bi kaç entry önce izmirden elektrikçi tavsiye edebilecek birileri var mı diye sormuştum. kimse sallamadı beni. acaba şimdi sallayan çıkar mı diye tekrar deniyorum şansımı.
izmirde elektrikçi var mı bildiğiniz?
forumun bu kısmını pek fazla takip eden olmuyor malesef bu tarz hemen geri dönüş alınabilicek problemler icin izmit MT facebook sayfasına uye olursanız cok gec kalmadan sonuc alırsınız :bestmt:
İzmirli arkadaşlar selamlar size İzmir'deki bi motosiklet mağazası halkında bilgi danışıcam MCA MOTOR burdan lastik almayı düşünüyorum fiyatları istanbula göre gayet uygun ben istanbuldayım kargo ile gönderecekler ilk önce havale yapmamı istediler ne dersiniz güvenebilirmiyim
Teşekkür ederim bu iyi oldukesinlikle güvenebilirsin ben de lastik aldım. çok uygun fiyata. ordaki bi çok esnaftan daha esnaftırlar. bi sıkıntım olduğunda bişeye ihtiyacım olduğunda direkt ali abi yasin abi veya musaya giderim.
iyi akşamlar arkadaşlar.izmirde radyatör tamiri yapabilicek bi yer varmı.radyatörüm delindide ufak bi taş gelmesiyle çok büyük bi delik değil