[İzmir - MT]

Hoş olmuş, tebrikler.
Çifte de ömür boyu mutluluklar diliyorum, allah tamamına erdirsin...

Bugün 7 civarı Bostanlı'da bi siyah cbr 250 ile karşılaştık. Foruma üye mi bilmiyorum ama altınyol / bayraklı ayrımına kadar birlikte sürdük. Işıklarda bir türlü konuşamadık ne zaman dursak hemen yeşile döndü :)
Buraya üyeyse selam olsun. :thumleft:

İzmir İl Temsilcisi
Bu haftasonu kuşadası festivali var. Forumdan gidenler nasıl gidecek acaba?

Yarın İzmir mt toplantısı olucak.

Bu arada festival ayın 19 20 21 'inde olması lazım yani bu haftasonu degil diger haftasonu.

Kuşadası festivale gidecegiz fakat hangı gun gidecegimizi kararlaştıracagız.

Büyük ihtimal izmir mt 5-10 kişide olsa orda olacak cadırlarımız hazır :)

DUYURU =

Yarın izmir mt olarak akşam 19:00 20:00 civarı alsancak iskelede bulusup cimlerin üstünde sohbet ediyoruz gelmek isteyen varsa gelebilir haber verelim..

Aynı zamanda kuşadası festivalini konusacagız.

Bu arada festival ayın 19 20 21 'inde olması lazım yani bu haftasonu degil diger haftasonu.

DUYURU =

Yarın izmir mt olarak akşam 19:00 20:00 civarı alsancak iskelede bulusup cimlerin üstünde sohbet ediyoruz gelmek isteyen varsa gelebilir haber verelim..

Evet haftaya olacaktı, yanlış yazmışım.

Bende güneye doğru inmeyi düşünüyorum. Bu hafta içi. Muhtemelen dönüş yolunda kuşadasına uğramayı düşünüyorum, o yüzden sordum. Hani denk getirmeye çalışayım toplu çıkışı diye. Bilgi için saolasın.

İzmir İl Temsilcisi
Evet haftaya olacaktı, yanlış yazmışım.

Bende güneye doğru inmeyi düşünüyorum. Bu hafta içi. Muhtemelen dönüş yolunda kuşadasına uğramayı düşünüyorum, o yüzden sordum. Hani denk getirmeye çalışayım toplu çıkışı diye. Bilgi için saolasın.

Tamamdır hocam eger denk gelırsek kusadasında tanısırız :)

Gorusmek uzere :cat:

DUYURU =

geleceğim belli olmadığı için haber vermemiştim ama 18:55te girdim limandan, 19:30da cumhuriyet meydanının ordan çıktım. bir motosikletli grup göremedim. belki erken gelmişimdir diye dolaşıp tekrar limanın ordan girecektim, giriş kapatılmış :)

izmir'de yaşayan bir uşak'lı olarak ben mi yanlış yerde aradım sizi? :p

geleceğim belli olmadığı için haber vermemiştim ama 18:55te girdim limandan, 19:30da cumhuriyet meydanının ordan çıktım. bir motosikletli grup göremedim. belki erken gelmişimdir diye dolaşıp tekrar limanın ordan girecektim, giriş kapatılmış :)

izmir'de yaşayan bir uşak'lı olarak ben mi yanlış yerde aradım sizi? :p

dostum sabit yerimiz alsancak iskelenin yan tarafı. O saatte bşr grup olayı olmadı sanırım tam anlamı ile 8 gibi kalabalık oluştu. belki o saatte gelen bile olmamıştır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar