[İzmir - MT]

İzmir İl Temsilcisi
2500 gibi rakamlara 2014 yilinda motor bulmak biraz zordur heleki chopper.

Cogu eski model oldu artik mct250 yada regalin 250likleri gibi.

Illede chopper diyorsaniz mondial mct 250 tavsiye ederim.

Ama chopper degil alimi satimi kolay olsun acemilik atip yukselticem diyosaniz belki biraz butce zorlanarak 300 500 gibi

Ybr 125

Tvs apache rtr

Mondial mh drift 125 secenekler arasinda olmali.

Arkadaşlar Ybr 125 esd 2013 üm var. km si 9000 oldu ve haftaya bi bursa çanakkale turuna çıkıcam, 10 000 bakımını yaptırmak istiyorum. sürekli götürdüğüm yere artık götürmeyi düşünmüyorum, hizmetinden pek memnun kaldığım söylenemez.Yetkili servis olmasa da olur yeterki düzgün işçiliği olsun, tavsiye edebileceğiniz ybr ci var mıdır. teşekkürler şimdiden.
şafak

İzmir İl Temsilcisi
Manisa yamaha servisi.

Iscilikleri gayet düzgün ve guzel.

Izmoto gibi sasali bir yer degil ama hem yamaha servisi hemde guvenilir.

Ayrica motorunuza bakim yapilirken başında da bekleyebilirsiniz.

Manisa merkezde koprunun altindan ciktiktan sonra solda kaliyor.kime sorsaniz gosterir.

Yarım saate gidilir uzakda degil :)

haklısın aslında ama ınternette 2007 model ramzey QM 250 YADA YUKİ YK250 buldum bu paralara ama kararsız kaldım

İzmir İl Temsilcisi
O gibi modelleri surdum kaza yapmamak cok zor ne dengesi denge nede frenleri fren.

Yani kotulemek gibi oluyor birazda ben onermiyorum hocam chopper gibi degil zaten naked gidon var :)

Ybr125 tvs apache gibi modellerde inanin cok daha memnun kalip kendinizi gelistirirsiniz.

Çok pahalı orası ya. Hyosung servisliği de yapıyorlar ve ben şimdiye kadar öyle işçilik ücreti duymadım bile :D

Yanlış yerde yazdıysam kusura bakmayın .
izmirde eğitim verebilecek kurslar hakkında bilgisi olan var mı ? ( Fiyat ve eğitim süresi ) Denizli'de yaşıyorum tatil için geldiğimde bir iki günlüğüne eğitim almak istiyorum. Alsancak ve artmoto buldum hangisini tavsiye edersiniz?

İzmir İl Temsilcisi
Art akademi iyidir candir guzeldir.

Omm akademide guzeldir.

Ben İzmirli olarak Honda Motosiklet Eğitim merkezini tercih ettim. Gebze 'de 2 gün otel ayarladım, memnun da kaldım.
Eğer Denizli'den gelip zaten İzmir'de otelde falan kalacaksanız İstanbul taraflarında uygun otel bulup Honda MEM, Yamaha, GİS gibi kurumsal firmaları tercih edebilirsiniz.

Artmoto ve Alsancak eğitimi aradım. Artmoto kendi motorunuz ve ekipmanlarınızla gelin dedi. Burdan ekipman taşımak istemiyorum geliş neyse ama dönüşte ağırlık çok olacak :( Alsancak fiyatı çok yüksek geldi ayrıca 16 saatlik eğitimi günde ikişer üçer saat eğitim veririz dediler. Tatilimi izmire git gel yaparak harcamak istemiyorum.
Honda aradım ama uzak diye düşünmemiştim belki olabilir , bugun yeniden ararım. Nedret içli ye nasıl ulaşabilirim ? Çalıştığı kurum var mı ?

İzmir İl Temsilcisi
Secenekler arasina serhat kilavuzuda ekle digerlerinide arastir tabiki hangisine karar verirsen.

Serhat kilavuza facebookda ayni bu sekilde aratip bulabilirsin.

Ayrıca kendi ekipmanlarinla katilman daha iyi olur rahat edersin denizliden izmire ekipman tasimak ?? :)

Normal olmasi gereken zaten yanlismiyim :) pantolon bot kask mont sirtlik eldiven vs vs zaten kesinlikle uzun yolda kullanilmasi gereken ekipmanlar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar