tamamdır. Ben biraz erken giderim hatta, görüşmek üzere.
haftasonu spilemi çıkıcaksınız ? spilde daha kar yok haberiniz olsun kar düşerse haber veriririm.
Benim peder her hafta sonu orda .
hafta sonu spile çıkma etkinligine %30 ihtimalle katılabilrim vizelerime baglı :salut:
Ben haftasonu Spil'e mangala gideceğim de, seni evde ders çalışırken rahat bırakacağım(!)
Hehhheh... Namussuzum (ki aşağı yukarı öyleolacaktır bu durumda) camının önünde mangal yapar seni yine dışarı çıkartırım :bounce:
Gerekirse, kızını çalar, İzmir'den sırtımda getirir evinin önünde Fazerın'la mangal yaparım![]()
çok soguk olur orası biliyosundur ateş yakma olayına bile şüpheliyim yanarmı bilemiyorum o kadar soguk yani :queen:
oraya gidip soguktan bir an önce dönmek isteyebilriz :mrgreen:
yada ısınıcam diye tüm ormanı aleve verebilriz
dahada önemlisi vizeler mafetti beni sonuçlarda kötüye gidiyor dönem uzamasa iyir:
bu arada geçen haftaki gezi çok güzel olmuş arkadaşlar fotolar için teşekkürrlerr.
izmir mt canlandı vallaha..
Gecenin notu:
Halil, seni sarhoşçk etmeden bu motordan inmeym!!!
) öyle söylemesene ya, iç tarafta fazla bıraktık seni abi, keşke azıcık hava neyim aldıraydık, gerçi sen sohbetin en buhranlı yerlerinde herzamanki ultra nazik söyleminle kendine yer yer nefes payı bırakıyor idin
ah bileydim gitme diyeydin
![]()
rica ederim abi, bu akşam şahsım adına konuşmak gerekirse, bir planım yok fakat bir plana uyma sözüm de yok, hafta içlerinde yarım saat sonra ne yaparım sözünü veremiyorumKimi zaman kendime şaşırır oldum Halilcim... Acılar geçerr: akılda güzellikler kalır :jocolor:
Güzel bir akşamdı ::shake2:: Tüm katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum :rendeer:
Gönül; tabii ki, Alper ve Cem'i de aradı. Hayatın güzel tarafı da bu, tüm güzellikleri bir seferde vermiyor...
Önemli soru şu:
Bu akşam ne yapıyoruz
Letâfetin için de ziyadesiyle memnun oldum :sunny:
Gönül, Cem, Alper diyince aklıma geldi...
Murat nerede murat?
Öldürmedi umarım kendini.
Bir de bizim bir gencimiz vardı Bekocan
Nerelerde bu çocuklar???
rica ederim abi, bu akşam şahsım adına konuşmak gerekirse, bir planım yok fakat bir plana uyma sözüm de yok, hafta içlerinde yarım saat sonra ne yaparım sözünü veremiyorumgeçen gün yine canım mısır patlatmak istedi evde mesela film izliyim dedim, baktım alsancakta kumpir yiyorum, değişik yani
cem ve alperi özledik sahiden, murattan pek ses seda yok gibi, bekocan bizi toplayan yegane insan motor almak için derslerine çalışıyordur heralde,
bi fırtına kopacak belliki sessiz ve derindentüm otobotlara selam olsun!
Bu durumda, mangal yerine; french press, yanında büyük taneli güzel râyihalı (tercihen acı badem aromalı) bir filtre kahve, odun ateşinde / taşta su kaynatmak için uygun bir kap ve black label (tek distile olmasa da olur) viski uygun olacaktır.
Bir de pipomuzu yaktık mı, ohhh offff...
Haftasonu! Seni istiyorum!!!
Edit:
Tekrar düşününce, isteyenlere karda sucuk + kırmızı şarap da yaşatabiliriz elbette...
yeni foçaya giderken en sevdigim viraj ve manzarası en iyi olan viraj hemen hemen..
Cembende özledim sizleri
Daha dün içimden geçti, Foça'ya gidip sizinle tanışmak için bir fırsat daha yaratalım diye...Aynı virajdan hoşlanıyoruz. :wiinkk:
Motosiklet akıl işi değil binen herkes azıcık delidir. Elbet denk gelir tanışırız.
Bu güzel hava sonunda yağmur yağacak. Akşama brandaları fora etmeyi unutmayın. :cherry: