[İzmir - MT]

arkadaşlar ben çok memnun olduğum tanıştığımıza her zaman beklerim ben burdayım nasıl olsa

sevgiyle...

seninle tanıştığıma çok memnun oldum. ayrıca dünkü misafirperverliğin ve cana yakın tavırların için teşekkürler
sevgiyle kal
ayvalığa mutlaka bekliyoruz güzel kız:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ardaşlar bende yeni üyeyim ayvalığa bende gelmek isterim hem yollarda yanınızda teknik elamanın olma güvencesiyle yolculuk yapmak daha güvenli olur.motorunda bir poreblem olan arkadaşlar varsa yola çıkmadan yardımcı olurum, kahramanlar goldmotordayım.

goldmotor hoşgeldin. akşam (26.01.2007) toplantıya bekleriz. ayvalık detaylar da gündemde.

bu arada arkadaşlar günaydın

aramıza yeni katılan tüm dostlar hoş geldiniz, gezi ve toplantılarımıza bekleriz.
sevgi ve saygıyla kalın.

Sevgili MT İzmir ailesi;

Bundan sonra araniza CBF500'umle katilacagim. Motorumu degistirdim yeni motorumuda aldim islemlerini carsambaya hallediyorum.

hadi hayırlısı,
kazasız belasız ve keyifli günlerde kullanmanı dilerim.

Moderatör (forrap)
ruzgar_bey hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanman dileğiyle...

kazasiz belasiz ruzgarbey, bi tur verirsin artik:)

arkadaslar bu arada ortak bi karar almistik ve toplantiyi '''9 subatta''' uyemiz SERCEDANDO nun Bornovadaki RISE adli mekaninda yapacagiz... mekanin ayrintilarini, krokisini ve resimlerini en kisa zamanda acacagim baslikta goreceksiniz...park sorunu da yok...

kazasiz belasiz ruzgarbey, bi tur verirsin artik:)

arkadaslar bu arada ortak bi karar almistik ve toplantiyi '''9 subatta''' uyemiz SERCEDANDO nun Bornovadaki RISE adli mekaninda yapacagiz... mekanin ayrintilarini, krokisini ve resimlerini en kisa zamanda acacagim baslikta goreceksiniz...park sorunu da yok...

abi "FARKETMEZ" ne olursa olsun gelirim sen yeterki gel de...:wiinkk:

Sevgili MT İzmir ailesi;

Bundan sonra araniza CBF500'umle katilacagim. Motorumu degistirdim yeni motorumuda aldim islemlerini carsambaya hallediyorum.

hakan yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle

Slm arkadaşlar eski dostlar!!! Bu haftaki toplantı nerede???

way way way kimler gelmiş kimleri görüyorum gözlerim yaşardı. bu hafta toplantı yok ayın dokuzunda bornova da olacak ayrıntıları açılacak topikten takip edersin........:bounce: :cat:

arkadaslar biz bi kac arkadas yarin aksam sercedando'nun Bornovada'ki (RiSE CAFE) mekaninda bulusacagiz, gelmek isterseniz buyrun gelin.. cumartesi aksam da orda oluruM buyuk ihtimalle.. gezi de cekildigimiz video ve fotograflari clipliyecegim...
gorusmek uzere, caylar benden...
risecafemapcq4.png

izmir kıpırdanın biraz
yordumu ayvalık gezisi :queen:

bekliyoruz sizleride AKHİSAR'A 7 şubatta ona göre
köpeğinizi uyutmam bak (wallace özellikle senin köpeğini :queen: )

biri bizi durdursuuuuuun :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar