[İzmir - MT]

İzmir Mt , herkese merhabalar :)
Aklımda danışmak için bir konu var ve en uygun yerin burası olduğunu düşündüm, yeni bir başlık açıp karmaşa yaratmaktansa .
Şöyle ki , Nisan ayının son birkaç günü ufak bir Ege turu planım var .
Kız arkadaşım ile birlikte Gümüldür'de konaklamayı düşünüyoruz 1-2 gece .
Acaba Gümüldür için önerebileceğiniz bir hotel , pansiyon vb. konaklama mekanı var mıdır ?
Önerilerinizi dikkat ile bekliyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum .
Herkese iyi sürüşler :)

kardeşim geliş günlerin itibariyle yer konusunda sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorum, bildiğim bir yer yok ama uygun yer bulursun hiç panik yapma, şimdiden kazasız belasız yolculuk dilerim. (yinede işi garantiye almak istersen buradan yaz yardımcı olmaya çalışırız )

Tekrar Merhaba, İZMİR MT.

Muhittin kardeşim yuvana hoş geldin, senle birlikte gezmek çok zevkli olacak, yanlız en kısa zamanda artcılı olman dileğiyle :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------

Motokurt Abin seni taniyamadi ogünü:pr:, sonradan aklina geldi kusura bakma yaslilik iste:queen:, Balik tutmadan geliyorduk

EGE YELİİİİ yaşlılara karşı daha kibar olmalısın :), dikkatini çekerim bizde yaklaşıyoruz yavaş yavaş o yaşlara

Motosikleti
1050XT
Muhittin kardeşim yuvana hoş geldin, senle birlikte gezmek çok zevkli olacak, yanlız en kısa zamanda artcılı olman dileğiyle
Hocam O biraz Zor Gözüküyor. Keza Hanım Düşman Gözüyle Bakıyor Motosiklete, Belki Oğlum Olur Ardımda..

Arkadaşalar merhabalar aranıza yeni katıldığımdan bir merhaba demek istedim herkese kazasız sürüşler temin ederim

Motosikleti
1050XT
Forrap, Toplantı gezi felan varmı Bu Aralar.
yada mutad Yaptığınız toplantı varsa günlerini saatlerini öğrenmek isteriz alico ile

İzmir-MT Üyelerine arkadaşlarıma dostlarıma büyüklerime; sağlıklı,mutlu,huzurlu,neşeli, bol kazançlı bir gün ve hafta diliyorum.Gününüz aydın neşeniz bol olsun.
Sevgive Saygılarımla.

Selam ve saygılar İzmir MT...Tuncer dostum hadi bi organizasyon patlatında hep beraber Kuşadası Motosiklet festivaline gidelim hem biraz eski günleri konuşur yeniden MT ruhunu canlandırırız ne dersin.Festival 6/9 haziran arası hadi dostlar vaktimiz var .Bu arada en son Kuşadasında berabermişiz vay seneler nasıl geçmiş.Sizleri seviyorum hadi festivale gidelim...

Motosikleti
SuZan
Arkadaslar Tekirdağ Mt'den selamlar. Forum'un Sohbet bölümünde bir konu açtım yardımlarınızı bekliyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar