[İzmir - MT]

işe giderken kullanmak için ne yapabiliriz aslında benim problemim orda :) yoksa sivil kıyafete eşofman falan bi çözüm bulunur :)

bugün itibari ile motorumu evde bıraktım malesef araba ile işe geldim manisa alaşehir öğlenden sonra gökgürültülü sağnak diyor riski alamadım , birde kötü bir haber hafta sonu gece sıcaklık 3 lere 5 lere düşüyor bırrrr buz gibi :)

Aaah feci kıskanıyorum sizi.Bir gün toplu hareket etsek hoş olmaz mı ki ?

Aaah feci kıskanıyorum sizi.Bir gün toplu hareket etsek hoş olmaz mı ki ?

Zannetmiyorum...

Bir süredir buralardayım. Bir çok insan o kadar çalıştık çabaladık. Bir türlü olmadı...

Şimdi anlıyorum ki, aslında evren bize bir şey anlatmaya çalışıyor :)
Hoş olacak olsaydı, zaten kendiliğinden olurdu, değil mi :p

Örneğin, şimdi yazıyorum buraya:
Haftasonu Foça / Şirince-Efes-Ada / Gümüldür yollarından bir ya da ikisini yapacağım.
Görecekseniz, kimse gelmeyecek, ya tek başıma ya kardeşimle gideceğim.

Örneğin yazıyorum buraya:
Önümüzdeki hafta boyunca bir güney yapacağım, çadır, kamp, motor, bir kaç gün misler gibi.
Kimse gelmeyecek, ya tek başıma ya da kardeşimle gideceğim...

Zaten böyle daha iyi, kalabalık olmasın: herkesin havası, tadı, zevki, beğenisi ayrı...

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Zannetmiyorum...

Bir süredir buralardayım. Bir çok insan o kadar çalıştık çabaladık. Bir türlü olmadı...

Haftasonu Foça / Şirince-Efes-Ada / Gümüldür yollarından bir ya da ikisini yapacağım.

Önümüzdeki hafta boyunca bir güney yapacağım, çadır, kamp, motor, bir kaç gün misler gibi.

Zaten böyle daha iyi, kalabalık olmasın: herkesin havası, tadı, zevki, beğenisi ayrı...

beni unutursan çok fena yaparım abi :))
özellikle bayramda hiç bir gün boş kalmamak istiyorum, havalar buz da kesse cehennem buz tutana dek! :D

beni unutursan çok fena yaparım abi :))
özellikle bayramda hiç bir gün boş kalmamak istiyorum, havalar buz da kesse cehennem buz tutana dek! :D

Sen beni fena yapana kadar biz çooktaaaağnn çooooğk uzaaaaağklarda oluruz abicim ::piloot:: ::sefereee

Motorumu çizme ama :jocolor:

Neyse tamam tamam kızma? :cat:

Nereden istiyorsunuz? Ortalardan mı sotelerden mi :)
Kaç kişi olacaktı? Öğrenci var mı?

Valla Halilcim, arıyorum soruyorum, herkesin ya dişi ağrıyor, ya ödevi var, ya ocakta yemeği var...
Bir çok kişi artık yanıt verme zahmetine bile girmiyor. Birlikte dolaşmak istemediklerini kibarca ifade etme tarzı diye düşünüyor ve artık kimseyi aramıyorum...

Ben de alıyorum sevgilimi arkama, gidiyorum yolun götürdüğü yere, ne yapayım artık...
Çadırım kamp malzemem hazır :king:

Bayramdan önce planlar var. Bir kaç tur ve kamp çıkacak orada...

Bayrama dönerim tahmin ediyorum. Bayramda da gezeriz artık :queen: gelen olursa"NIZ"!

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Sen beni fena yapana kadar biz çooktaaaağnn çooooğk uzaaaaağklarda oluruz abicim ::piloot:: ::sefereee

Valla Halilcim, arıyorum soruyorum, herkesin ya dişi ağrıyor, ya ödevi var, ya ocakta yemeği var...
Bir çok kişi artık yanıt verme zahmetine bile girmiyor. Birlikte dolaşmak istemediklerini kibarca ifade etme tarzı diye düşünüyor ve artık kimseyi aramıyorum...

Ben de alıyorum sevgilimi arkama, gidiyorum yolun götürdüğü yere, ne yapayım artık...

Bayrama dönerim tahmin ediyorum. Bayramda da gezeriz artık :queen: gelen olursa"NIZ"!

uzun yol için ekipmanlar almaya başladım şahsen.
bayramda, ya saklıkent yada bursa tarafına gitmeyi planlıyorum.

kuşadası selçuk yolu artık çok bildiğimiz yerler olmaya başladı, azıcık kaybolmalı :)
bi ara motorla uğraştım akü falan sıkıntı çıkardı, istanbula gittik geldik derken zaman kaybettik. hafta sonları müsaitim bi tel yeterli biliosun:)

Ocakta yemeği olan benim...

Arkadaşlar İzmir de kawasaki er 5 motorumun ve ninety 90 scooterimin bakımını ve tamirini yapabilecek bir düzgün motosiklet tamircisi aramaktayım 2 tane cok iyi tamircim vardı ama ikiside dükkanını kapattılar. O nedenle yeni sağlam bir tamirci aramaktayım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. .

Arkadaşlar İzmir de kawasaki er 5 motorumun ve ninety 90 scooterimin bakımını ve tamirini yapabilecek bir düzgün motosiklet tamircisi aramaktayım 2 tane cok iyi tamircim vardı ama ikiside dükkanını kapattılar. O nedenle yeni sağlam bir tamirci aramaktayım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. .

Size özel msj attım...

Zannetmiyorum...

Cem ile konuştuk biraz, Pazar günü gezi olabilir diyordu. Gitmeye hazırız ben ve artçım(kız arkadaşım)

Bilginize duyurulur :)

CC düşük diye katılmayacak kişiler olursa eğer o derde girmesin bence çok duyuyorum gezilerde çünkü çevremdeki 125cc arkadaşların arkasından gidiyorum çoğunlukla ben :) sıkıntı yok bence gelebilen gelmeli bir gezi varsa

Son düzenleme:
Cem ile konuştuk biraz, Pazar günü gezi olabilir diyordu. Gitmeye hazırız ben ve artçım(kız arkadaşım)

Bilginize duyurulur :)

CC düşük diye katılmayacak kişiler olursa eğer o derde girmesin bence çok duyuyorum gezilerde çünkü çevremdeki 125cc arkadaşların arkasından gidiyorum çoğunlukla ben :) sıkıntı yok bence gelebilen gelmeli bir gezi varsa

şşşşşşşşşşşşşşş Pazar gününe kadar sessizlik :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar