[İzmir - MT]

İzmir Ege Üniversitesinde yatmakta olan bir hastamız yarın Kalp ameliyatı olacaktır.. Ameliyat için AB RH + taze kana ihtiyaç vardır.. Kan vermek isteyenlerin 0 533 344 44 66 numaralı telefondan Muhittin Öztürk'e ( Mutto ' ya ) ulaşmaları rica olunur..

selam arkadaşlar izmirden yeni katıldım bozyaka(apachi 150 tvs)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:49 ----------

KPSS nedeniyle inzivaya çekilmiş durumdayım :( 8 Temmuz'dan başlayarak gezilere katılabilirim. Motoru geçen sene almıştım, yeteri kadar birbirimize alıştık. Artık KARA KARTAL'ımla gezilere gidebiliriz :cat:
selam ham beşiktaşlı hem izmirli arkadaşım.

Merhaba arkadaşlar, abilerim, kardeşlerim

Uzun bir süredir var olan motosiklet tutkumu ailesel nedenlerden dolayı bu zamana kadar erteledim. Sonunda alacağım motorun küçük bir şey ve zararsız olduğuna ailemi ikna ettim, pazartesi günü kısmetse Kymco Agility City 125ime kavuşuyorum.

Ben 24 yaşında,üniversite son sınıf öğrencisiyim, aslen istanbullu olmakla birlikte izmir aşığıyım. Düzenlediğiniz etkinliklere katılmak isterim (motor hacmi olarak ezik varsayılacak bir motora sahip olduğumun farkındayım, ama mutluyum :) ). Sizlere birkaç sorum olacak, izninizle

1) Bu etkinliklere katılmamın mümkünatı var mı ?
2) Motosiklet tecrübesi sıfıra yakın olan bana izmirde önerebileceğiniz servisler ve aksesuar satın alabileceğim yerler var mı? (şimdilik kask, eldiven ve korumalı bir ceket almayı düşünüyorum)

Sorularımın cevaplarına konu içinde ulaşmaya çalıştım ama 717 sayfanın içinden çıkamadım :) görüşleriniz benim için çok değerlidir.
Herkese kazasız,belasız sürüşler diliyorum..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------

2. soruma forumda kısmen cevap buldum, Bornova hükümet konağının arkasında moto sinan servis için ve kahramanlarda motosiklet mağazalarından aksesuar temin edebilirim :)

Seçenek olması açısından yine de görüşlerinizi merak ediyorum, şimdiden teşekkürler

Bu arada Bornovada oturuyorum.

sym servisini tercih etmelisin kahramanlarda dolasarak sana uygun fiyatlı kask mont vs gibi ekipmanları bulabilirsin.

Uzun bir süredir var olan motosiklet tutkumu ailesel nedenlerden dolayı bu zamana kadar erteledim. Sonunda alacağım motorun küçük bir şey ve zararsız olduğuna ailemi ikna ettim, pazartesi günü kısmetse Kymco Agility City 125ime kavuşuyorum.

Ben 24 yaşında,üniversite son sınıf öğrencisiyim, aslen istanbullu olmakla birlikte izmir aşığıyım. Düzenlediğiniz etkinliklere katılmak isterim (motor hacmi olarak ezik varsayılacak bir motora sahip olduğumun farkındayım, ama mutluyum :) ). Sizlere birkaç sorum olacak, izninizle

2) Motosiklet tecrübesi sıfıra yakın olan bana izmirde önerebileceğiniz servisler ve aksesuar satın alabileceğim yerler var mı? (şimdilik kask, eldiven ve korumalı bir ceket almayı düşünüyorum)

Sorularımın cevaplarına konu içinde ulaşmaya çalıştım ama 717 sayfanın içinden çıkamadım :) görüşleriniz benim için çok değerlidir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------

2. soruma forumda kısmen cevap buldum, Bornova hükümet konağının arkasında moto sinan servis için ve kahramanlarda motosiklet mağazalarından aksesuar temin edebilirim :)

Seçenek olması açısından yine de görüşlerinizi merak ediyorum, şimdiden teşekkürler

Kahramanlarda deneme yapar bedenine gore netten de bakabilirsin ozellikle prohel ceket tavsiye ederim icinde yelegi ar cok ceplu guzel bisi kawasaki bayisi gocmende mevcut k.k taksit de var

moto sinanı tavsiye ederim kendisi benim motorcumdur adam işini iyi biliyo aga kahramanlarda da alacaksan göçmenden alma orası kazıkcı mca motor yada burak 21 den al motomax da olabilir gerisi ben kendi adıma pek tavsiye etmiyorum.

Günaydın İZMİR;

Günaydın İzmir; Tüm dostlara hayırlı sabahlar hayırlı mesayiler hayırlı işler dilerim.Gününüz aydın neşeniz bol sağlığınız daim olsun, gülen yüzleriniz hiç solmasın. ALLAH kaza bela vermesin, kem gözlerden korusun,tekeriniz düz bassın. Sevgi ve Saygılarımla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar