- Motosikleti
- Triumph Tiger 900GT
abim binary code sistemine göre bişeyler söylemiş hayırlısı olsunKlavye sayılarda takılı kalmış olabilir mi?
abim binary code sistemine göre bişeyler söylemiş hayırlısı olsunKlavye sayılarda takılı kalmış olabilir mi?
abim binary code sistemine göre bişeyler söylemiş hayırlısı olsun![]()
çok piskopatsın :queen:1701671525 bildiğimiz 10 tabanda sayıyı
656D7265 16 tabanda
demiş olabilir.
bir şey demesi için ne çeşit bir kodlama yaptığını (ASCII, UNICODE veya BCD gibi) bilmemiz gerekir ki. Böyle bir forumda işi olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
BCD kod 656D8265
ascii kod ile "emre" yazmış.
çok mu pisikopatım
arkadaşlar hizmet sektöründe çalıştığımdan dolayı bayramdada çalışmaya devam ediyoruzyarın 4 de işim bitecek ve 5 - 8 arası biraz dolanmayı planlıyorum. Bana tavsiye edebileceğiniz yolları motor sürmek için zevkli ucunda çay içebileceğim bir yeri olan rota biliyor musunuz. urlaya doğru yavaş yavaş yol almayı planladım şimdilik.
bence HEX yazsa daha hoş olur. avatarı taşmazçok piskopatsın :queen:
bence HEX yazsa daha hoş olur. avatarı taşmaz
urlaya doğru giderken özbek köyü var tavsiye ederim. google map'ten bulabilirsin.
bugün gittim oraya ve çok beğendim bide balık yedim hayatımda yediğim en güzel çipuralardan biriydive tam aradığım gibi bir yol tam aradığım gibi bi yer buldum çok sağolasın
![]()
Altı üstü çiftlik çipurasıAbartmayalım lütfen
Fiyat nasıldı? Gittiğin mekanın adıyla paylaşırsan biz de deneyelim, bir asırdır gitmedim o tarafa...
bugün gittim oraya ve çok beğendim bide balık yedim hayatımda yediğim en güzel çipuralardan biriydive tam aradığım gibi bir yol tam aradığım gibi bi yer buldum çok sağolasın
![]()
Oo geziler yapılmış, memnun kalınmış, tavsiyeler edilmiş... Tatile girdiğimden beri nete giremedim, umarım istenilen birlik sağlanır ve gezilerin devamı gelir...
Altı üstü çiftlik çipurasıAbartmayalım lütfen
Fiyat nasıldı? Gittiğin mekanın adıyla paylaşırsan biz de deneyelim, bir asırdır gitmedim o tarafa...