gayet keyifli görünüyor :cat:Devamı gelicek.
SodaLimon ile güzel gezdik
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/122471-fazeri-islatalim-dedik-cem-2.html#post3170049
gayet keyifli görünüyor :cat:
Aaah feci kıskanıyorum sizi.Bir gün toplu hareket etsek hoş olmaz mı ki ?
Zannetmiyorum...
Bir süredir buralardayım. Bir çok insan o kadar çalıştık çabaladık. Bir türlü olmadı...
Şimdi anlıyorum ki, aslında evren bize bir şey anlatmaya çalışıyor
Hoş olacak olsaydı, zaten kendiliğinden olurdu, değil mi
Örneğin, şimdi yazıyorum buraya:
Haftasonu Foça / Şirince-Efes-Ada / Gümüldür yollarından bir ya da ikisini yapacağım.
Görecekseniz, kimse gelmeyecek, ya tek başıma ya kardeşimle gideceğim.
Örneğin yazıyorum buraya:
Önümüzdeki hafta boyunca bir güney yapacağım, çadır, kamp, motor, bir kaç gün misler gibi.
Kimse gelmeyecek, ya tek başıma ya da kardeşimle gideceğim...
Zaten böyle daha iyi, kalabalık olmasın: herkesin havası, tadı, zevki, beğenisi ayrı...
beni unutursan çok fena yaparım abi)
özellikle bayramda hiç bir gün boş kalmamak istiyorum, havalar buz da kesse cehennem buz tutana dek!![]()
Sen beni fena yapana kadar biz çooktaaaağnn çooooğk uzaaaaağklarda oluruz abicim :iloot:: ::sefereee
Motorumu çizme ama :jocolor:
Neyse tamam tamam kızma? :cat:
Nereden istiyorsunuz? Ortalardan mı sotelerden mi
Kaç kişi olacaktı? Öğrenci var mı?
Valla Halilcim, arıyorum soruyorum, herkesin ya dişi ağrıyor, ya ödevi var, ya ocakta yemeği var...
Bir çok kişi artık yanıt verme zahmetine bile girmiyor. Birlikte dolaşmak istemediklerini kibarca ifade etme tarzı diye düşünüyor ve artık kimseyi aramıyorum...
Ben de alıyorum sevgilimi arkama, gidiyorum yolun götürdüğü yere, ne yapayım artık...
Çadırım kamp malzemem hazır :king:
Bayramdan önce planlar var. Bir kaç tur ve kamp çıkacak orada...
Bayrama dönerim tahmin ediyorum. Bayramda da gezeriz artık :queen: gelen olursa"NIZ"!
Sen beni fena yapana kadar biz çooktaaaağnn çooooğk uzaaaaağklarda oluruz abicim :iloot:: ::sefereee
Motorumu çizme ama :jocolor:
Neyse tamam tamam kızma? :cat:
Nereden istiyorsunuz? Ortalardan mı sotelerden mi
Kaç kişi olacaktı? Öğrenci var mı?
Valla Halilcim, arıyorum soruyorum, herkesin ya dişi ağrıyor, ya ödevi var, ya ocakta yemeği var...
Bir çok kişi artık yanıt verme zahmetine bile girmiyor. Birlikte dolaşmak istemediklerini kibarca ifade etme tarzı diye düşünüyor ve artık kimseyi aramıyorum...
Ben de alıyorum sevgilimi arkama, gidiyorum yolun götürdüğü yere, ne yapayım artık...
Çadırım kamp malzemem hazır :king:
Bayramdan önce planlar var. Bir kaç tur ve kamp çıkacak orada...
Bayrama dönerim tahmin ediyorum. Bayramda da gezeriz artık :queen: gelen olursa"NIZ"!
Ocakta yemeği olan benim...
Arkadaşlar İzmir de kawasaki er 5 motorumun ve ninety 90 scooterimin bakımını ve tamirini yapabilecek bir düzgün motosiklet tamircisi aramaktayım 2 tane cok iyi tamircim vardı ama ikiside dükkanını kapattılar. O nedenle yeni sağlam bir tamirci aramaktayım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. .
Ocakta yemeği olan benim...
Zannetmiyorum...
Bir süredir buralardayım. Bir çok insan o kadar çalıştık çabaladık. Bir türlü olmadı...
Şimdi anlıyorum ki, aslında evren bize bir şey anlatmaya çalışıyor
Hoş olacak olsaydı, zaten kendiliğinden olurdu, değil mi
Örneğin, şimdi yazıyorum buraya:
Haftasonu Foça / Şirince-Efes-Ada / Gümüldür yollarından bir ya da ikisini yapacağım.
Görecekseniz, kimse gelmeyecek, ya tek başıma ya kardeşimle gideceğim.
Örneğin yazıyorum buraya:
Önümüzdeki hafta boyunca bir güney yapacağım, çadır, kamp, motor, bir kaç gün misler gibi.
Kimse gelmeyecek, ya tek başıma ya da kardeşimle gideceğim...
Zaten böyle daha iyi, kalabalık olmasın: herkesin havası, tadı, zevki, beğenisi ayrı...
Cem ile konuştuk biraz, Pazar günü gezi olabilir diyordu. Gitmeye hazırız ben ve artçım(kız arkadaşım)
Bilginize duyurulur
CC düşük diye katılmayacak kişiler olursa eğer o derde girmesin bence çok duyuyorum gezilerde çünkü çevremdeki 125cc arkadaşların arkasından gidiyorum çoğunlukla bensıkıntı yok bence gelebilen gelmeli bir gezi varsa
şşşşşşşşşşşşşşş Pazar gününe kadar sessizlik :thumleft:
Şaka mı bu :cyclopsan
Şaka Şaka.... ( 01100101011011010111001001100101 Bu Ne oluyor ? :santa: