İZMİR-ÇANAKKALE GEZİSİ 1020 KM ( Cem .)

İzmir İl Temsilcisi
Daha iyi video kalitesi için 720p'de İzleyebilirsiniz. Gopronun acemisiyim daha düzgün ayarlarla geliştirecegim.:cat:

Dostum harika olmuş.:cat: Devamını bekliyoruz. Bizide götüürrr. :flower:

elinize sağlık.....da;
tam neresi nasıl gidilir....bi harita güzergah vs çalışması...o top mermisi nedir bi hikayesi varmıdır varsa nedir...
yani hiç gezmemekten de iyidir illaki ama seninle beraber gezmiş gibi olaydık daha iyiydi...
yinede paylaşım için teşekkürler....

İzmir İl Temsilcisi
elinize sağlık.....da;
tam neresi nasıl gidilir....bi harita güzergah vs çalışması...o top mermisi nedir bi hikayesi varmıdır varsa nedir...
yani hiç gezmemekten de iyidir illaki ama seninle beraber gezmiş gibi olaydık daha iyiydi...
yinede paylaşım için teşekkürler....

Yogun iş hayatından ötürü elimden geldigi kadarını yapabildim eksikler olabilir kusura bakmayın :cat:

En son Eceabat feribot'dan Eceabata geçip bir kaç km ilerleyip seyit onbaşının tek başına top mermisini kaldırıp ingiliz gemisini düşürdügü yerdir :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------

Çok güzel bir gezi olmuş izlediğime değdi :)

Çok teşekkür ederim sagolun :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------

Paylaşım için teşekkürler,kazasız sürüşler.

Teşşekürler 600fi temiz kardeşim :)

Abi süper olmuş.

Ben 2. Videoyu yaptım , sen ilk videodan beni sollamışsın :)

Kıskandım ::utangac:

Dört silindirin tatlı sesinden mahrum etmeyin şu videolara müzik ekleyip :p

Güzel olmuş emeklerine sağlık.

İzmir İl Temsilcisi
Abi benimki çöp adam çizip iyi resim yaptığını sanan çocuk misali :queen:

Estafurullah kardesim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------

Dört silindirin tatlı sesinden mahrum etmeyin şu videolara müzik ekleyip :p

Güzel olmuş emeklerine sağlık.

Tesekkur ederim sagolasin :) malesef egsozum kapali inan ybr kadar sessiz gidiyorum :)

videoyu izledim kardeşim eline sağlık mükemmel olmuş:thumleft:
valla acemisiyim diyorsun ama süper bir video olmuş acemiliğin bu ise ustalığını düşünemiyorum :cherry:

merak ettiğim hangi programı kullandığın sanki bana hem gopro hem de movie maker kullanmışsın gibi geldi...:sunny:
video gayet net eğer movie maker kullandıysan nasıl bu netliği yakaladın yoksa 720x60 da mı çekim yaptın???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar