[İzmir - MT]

tam yerini haritan gösterebilirmisiniz?

Umarım anlata bilmişimdir. Anlatamadimsa yerini daha ayrıntılı bi şekilde göstermeye çalışırım...

opet.jpg

Zaten koskoca yazmislar. Gaz yag bulunur diye. O cadde ustunde gokursun basmaneden tepecik istikametine giderken solda.

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
gezmeye gelirim aga :D

birde bir konuya değinmeden edemicem halil kardeşim imzandaki yazı çok hoşuma gitti çok anlamlı bayıldım hatta dövme olarak vücuduma yazdırcam :D :p

senin imzan yanında benimki bir hiç kardeşim :))
vücudun adına çok sevindim şuan :D

ben halilin imzayı okumuştumda ne diyo la bu falan dediydim adam baya anlamlı bişeyler yazmış meğersem odunluk bizdeymiş :mrgreen: capozz bekleriz toplantılara muhabbetimiz iyidir gelen bırakamıyor :p

İzmir İl Temsilcisi
Ozaman pazar direk gezide yapabiliriz.

Dogal yasam parkı +kuscenneti olabilir..

Çok isterdim ama pazar arkadaşımın motor eğitiminde bulunucam. Sonrakine artık, keyifli sürüşler.

selam arkadaşlar, ben şafak. bucada ikamet ediyorum, 2013 ybr 125 esd m var . bundan sonra ben de buradayım sanırım :)

senin imzan yanında benimki bir hiç kardeşim :))
vücudun adına çok sevindim şuan :D

hahhahaha :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:33 ----------

Beylerr şimdi yarın doğal yaşam parkı + kuş cenneti yapıyoruz dimi? saat kaçta nerden hareket edicez birisi bi el atsın olaya netleştirelim.

İzmir İl Temsilcisi
Yarın hava guzel fakat katilim cok az.

Suanlik sadece 5 kisi var.

Gidilecek rota doğal yasam parki ve kuscenneti

Karsiyaka yasemin cafede 2 gibi toplanip yola cikabiliriz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------

Cem

Cemal 2 kisi

Emre 2 kisi

Kemal

Kaan

Gelecekler adini eklesin sayi çıkaralım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar