[İzmir - MT]

güzel bir akşamdı , yeni arkadaşlarla tanıştık sohbet ettik. katılan tüm mt üyelerine kendi adıma teşekkür ediyorum...

Hayatimda bu kadar islanmadim.evden ciktim bulutlu idi.buca cvr yoluna ciktim.atistirdi.sonra dolu başladı.devam ettim.arabalar flasore başladı.devam dedim.bide baktım heryerim su.2.sanayiden döndüm.bide baktım koca göl.gidimmi gitmeyimmi derken sudayim.kesin kaldım dedim ama olmadı.en az 30 tane göl, 7 logar kapağı tehlikesi.en son bomba:makinanın farina kadar goldeyim. Yinede devam.evin yolunu buldum.gölden geçmek çok zevkli.başrolde ben ve HONDA CBF 150...güneş dogana kadar makinaya istirahat.

Hayatimda bu kadar islanmadim.evden ciktim bulutlu idi.buca cvr yoluna ciktim.atistirdi.sonra dolu başladı.devam ettim.arabalar flasore başladı.devam dedim.bide baktım heryerim su.2.sanayiden döndüm.bide baktım koca göl.gidimmi gitmeyimmi derken sudayim.kesin kaldım dedim ama olmadı.en az 30 tane göl, 7 logar kapağı tehlikesi.en son bomba:makinanın farina kadar goldeyim. Yinede devam.evin yolunu buldum.gölden geçmek çok zevkli.başrolde ben ve HONDA CBF 150...güneş dogana kadar makinaya istirahat.

yağmur sonrası , izmir kalsiği :pr:

Egsozdan yuksek gaz verdiginden su girmez de uzun sure suda kalirsa hava filtresi su ceker o da koltugun altinda fari biraz gecmesi lazim 2-3 kez bu tarz deneyimlerim oldu cbf ile suda hic kalmadim , guzel bir geceydi bir sonrakine gorusmek uzere

arkadaşlar bornova civarında uygun motosiklet boyası yapan bi tanıdığı olan varmı parlak siyaha boyatmak istiyorum şuan mat siyah rengi içimi karartıyo bi canlılık yok alette :cherry: bu arada toplantıya katılmak istiyorum ama kimseyi tanımıyorum yaş 21:)

3. sanayi sitesinde boyacı umut var, hem boyacıdır hem motorcudur :)

kroki

naçizane tavsiyem boya işine girerken işlem aşamalarından bi kaç foto alıp saklamanı tavsiye ederim, ilerde motoru satma durumunda yararı olabilir.

Sticker çok para istiyorlar basılması falan birde karbon folyo düşündüm turuncu siyah parça parça üstünede güzel bi vernik hem folyo cıkmaz sağlamlaşır hem parlar nasıl olur değermi ki?

Olabilir sticker yzerine vernik daha parlak durur orjinal boyanda sorun yoksa kaplama daha mantikli sokup orjinaline donmek icin lakin orjinal boyanda hasar varsa tabiki de iyi bir boya sart, boyali deposu olan motoru buyuk kazalidir diye kimse almak istemiyor

Bizim motorlar belli enduro cross oldugundan sorun teşkil etmez gibi zaten boyatırken fotoğraflarınılarını çekerim. depo grenajı var üzerinde direk depo değil yani yenisi 50 liradır zaten 140/70/17 süpermoto jantımla lastiğimde geldi çok iyi olucak :)

Merhaba arkadaşlar,

çok uzun zaman oldu MT'ye uğramayalı...umarım hepinizin sağlığı ve keyfi yerindedir. Tanıdığım tüm eski dostlara selam olsun, henüz tanımadığım tüm yeni arkadaşlarımıza da selam elbette...

Bizim motorlar belli enduro cross oldugundan sorun teşkil etmez gibi zaten boyatırken fotoğraflarınılarını çekerim. depo grenajı var üzerinde direk depo değil yani yenisi 50 liradır zaten 140/70/17 süpermoto jantımla lastiğimde geldi çok iyi olucak :)

Sadece arka jant mı değişecek? Merak ettim fotoğraflarını atarsın buraya

Ozer abicim selamlar . Aksama yagur gosteriyor arkadaslar ozellikle persembe cuma yagmur tedbirinizi alin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar