[İzmir - MT]

Motosikleti
1050XT
1701671525 bildiğimiz 10 tabanda sayıyı
656D7265 16 tabanda
demiş olabilir.
bir şey demesi için ne çeşit bir kodlama yaptığını (ASCII, UNICODE veya BCD gibi) bilmemiz gerekir ki. Böyle bir forumda işi olmaz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------

BCD kod 656D8265
ascii kod ile "emre" yazmış.

çok mu pisikopatım

1701671525 bildiğimiz 10 tabanda sayıyı
656D7265 16 tabanda
demiş olabilir.
bir şey demesi için ne çeşit bir kodlama yaptığını (ASCII, UNICODE veya BCD gibi) bilmemiz gerekir ki. Böyle bir forumda işi olmaz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------

BCD kod 656D8265
ascii kod ile "emre" yazmış.

çok mu pisikopatım
çok piskopatsın :queen:

arkadaşlar hizmet sektöründe çalıştığımdan dolayı bayramdada çalışmaya devam ediyoruz :) yarın 4 de işim bitecek ve 5 - 8 arası biraz dolanmayı planlıyorum. Bana tavsiye edebileceğiniz yolları motor sürmek için zevkli ucunda çay içebileceğim bir yeri olan rota biliyor musunuz. urlaya doğru yavaş yavaş yol almayı planladım şimdilik.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
arkadaşlar hizmet sektöründe çalıştığımdan dolayı bayramdada çalışmaya devam ediyoruz :) yarın 4 de işim bitecek ve 5 - 8 arası biraz dolanmayı planlıyorum. Bana tavsiye edebileceğiniz yolları motor sürmek için zevkli ucunda çay içebileceğim bir yeri olan rota biliyor musunuz. urlaya doğru yavaş yavaş yol almayı planladım şimdilik.

urlaya doğru giderken özbek köyü var tavsiye ederim. google map'ten bulabilirsin.

bugün gittim oraya ve çok beğendim bide balık yedim hayatımda yediğim en güzel çipuralardan biriydi :) ve tam aradığım gibi bir yol tam aradığım gibi bi yer buldum çok sağolasın :)

Altı üstü çiftlik çipurası :) Abartmayalım lütfen :)
Fiyat nasıldı? Gittiğin mekanın adıyla paylaşırsan biz de deneyelim, bir asırdır gitmedim o tarafa...

İzmir İl Temsilcisi
Fiyat nasıldı? Gittiğin mekanın adıyla paylaşırsan biz de deneyelim, bir asırdır gitmedim o tarafa...

abi arkadaş cennet diyormuş oraya gizli bir sırmış bilgileri gizli tutuyor ahahaha :)

bizi yanıltmaya çalışıyorlar urla özbek köyü diye tekrar düşünelim :mrgreen:

Şaka bir yana yeni rotalar beliriyor gibi araştırma içersindeyim bende ..

Evet ya :) Cennet'in bile adamı bir süre sonra sıktığını kanıtlamış olduk :)
Şu Özbek Köyü ve sonra da Gümüldür, Ahmetbeyli virajları filan, cuma cumartesi pazar :) aklıma bir şeyler geliyor...

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
bugün gittim oraya ve çok beğendim bide balık yedim hayatımda yediğim en güzel çipuralardan biriydi :) ve tam aradığım gibi bir yol tam aradığım gibi bi yer buldum çok sağolasın :)

kesinlikle kardeşim, pişman olmayacağını biliyordum :)) balıkları güzel gerçekten, ben gece gitmiştim, acayip huzurlu biryer, yolları da virajlı ve zevklidir ayrıca
memnun kaldığına sevindim :)

Oo geziler yapılmış, memnun kalınmış, tavsiyeler edilmiş... Tatile girdiğimden beri nete giremedim, umarım istenilen birlik sağlanır ve gezilerin devamı gelir...

İzmir İl Temsilcisi
Oo geziler yapılmış, memnun kalınmış, tavsiyeler edilmiş... Tatile girdiğimden beri nete giremedim, umarım istenilen birlik sağlanır ve gezilerin devamı gelir...

Özlem hanım izmir Mt'yi yeniden canlandırdık.

O fotolarda elimde şuanda arkadaşlara danıştıktan sonra yayınlamayı düşünüyorum. :)

Bir balıkçı abinin tavsiyesi üzerine "Emine ablanın yeri"ne gittim. Çipuraya 15 verdim bir kaç gün önce aile evinde yemiştim yine ama kültür olduğu için çok tadı yoktu. Bu güzeldi gerçekten bir de salata aldım 20 lira tuttu hesap.

Abecimotoru virajlar güzeldide güneş batmak üzereydi yola devam etmek yerine yemeğimi yeyip dönmeyi tercih ettim. Genede kısıtlı zamanımı değerlendirebileceğim güzel biryerdi

Şuan yanındaki komşuma bir misafir gelmiş. Beyaz Yamaha Xj6n. İzmir plakalı. Eğer burdansa tanışalım , hoşgeldiniz diyim diyecektim :). Bursa/Altınşehir

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar