama biraz ağır abi olmuşlar. Mt izmir kilo aldırır diye slogan olacaz dillere valla

abi yazın en güzel spor deniz ve havuz :queen:

Bu akşam 18.oo - 19.oo gibi incir altına gelen olursa görüşelim gurme restorantın orda falan oluruz TrTarıkla :)

millet bu pazar izmire gelmeyi dusunuyorum. ben pek bilmem izmiri pazar icin plani olan varsa bana yer tarif etsin :)

Moderatör (forrap)
Dur yav daha yapmadık,yapıcaz :p Daha ne organizasyonlara gebeyiz..Bakalım zaman neler gösterecek...

merhaba arkadaslar,
oncelikle sizleri cok cok ozledigimi belirteyim, bu sabah 5 te Bodrumdan bi arkadasla iki motor İzmir e geldik, bi kac gun buralardayim... gorusmek isteyen olursa ya da hafta sonu bulusmak isteyen, telefondan ulasabilir...

Marko abi, eldivenleri rise a birakiyorum ....

gorusmek uzere...

merhaba arkadaslar,
oncelikle sizleri cok cok ozledigimi belirteyim, bu sabah 5 te Bodrumdan bi arkadasla iki motor İzmir e geldik, bi kac gun buralardayim... gorusmek isteyen olursa ya da hafta sonu bulusmak isteyen, telefondan ulasabilir...

Marko abi, eldivenleri rise a birakiyorum ....

gorusmek uzere...

sercanım hoşgeldin umarım görüşürüz ben de seni özledim valla çatlak çocuk:queen:

sercanım hoşgeldin umarım görüşürüz ben de seni özledim valla çatlak çocuk:queen:

kardesim, sevgili hocam aradim acmadin...
daha oncede dedigim gibi cok calisiyorum BODRUM da... o yuzden bi sure ara verdim siteye ama simdi bi hafta tatildeyim, takilalim...

Son düzenleme:
bu ne hal leeeennnn !!! :queen:
forrap !!! abi uçur bu resmi topikten ,
yoksa evli bekar millet bozacak kafayı basacak bodrumu:queen:
sercan kasksız motora binilmez olm :queen:

Ben Sercan'ın bi haltlar çevirdiği için katılmadını tahmin ediyordum fakaaat... BU NE LEEEEEN utanmaz arlanmaz multi memleketli adam:pale::cyclopsan:):mrgreen::p:cat::rendeer::wiinkk::queen:

Seni çok özledim/dik Sercaaaan....

Moderatör (forrap)
Ben bişey yazamıyorum abi...
YEDİĞİN,içtiğin senin olsun bize gördüklerini anlat derler,fotoğrafla demezler ki be Sercanım:) Hoşgeldin dedim diğer topicte,ama tekrar hoşgeldin,ayın 5 inde burada olursan bekliyoruz aqua olayına :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar