[İzmir - MT]

sercan sanki sen geliyorsun ve senle görüşüyoruz gibi bi de toplantılarda görüşürüz demişsin. Cezalısın kardeşim gelince 10 tur koşacaksın:queen:
valla ne deseniz haklisiniz.. yuz bin kere... ama gecen mayis ayindan beri eve sadece 18 kasim gezisinde ugramistim ve gezinip durmustum... simdi fazla maceraya atlamiyayim dedim, hem burdaki arkadaslarimla hem de ailemle biraz zaman gecireyim dedim... ama bundan sonra sıkılacaksın beni gormekten ve duymaktan... inanmiyosan KAMBERHAN a sor:queen: :queen: :queen:

Sevgili Ahmet_Cebesoy,
Bırak kardeşim aramıza Buca'dan filan katılmayı,
İlk toplantıda atla makinene omuz omuza katıl.
Emin ol pişman olmazsın.... :)
Bir de şu toplantı günü açıklansa.:silent: :silent: :silent:

aga gelde takılalım ben hiç adam gibi motorla grup halinde gezmedim
motorlarımız da hemen hemen aynı gezer dururuz ortamlara akarız her zman

Sevgili Ahmet_Cebesoy,
Bırak kardeşim aramıza Buca'dan filan katılmayı,
İlk toplantıda atla makinene omuz omuza katıl.
Emin ol pişman olmazsın.... :)
Bir de şu toplantı günü açıklansa.:silent: :silent: :silent:

sevgili okram kardeşim ayıp ettin her zman bi tanışalım zaten ben bucada oturuyom ama genelikle kuryeci arkadaslarla alsancak-sahilevlerinde takılırız formalite buca anlayacagın benim istediğim bi motorcu potansiyelini karsımdakilerde görmek gerçi ben cok gördüm pederden.benim peder 30 senelik motorcu oldugundan biliom ortamıda. insanın kendi arkadasları gibi varmı gerçi ben size abi dicem ama

Son düzenleme:
Eee toplantı diyorduk... Ne zaman? Hayır ona göre işyerindeki pozisyonumu ayarlamam gerekiyor da... Son anda topic açmayın, ben müzzisyenim malum, extra yazar size :queen:

Moderatör (forrap)
ahmet_cebesoy aramıza hoşgeldin...Bucadayım bende.(Akıncılar)
Görüşmek üzere...:wiinkk:

Ahmetcim okram abi babanla yasit ona gore:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bu arada arkadaslar toplantilar iki haftada bir olacakmis galiba, ben oyle duydum....

aga daha kiseyi tanıyamadığım için bişey diyemem tanısırız ondan sonr konumlar bell, olu zaten:d herhangi kötü bişey dedisem özür dilerim

ahmet_cebesoy aramıza hoşgeldin...Bucadayım bende.(Akıncılar)
Görüşmek üzere...:wiinkk:
forrap kardeşim bende buca fırat mahallesi neresinden akıncıların yakınız ne makina var sende

aramıza hoşgeldin ahmet kardeş.

sagol abi teşekkürler

Son düzenleme:
Merhabalar AHMET,aramıza hoşgeldin.:rendeer: Toplantı ve gezilerimizde seni de aramızda görmek isteriz.:cat:

aga daha kiseyi tanıyamadığım için bişey diyemem tanısırız ondan sonr konumlar bell, olu zaten:d herhangi kötü bişey dedisem özür dilerim
yok be Ahmet kardesim, takma kafana.. zaten gruptakilerle tanisinca herseyi daha iyi anliyacaksin... Izmir'e gelince aricam seni... haaa bu arada senin aktivasyon isini Bucali FORRAP halletti... Aklinda olsun:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
herkese selamlar canım sıkıldı öylesine bi msj.atayım dedim.sanki kopukluk var gibi bişiylerde ama hadi hayırlısı...

herkese selamlar canım sıkıldı öylesine bi msj.atayım dedim.sanki kopukluk var gibi bişiylerde ama hadi hayırlısı...

aleyküm selam. selamın alınmıştır:cat: hafta ortası ya sessizlik var yine bence. birde huzur var artık eskisi gibi hergün bi ekşın yok sayfalarda:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar