iyi akşamlar malesef yarın akşam aranızda olamayacağız, babam yarın bir operasyon geçirecek...İy akşamlar ,yarın akşam kafeterasa geliyorsunuz değil mi?
iyi akşamlar malesef yarın akşam aranızda olamayacağız, babam yarın bir operasyon geçirecek...İy akşamlar ,yarın akşam kafeterasa geliyorsunuz değil mi?
hoşgeldiniz, babanıza geçmiş olsun...
---------- Post added at 23:07 ---------- Previous post was at 23:05 ----------
hoşgeldin Deniz :rendeer:
omer gecmis olsun kardesim acil sifalar dilerim hayirli aksamlar..[/QUOT
teşekkür ederim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------
Aramıza hoş geldiniz.Babanıza ALLAH dan acil şifalar dilerim.Gelmiş geçmiş olsun önce sağlık geziler nasıl olsa yapılır.
tesekkür ederim.
Günaydın İzmir-MT; Hayırlı sabahlar, hayırlı Cumalar. Gününüz aydın neşeniz bol sağlığınız daim olsun.Depolarınız FULL olsun, tekeriniz düz bassın :thumleft::rendeer::queen::queen::queen:
iyi akşamlar malesef yarın akşam aranızda olamayacağız, babam yarın bir operasyon geçirecek...
Erhan abi aman diyimBu akşam buluşma yok,milet boş yere gitmesin
Tabi Caner in de dediği gibi,illa ki gidip çayımızı içicez diyene saygımız sonsuz
Haftaya buluşma yaparız artık :cat:
----
Ömer geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin..
----
Deniz bu sefer acemiliğine verdik,tamam hadi kabulAma tekrar bu şekilde olursa bütün gruba çay ısmarlamak zorunda kalabilirsin
Murat ve senin bir aylık maaşlar gidebilir,demedi deme
Geyik bir yana eline,netine sağlık :cat:
Günaydınnnn İzmir-MT; Amannn ALLAH 'ım cepte kuruş yok,depoda gram benzin yok,paketde tek sigara yok, ama ama çokkkkkkkk huzurlu ve mutluyummmmmmmm çokkkkk mutluyummmmmmmm :thumleft::flower::queen::queen::queen:
---------- Post added at 11:15 ---------- Previous post was at 10:50 ----------
Herkezzzz nerede yololaramı çıktınızda bizim haberimiz yokkkkkk :queen:
Günaydınnnn İzmir-MT; Amannn ALLAH 'ım cepte kuruş yok,depoda gram benzin yok,paketde tek sigara yok, ama ama çokkkkkkkk huzurlu ve mutluyummmmmmmm çokkkkk mutluyummmmmmmm :thumleft::flower::queen::queen::queen:
---------- Post added at 11:15 ---------- Previous post was at 10:50 ----------
Herkezzzz nerede yololaramı çıktınızda bizim haberimiz yokkkkkk :queen:
merhaba arkadaşlar, iki gündür bilgisayarı açmamıştım kaldığım yerden bütün yazılarınızı okudum, öncelikle hastalarımıza acil şifalar diler yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz demek isterim , amcanın bütün dileklerine amin dememek elde değil, hepinize güzel bir hafta sonu dilerim. ( bugün rodaj için Aydın otobanından Aydın çıkışına kadar 70 - 80 km süratle toplam 230 km gittim geldim )
sevgili kardeşim fotoğraflar nerde ? fotoğrafları boşunamı çektik. Fotoğrafları yayınlasana! :cherry: viraja girerken nerdeyse dizin yere sürecekti , senin gibi acemi dostlar başına .! bende h-arslaner i ben :cherry:yetiştirdim diye havaya gireceğimteşekkür ederim, sayenizde oldu bu kadar ilgilenen olunsa birde motokurt tan fırça yeme korkusu olursa eeeee ne yaparsın
Birader ben asabi hocayımmm:cherry::queen::rendeer:hayırdır abi motokurt abim korkutmuş seni.. galiba))