[İzmir - MT]

Moderatör (forrap)
İyi pazarlar MT İzmir:rendeer:
Çalışan var mı acaba benim gibi pazar pazar:)

Kamberhan'ım bundan sonra toplantılar her hafta olmayacak.Özel durumlar hariç,ortalama 2 haftada bir olması muhtemel:wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi bakalım beni tanıcanmı

arkadaşlar aranıza yeni katıldım organizasyonlarınıza benide alısanız sevinirim

Son düzenleme:
sevgili goldmotor seni kim tanıyacak bilemedim. genele sorduysan bişey diyemem. ama bu cuma toplantı var bornova teras kafede gelirsen tanışacağımız kesin. hoşgeldin arkadaşım aramıza. sevgilerle

Sevgili Goldmotor,
Aramıza hoş geldin:rendeer:
Seni tanımak konusuna gelince;
Sen tanınmak için elinden geleni yapmışsın da...:silent:
Kusura bakma yakın gözlüklerim yanımda değil. Bu yüzden tam seçemedim. Yaklaş bakalım biraz daha,:p
Elbet tanıyacam bir yerlerden.:pr: :pr: :pr:

Sevgili Goldmotor,
Aramıza hoş geldin:rendeer:
Seni tanımak konusuna gelince;
Sen tanınmak için elinden geleni yapmışsın da...:silent:
Kusura bakma yakın gözlüklerim yanımda değil. Bu yüzden tam seçemedim. Yaklaş bakalım biraz daha,:p
Elbet tanıyacam bir yerlerden.:pr: :pr: :pr:

bendende aynen abi bi görüşsek tanırım ama:silent:

hepinizin beni tanıması tabiki imkansız yakın gözlüğüde taksan mikroskoplada kaksan tanımıyorsan tanımıyorsundur ben onu benim tanıdığım bir arkadaşıma yazdım espiri anlayışınızın olmasınada sevindim:rendeer: :rendeer: :rendeer: :bounce:

öyledir goldmotor, grupta şaka şamata gırgır gani. ciddi işlerde var yapılan tabiki. bak gel zamanla anlarsın daha neler var neler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Of of izmirli olupta bu grupla bir gezi yaşamanın tadını çıkaramamak nedir bunu ben bilirim :( Gezi günleriniz hepinizin ortak tatiline denk geliyor buda en doğal olanı tabiki :) Benim için değiştirsenize diyip sizden tepki almak yerine ne yapmalı :) hahah

Merhaba.ödemiş'den yazıyorum sizlerle motosiklet ve yaşamı paylaşmak istiyorum.tşk ederim .iletişim kurmak dileğiyle.

merhaba.250 cc honda twister motor koruma demiri konusunda yardımlarınızı beklişyorum tşk.

Son düzenleme:
arkadaslar sagsaglim izmire vardim, islerimi hallederken gittardandoyla bulustuk, ordan speedygirl sule derken yeni uyemiz ve ayni zamanda gittardandonun tertibi sercedandonun bornovadaki kafesine geldik, suan burdayiz gayet guzel bi yer, wallace da yanimizda... sagolsun isi biter bitmez geldi yanimiza, bu aksam ne yapiyoruz? baska gelen yokmu? uyyaaaaannnnn izzzzzzmiiiirrrrrrrrrrrrrr? uglychild burda:cat:

BI INSAN İKİ İŞİ AYNİ ANDA NASIL YAPAR? HEM YEMEK YİYOR HEM DE AŞKINA HESAP VERIYOR, TERBİYESİZ AGZİ DOLUYKEN KONUSUYOR:queen:

MOTOSIKLET.NET ASKI İLE ÖLÜYORUUUZZZZZZ....:)

Merhaba.ödemiş'den yazıyorum sizlerle motosiklet ve yaşamı paylaşmak istiyorum.tşk ederim .iletişim kurmak dileğiyle.

bekleriz, sag saglim gel...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar