[İzmir - MT]

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
:)
Ayıp ettin şimdi ama :)
Akşam Bornova benimdir anlamam ;) Siz "Göztepe"de takılın :p Göztepe çocukları sizi :queen:
izmiri paylaşabiliriz bence :) mesela bize katılsan özlediğimiz şen yüzünle, belki sıcak bir cafede, motorlarımız ve biz adlı duygusal, ihtiras yüklü, fırtınalı sevdamızı açsak sana da yorumlasan abi, çok şey değişti hayatımızdan, bekliyoruz :))

izmiri paylaşabiliriz bence :) mesela bize katılsan özlediğimiz şen yüzünle, belki sıcak bir cafede, motorlarımız ve biz adlı duygusal, ihtiras yüklü, fırtınalı sevdamızı açsak sana da yorumlasan abi, çok şey değişti hayatımızdan, bekliyoruz :))

Ama böyle yaparsan olmaz ki Halilcim :'(
Gururumu okşayarak kandıramazsın beni :cherry:
Bir bira ısmarlarsan olur ama (o kadar da ucuzum bak :bounce:)...

Akşam arkadaşlarla Empas düşünüyodum, senin yazdığını gördüm...
Buyrun sizi de alabiliriz kanımca; ama, orada mangal yaptırmazlar, ona göre ;)

Oooo Özlem Hanım... Sizleri görmek :cat: ne mutluluk böyle...

Siz de mi mangalcılardanmışsınız, şaşırdım.
Biz geçtik mangalları, malum eskidik kömür olduk artık, anca taşta yaprakta pişiriyoruz balıklarımızı :p

Olur mu hiç mangaldan geçilir mi? Hele ki şöle uscuklu soğanlı olacak... Değme keyfine... Bide yol boyunca acıkarak gideceksin, oy oy, yedikten sonra bi rehavet, sonra tekrar düş yola düşebilirsen!!!...

Olur mu hiç mangaldan geçilir mi? Hele ki şöle uscuklu soğanlı olacak... Değme keyfine... Bide yol boyunca acıkarak gideceksin, oy oy, yedikten sonra bi rehavet, sonra tekrar düş yola düşebilirsen!!!...

Aklıma, haftasonu Spil'e çıkıp bu dediğinizi yapmak geldi -kısa bir süreliğine.
Karda, buz gibi havada, odun ateşinin başında güzel olabilir. Hoş bir şarap eşliğinde :)
Gerçi bundan ziyadesiyle tat alabilmek için insanın yanında sevdiğinin olması gerekli :thumright
Bu yüzden geçiniz :santa:
Halil'le idare edeceğiz artık :queen:
Gerçi sessiz kadınlardan hoşlanmam; ama, ne yapalım :sunny:

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Aklıma, haftasonu Spil'e çıkıp bu dediğinizi yapmak geldi -kısa bir süreliğine.
Karda, buz gibi havada, odun ateşinin başında güzel olabilir. Hoş bir şarap eşliğinde :)
Gerçi bundan ziyadesiyle tat alabilmek için insanın yanında sevdiğinin olması gerekli :thumright
Bu yüzden geçiniz :santa:
Halil'le idare edeceğiz artık :queen:
Gerçi sessiz kadınlardan hoşlanmam; ama, ne yapalım :sunny:
ben de bundan korkuyodum hem cinsler bile kadın mı gözükür oldu yoksa abi, aman :D
spil mi, şarap mı, bira mı? kararsızlık çıkmazında bir karambol olmasın sakın, bak abi diyorum :D

ben de bundan korkuyodum hem cinsler bile kadın mı gözükür oldu yoksa abi, aman :D
spil mi, şarap mı, bira mı? kararsızlık çıkmazında bir karambol olmasın sakın, bak abi diyorum :D

Şimdi itiraz etsem, daha kötü olacak, onun için bişi demiyorum Halilcim :silent:

Ya bu motorculardaki mangal olayını anlayamadım bi türlü. Arabayla gezerken gençliğimizde açardık bagajı, kurardık mangalı, aile babası özentisi gibi bişi idi herhalde...
Şimdi gezip görmek fotoğraflamak için dünya kadar olanak var. Aynen bisikletle yaptığımız gibin, misss gibi doğayı içinde yaşayarak geziyoruz. Akla gele gele mangal mı geliyo :sunny:
Aşkolsun yani!

Neyse, zaten Spil'e bu akşam gidemeyiz kanaatindeyim :p
Ama Bornova ya da Bostanlı yapılabilir gelmek isteyenler olursa. Gavurların da dediği gibi, if that's about pub, it's as good a day as any ;)

Diğer konuya gelince. Hayır öyle bi kararsızlığım yok. Zaten rengin tutmuyor, korkma :cherry:

içime sular serpişti şuan :D akşam araşırız o haldeyse?

Bu kadar ürkütücü olduğumu bilmiyordum :pale:
Kalbim kırıldı :salut:

Önce sünger (bira+müzik) sonra kafes (viski+filtre kahve) diyorum...
Ne dersin?

Bornova'yı da Cuma akşamı yaparız. Ya da ikiye bölünüp ikisini de mi yapsak :sunny:

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
:)
valla abi şuan görünen 5-6 kişi olcaz gibi yine, herkesin bişey söylemesi gerek tabi.
bana göre herşey olur. ama gelenlerden bazıları karabağlar, balçova taraflarından geliyor orta nokta olsun diye bornova demiştim ben.

bana farketmez, bostalıysa vapurla geçerim, bornovaysa yeşildere yaparım, konaksa shil keyfi yaparım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar