[İzmir - MT]

Yahu Motokurt çok alem adamsın wwalla:cherry:İşin gücün benimle uğraşmak,herhalde yaptığın espirilerden olacak ki,arkadaşlar karnını tutarak geziyor,gülmekten bayılacaklar,o kadar acımasız olma gençlere de acı,şu espirilerine biraz ara verde millet kendine gelsin:queen:
Benim sevgili yol arkadaşım, ekürüm seninle uğraşmıyacağımda kimle uğraşacağım .:cherry::rendeer:

Merhaba İzmirli abilerim kardeşlerim.
Sizlere bir şey sormak istiyorum.Karşıyaka girişinde Karşıayaka motorsiklet var sanırım bakım işlerinide yapıyor.Sizlerden hiç giden varmı hizmeti nasıldır

Eski ustasını pek tavsiye etmemişlerdi hatta gitme demişlerdi ama şi,mdi usta değişmiş denemeden birşey söylemek zor:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:56 ----------

:queen:

Banaaaaaaa,bana yokmuuuuuu??? :flower:

Son düzenleme:
Bu arada geziye katılan ve yüzümüzü,gönlümüzü güldüren tüm dostlara teşekkür ederim:flower:

selaaammm ben geldiiimmm.. murat(takashi) yoğun çalıştığı için siteye girip gezileri ve toplantıları takip edemeyebiliyo.. ben takip edip murata ileticem.. harika bir geziydi.. organize eden ve katılan herkese teşekkürler.. inşallah başka gezilere de katılma imkanımız olur.. sizinle olmak çok güzel.. bende de fotolar var geziye ait.. işyerindeyim şuan.. akşam atmaya çalışıcam..

hoşbulduk devrim abi.. fotoğraflarımızı atıcam inşallah.. biraz uzun sürcek sanırım..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------

024qed.th.jpg
[/URL][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi 26-04-2012 - 00:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 25-04-2012 23:57 ----------

010peg.th.jpg
[/URL][/IMG]

dsc08515lk.th.jpg
[/URL][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------

ooo takashide gelmiş:D videolarda senden aşkım..:cherry:

dsc08533t.th.jpg
[/URL][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------

:pale: bende ilk seriden sonra farkettim.. geri dönüşte yapamadım..

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:43 ----------

dsc08529z.th.jpg
[/URL][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:46 ----------

dsc08518t.th.jpg
[/URL][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------

22-04-2012 FOÇA adlı bir albüm yapıcam.. gerçek boyutlarını ve daha fazlasını orada bulabilirsiniz.. kusura bakmayın küçük oldu :pr:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:53 ----------

dsc08551ql.th.jpg
[/URL][/IMG]

Moderatör (forrap)
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler..
Cuma buluşmalarımıza ve gezilere bekleriz.

Deniz
fotoğraflar için teşekkürler :)
Siteye de hoşgeldin.. :cat:

sizleri gördükçe içim gidiyor ama babamın hastalığından dolayı katılamıyorum hiçbir etkinliğe inşallah babam iyileşirse bende aranızda olmaktan gurur ve mutluluk duyacağım...

hoş bulduk tuncer.. bir daha ki sefere daha profesyonel fotoğraflar bekliyorum kendimden:) çok rastgele olmuş.. ilk gezim sizinle.. heyecanıma bağışlayın:)

sizleri gördükçe içim gidiyor ama babamın hastalığından dolayı katılamıyorum hiçbir etkinliğe inşallah babam iyileşirse bende aranızda olmaktan gurur ve mutluluk duyacağım...

Aramıza hoş geldiniz.Babanıza ALLAH dan acil şifalar dilerim.Gelmiş geçmiş olsun önce sağlık geziler nasıl olsa yapılır.:cat:

hoşgeldiniz, babanıza geçmiş olsun...

---------- Post added at 23:07 ---------- Previous post was at 23:05 ----------

hoşgeldin Deniz :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar