Geçmiş olsun,İzmir'in güzel insanlarıdeprem oldu hisseden var mı? 5.0 büyüklüğünde :cyclopsan
Geçmiş olsun,İzmir'in güzel insanlarıdeprem oldu hisseden var mı? 5.0 büyüklüğünde :cyclopsan
hayırdır abi motokurt abim korkutmuş seni.. galiba))
sevgili kardeşim fotoğraflar nerde ? fotoğrafları boşunamı çektik. Fotoğrafları yayınlasana! :cherry: viraja girerken nerdeyse dizin yere sürecekti , senin gibi acemi dostlar başına .! bende h-arslaner i ben :cherry:yetiştirdim diye havaya gireceğimama sen zaten yetişmişsin ben sadece pratik yapmana vesile oldum sağ olsun bu gün ümit kardeşimizinde tecrübelerinden yararlandık senin tek sorunun sadece eksersiz :cat: tabii oda zamanla gidrilecek bir şey kısacası MT izmir bir çift motorcu daha kazandı :cat: haaa bu arada kabataşlıya takıldığım zaman kızıyor:cyclopsa
ale:n artık galiba senin benden çekeceği var:queen::queen::cat:
ağabey ciğim fotoğraf konusunu telefonla görüştüğümüz gibi bu konuda da senden ders alıp yükleyeceğim, benim için iyi sözlerine gelince tamamen sizin , Ümit in ve Güner in verdiği cesaretten güzel mt dostlarımızın da samimi davranışlarından kaynaklanıyor bu güzel arkadaşların yanına biran önce katılmak için hızlandırmış eğitime devam, cuma işe motorla gideceğim akşam çıkışta eşimi de Bornova daki iş yerinden alıp teras cafe ye çay içmeye geleceğiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------
sevgili kardeşim fotoğraflar nerde ? fotoğrafları boşunamı çektik. Fotoğrafları yayınlasana! :cherry: viraja girerken nerdeyse dizin yere sürecekti , senin gibi acemi dostlar başına .! bende h-arslaner i ben :cherry:yetiştirdim diye havaya gireceğimama sen zaten yetişmişsin ben sadece pratik yapmana vesile oldum sağ olsun bu gün ümit kardeşimizinde tecrübelerinden yararlandık senin tek sorunun sadece eksersiz :cat: tabii oda zamanla gidrilecek bir şey kısacası MT izmir bir çift motorcu daha kazandı :cat: haaa bu arada kabataşlıya takıldığım zaman kızıyor:cyclopsa
ale:n artık galiba senin benden çekeceği var:queen::queen::cat:
ağabey ciğim fotoğraf konusunu telefonla görüştüğümüz gibi bu konuda da senden ders alıp yükleyeceğim, benim için iyi sözlerine gelince tamamen sizin , Ümit in ve Güner in verdiği cesaretten güzel mt dostlarımızın da samimi davranışlarından kaynaklanıyor bu güzel arkadaşların yanına biran önce katılmak için hızlandırmış eğitime devam, cuma işe motorla gideceğim akşam çıkışta eşimi de Bornova daki iş yerinden alıp teras cafe ye çay içmeye geleceğiz
S.a..
valla yaz geldi atmışınız kendinizi artık dışarlara..
zaman olmadığı için katılamıyorum. zaman olmadığı içinde motora binemiyorum satma kararı aldım..
referansım, Forrap (Tuncer' dir)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-izmirden-sahbinden-13bin-kmde-84385877/detay
tanıdığa giden cinsten mal, herkese kazasız belasız sürüşler arkadaşlar..
Kardeş tanışıyor muyuz ?
Beni referans vermişsin ama çıkaramadım seni![]()
Arkadaşlar Erhan ın motoruna,bisikletine,tuvalet maşrafasına her türlü referans olurum :cat:
Almak isteyen varsa düşünmesin hiç.
Erhanım,durumlar ve işler daha müsait olunca çok daha iyisini alırsın inşallah..

Sevgili ekürüm o teşekkür bizden ! sayende güzel bir gün daha geçirdik:cherry: Yarın akşam kafe teras buluşması var değil mi?:cat:küçük ama güzel bir gezi oldu Motokurta resimler için teşekkür ederim![]()