ben varım.Bu Pazar için ayarlayalım bir şeyler 29 eylül gününe ? sabah şöyle erken saatlerde çıkıp görmediğimiz yerleri dolaşsaketkinlik kuracak baba yiğit yok muuuuuuu İZMİRRR MTTTT
Bu kadar üzmeyin kendinizi. Kendiniz planınızı yapın, rotanızı, saatini ve telefon numaranızı yazın. Gelmeye niyeti olan arar sizi gelir.
Yarınki gezimide tamamladıktan sonra ertesi günü güzel bir gezi konusu açmayı planlıyorum
Diyecegim şuki havalar soguyor kış geliyor gezebildiginiz kadar gezinnn :mrgreen:
Gezelim arkadaşımTek başımıza gezemeyelim, gezelim...
Yeni gezi konunu merakla bekliyoruz bir yandan... Bakalım memnun muyuz Fazer'dan...
-----------------------------------------------------------
Dün gece Bostanlı'da üşüdüm mevsimlikle çıktığım halde.
Sabah işe gelirken de astarı takıp takmamak konusunda kararsız kaldım. Ceketten değil ama pantalondan üşüdüm bir hayli...
Galiba ben de gazete sokuşturmaya başlayacağım
Ya da üşümemek için, tek başına çıkmamak mı lazım acaba![]()
Aynı Şekilde dün bende üşüdüm izmirin gecesi adamı üşütüyor .
Kış bu sene erken geldi ya :/ geçen sene bu zamanlarda öglen sıcagında yürünmüyordu şimdi pofur pofur esiyor.
Soguktan öte en sevmedigim yinede rüzgar havada motosiklet kullanmak işkence. İzmir böyle degil umarım şu rüzgarlar diner.
Pantalon'un içine ben eşortman giyiyorum naylon.. çoraplarıda eşortmanla birleştirip kombineyi tamamladıktan sonra üşümüyorum :mrgreen:
Soguk kış günleri tabi![]()
abi bir çözümüm yok şuan aslında fikirlerini bekliyoruzYaşasın soğuk kış günleri)) Ve daha çok geceleri
Bu arada; ey görünmez MT İzmir insanları
İzmir'de kışın yağmurda motosiklet kullanmak için ne gibi çözümleriniz var?
Bir ara, Foça'ya gelip sizinle tanışmak istiyorum...