Hayatimda bu kadar islanmadim.evden ciktim bulutlu idi.buca cvr yoluna ciktim.atistirdi.sonra dolu başladı.devam ettim.arabalar flasore başladı.devam dedim.bide baktım heryerim su.2.sanayiden döndüm.bide baktım koca göl.gidimmi gitmeyimmi derken sudayim.kesin kaldım dedim ama olmadı.en az 30 tane göl, 7 logar kapağı tehlikesi.en son bomba:makinanın farina kadar goldeyim. Yinede devam.evin yolunu buldum.gölden geçmek çok zevkli.başrolde ben ve HONDA CBF 150...güneş dogana kadar makinaya istirahat.
arkadaşlar bornova civarında uygun motosiklet boyası yapan bi tanıdığı olan varmı parlak siyaha boyatmak istiyorum şuan mat siyah rengi içimi karartıyo bi canlılık yok alette :cherry: bu arada toplantıya katılmak istiyorum ama kimseyi tanımıyorum yaş 21![]()
Bizim motorlar belli enduro cross oldugundan sorun teşkil etmez gibi zaten boyatırken fotoğraflarınılarını çekerim. depo grenajı var üzerinde direk depo değil yani yenisi 50 liradır zaten 140/70/17 süpermoto jantımla lastiğimde geldi çok iyi olucak![]()