Resimler için teşekkürler. Fazla kalamadım ama inşallah daha sonraki etkinliklere katılabilirim.
çok güzel birgün geçirdik İlhami Bey ayrıca isimlikler içinde çok teşekkürler :cat: kahve içmeye gittiğimiz eski rum köyünün adı Kozbeyli'miydi?MT dostlarını Foça da görmek çok güzeldi.Sizleri her zaman bekleriz.:rendeer:
Bu güzel geziyi arkadaşlarımıza yaşatan mütevazi , beyefendi kardeşimiz modolatör Tuncer kardeşimize çok teşekkürler
MT dostlarını Foça da görmek çok güzeldi.Sizleri her zaman bekleriz.:rendeer:
Arkadaşlar selam;
Dün sabah istanbuldan 3 kişi (Onur Y./ümitdura ve ben) yola çıktık. Çanakkalede 1 gece konakladiktan sonra bu sabah izmire dogru yola ciktik ve suan alsancak sahilindeyiz. Yarin oglen geri donucez, donmeden once musait olan izmirli dostlarimizla tanismak isteriz...
0532 589 30 18
İşaretler var...
1. işaret;
Geçtiğimiz haftalarda yapılan Enduro Motosiklet yarışmasında TMF tarafından görevlendirilmiştim. Orada sanırım 6 kişilik bir MT ekibi gördüm, biraz sohbet ettik. Neredesin sen? Perşembeleri gel! Teras'a niye uğramıyorsun? gibi serzenişte bulundular.
2. İşaret;
Evka4te oturuyorum, bir akşam eve doğru çıkarken gece boyozcusunda 7-8 motor gördüm. Yavaşladım, birde baktım MT patchleri, MT stikerları olan bir grup insan gördüm hemen durdum. Sohbet edeyim diye araya girmeye çalıştım ama tanıdık kimsecikler yoktu![]()
En iyisi foruma giriyim de artık MTli günlere geri dönme vakti dedim kendi kendime. 15-20gün içerisinde yeni motorumuda almış olurum. Umarım yakın zamanda görüşürüz.
Saygılarımla.
Ajlan.
Selam herkese,
Aranıza yeni katıldım,daha doğrusu katılmak isterim.Gezinizi kıskandım,bende canım sıkıldığından tek başıma seferihisar yapmıştım.Bir sonraki gezinizde sizlerle tanışmak ve aranıza katılmak isterim.
Görüşmek dileğiyle...
Sevgili devrim , dediğin yedinci fotoğrafa baktım hakikaten sevgili ekürimin gözleri faltaşı gibi açılmış böyle bir fotoğrafını denk getirmek çok zor olduğu için ofotoğrafı indirip çerçevelettirip duvara asacağım :cherry::cherry::cherry:
haaa bu arada şunu söylemeden de geçemiyeceğim fotoğraflarda görüldüğü üzere MT izmir ailesine üye olmak gerçekten bir ayrıcalık bu mükemmel aile ile nice geziler yapmak dileğiyle hoşçakalın :cat: