[İzmir - MT]

Günaydın İzmir-MT; Hayırlı sabahlar, hayırlı Cumalar. Gününüz aydın neşeniz bol sağlığınız daim olsun.Depolarınız FULL olsun, tekeriniz düz bassın :thumleft::rendeer::queen::queen::queen:

omer gecmis olsun kardesim acil sifalar dilerim hayirli aksamlar..[/QUOT
teşekkür ederim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------

Aramıza hoş geldiniz.Babanıza ALLAH dan acil şifalar dilerim.Gelmiş geçmiş olsun önce sağlık geziler nasıl olsa yapılır.

tesekkür ederim.

Günaydın İzmir-MT; Hayırlı sabahlar, hayırlı Cumalar. Gününüz aydın neşeniz bol sağlığınız daim olsun.Depolarınız FULL olsun, tekeriniz düz bassın :thumleft::rendeer::queen::queen::queen:

Amca Depolarınız FULL olsun kısmına bayıldım, Cuma namazından sonra sen hepimiz adına bi dua ediver :rendeer:

Herkese hayırlı cumalar bu akşam teras cafe toplantısı yok... tabiki gitmek isteyenleride engelleyen yok :cherry::cherry:

Moderatör (forrap)
Erhan abi aman diyim :) Bu akşam buluşma yok,milet boş yere gitmesin :)
Tabi Caner in de dediği gibi,illa ki gidip çayımızı içicez diyene saygımız sonsuz :)

Haftaya buluşma yaparız artık :cat:

----
Ömer geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin..

----

Deniz bu sefer acemiliğine verdik,tamam hadi kabul :p Ama tekrar bu şekilde olursa bütün gruba çay ısmarlamak zorunda kalabilirsin :) Murat ve senin bir aylık maaşlar gidebilir,demedi deme :)
Geyik bir yana eline,netine sağlık :cat:

Çok geçmiş olsun babanıza acil şifalar dilerim ..
iyi akşamlar malesef yarın akşam aranızda olamayacağız, babam yarın bir operasyon geçirecek...

---------- Post added at 23:59 ---------- Previous post was at 23:55 ----------

Tamam Tuncer ciğim . :cat:
Erhan abi aman diyim :) Bu akşam buluşma yok,milet boş yere gitmesin :)
Tabi Caner in de dediği gibi,illa ki gidip çayımızı içicez diyene saygımız sonsuz :)

Haftaya buluşma yaparız artık :cat:

----
Ömer geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin..

----

Deniz bu sefer acemiliğine verdik,tamam hadi kabul :p Ama tekrar bu şekilde olursa bütün gruba çay ısmarlamak zorunda kalabilirsin :) Murat ve senin bir aylık maaşlar gidebilir,demedi deme :)
Geyik bir yana eline,netine sağlık :cat:

Günaydınnnn İzmir-MT; Amannn ALLAH 'ım cepte kuruş yok,depoda gram benzin yok,paketde tek sigara yok, ama ama çokkkkkkkk huzurlu ve mutluyummmmmmmm çokkkkk mutluyummmmmmmm :thumleft::flower::queen::queen::queen:

---------- Post added at 11:15 ---------- Previous post was at 10:50 ----------

Herkezzzz nerede yololaramı çıktınızda bizim haberimiz yokkkkkk :queen:

Günaydınnnn İzmir-MT; Amannn ALLAH 'ım cepte kuruş yok,depoda gram benzin yok,paketde tek sigara yok, ama ama çokkkkkkkk huzurlu ve mutluyummmmmmmm çokkkkk mutluyummmmmmmm :thumleft::flower::queen::queen::queen:

Benzinede zam yok sigarayada zam yok mutluluğuna az daha mutluluk katayım Amca35 :)

günaydıııınnnnnnnn:) huzur ve mutluluk varsa gerisi boş zaten amca:) yinede benzin olaymış iyiymiş ama:)

merhaba arkadaşlar, iki gündür bilgisayarı açmamıştım kaldığım yerden bütün yazılarınızı okudum, öncelikle hastalarımıza acil şifalar diler yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz demek isterim , amcanın bütün dileklerine amin dememek elde değil, hepinize güzel bir hafta sonu dilerim. ( bugün rodaj için Aydın otobanından Aydın çıkışına kadar 70 - 80 km süratle toplam 230 km gittim geldim )

merhaba arkadaşlar, iki gündür bilgisayarı açmamıştım kaldığım yerden bütün yazılarınızı okudum, öncelikle hastalarımıza acil şifalar diler yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz demek isterim , amcanın bütün dileklerine amin dememek elde değil, hepinize güzel bir hafta sonu dilerim. ( bugün rodaj için Aydın otobanından Aydın çıkışına kadar 70 - 80 km süratle toplam 230 km gittim geldim )

Hüseyin abi acemi birine göre kendinizi çoktan aştınız :) Bugün ki güvenli sürüş eğitiminde de son derece iyiydiniz. Bu hızla giderseniz korkarım bir kaç ay sonra da ileri sürüş eğitimlerinide isteyceksiniz :)

teşekkür ederim, sayenizde oldu bu kadar ilgilenen olunsa birde motokurt tan fırça yeme korkusu olursa eeeee ne yaparsın

teşekkür ederim, sayenizde oldu bu kadar ilgilenen olunsa birde motokurt tan fırça yeme korkusu olursa eeeee ne yaparsın
sevgili kardeşim fotoğraflar nerde ? fotoğrafları boşunamı çektik. Fotoğrafları yayınlasana! :cherry: viraja girerken nerdeyse dizin yere sürecekti , senin gibi acemi dostlar başına .! bende h-arslaner i ben :cherry:yetiştirdim diye havaya gireceğim:p ama sen zaten yetişmişsin ben sadece pratik yapmana vesile oldum sağ olsun bu gün ümit kardeşimizinde tecrübelerinden yararlandık senin tek sorunun sadece eksersiz :cat: tabii oda zamanla gidrilecek bir şey kısacası MT izmir bir çift motorcu daha kazandı :cat: haaa bu arada kabataşlıya takıldığım zaman kızıyor:cyclopsa:pale:n artık galiba senin benden çekeceği var:queen::queen::cat:

---------- Post added at 00:42 ---------- Previous post was at 00:40 ----------

hayırdır abi motokurt abim korkutmuş seni.. galiba:)))
Birader ben asabi hocayımmm:cherry::queen::rendeer:

Beyler bugün saat 15:00 de foçaya gelmek isteyen buyursun gelsin biz 2 motor yola çıkıcağız Kalkışımız Bornova Hükümet Konağından olacak.Gezimize katılmak isteyen 554 629 23 26 Selim Vatan'a ulaşabilir.Aniden karar verdik kafasına esen varsa buyusun gelsin.

Herkese merhabalar motorum satılıktır sahibinden.com İlan No 63771293
sormak istediğiniz herşeyi yanıtlarım musteşembir 200 cc endurodur saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar