[İzmir - MT]

Selamlar herkese karşıyaka civarında şöyle usta gibi usta bilen varmı arkadaşlar yardımcı olabilecek varsa sevinirim..

motokurt ve kabataşlının gezi fotograflarını merakla bekliyorum abilerim benim ee. napalım biz tatlı su motorcuları sizleri örnek alacak :)))

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İzmir MT .. Motokurt ve kabataşlı ekürisinin uzak,ya da yakın gezi fotoğraflarını burada izlemeye hazırlanın sezonu yakında açıyoruz..........
hayırdır abi?.... Gene duramadın... :) Öteki topicte benzin zamlarına isyan bayrağı açıyordun? :)
Hani gezmiyecektin ;)
Motorcunun gezmeyenini daha duymadım....
10 lira olsa dururmusun bide öyle düşün abi.... ;)

Hadi hayırlısı bakalım. Bu kış yağmur çamur demedik ben bile ıslanmaktan soğuktan korkarken cesaretimi toplayıp yollara çıktım.:queen:

hayırdır abi?.... Gene duramadın... :) Öteki topicte benzin zamlarına isyan bayrağı açıyordun? :)
Hani gezmiyecektin ;)
Motorcunun gezmeyenini daha duymadım....
10 lira olsa dururmusun bide öyle düşün abi.... ;)
Evet Alper çok haklısın,ancak uzun yolu motokurtun motoruyla iki kişi yaptığımızdan benzin parası pek koymuyor:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:59 ----------

motokurt ve kabataşlının gezi fotograflarını merakla bekliyorum abilerim benim ee. napalım biz tatlı su motorcuları sizleri örnek alacak :)))
Ne demek Ümit, seni de bekleriz gezilere,nasıl olsan senin motor az da yakıyor,heryere kaçarsın artık:cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:02 ----------

Dün Motokurtla günübirlik kısa bir gezi yaptık,önce Ayrncılar piknik yerindeydik

Daha sonra motokurta miras kalan:cat:menderesteki Ak Galvanize uğrayıp dönüşe geçtik

[/URL

yücel abi ben ve arkadaşlar seni çok özledik
bu çarşamba akşamı işin yoksa bekleriz
ararsan akşam beşten itibaren bornova osmangazideyiz
saygılar selamlar
0 554 829 19 50

akşam biraz serin olucak ama akşam bende inciraltındayım katılıcam toplantıya hatta havada güneş varken çıksammı diyorum:) görüşmek üzere

merhabalar tuncer bey .tolga ben yeni üye oldum. yeni üye olanlar ilk tanışma toplantısına geldikten sonramı gezilere katıla biliyor. teşekkürler

Moderatör (forrap)
arkadaşlar selam bu gün semaver yokmu?Bekliyoruz tanışmak için...

A.selam..
Bugün İzmir MT toplantısı yok maalesef.
Yakın zamanda buluşma ve geziler başlayacak :cat:

merhabalar tuncer bey .tolga ben yeni üye oldum. yeni üye olanlar ilk tanışma toplantısına geldikten sonramı gezilere katıla biliyor. teşekkürler

Merhaba,aramıza hoşgeldiniz :)
Evet doğrudur.Bunun sebebi de yola çıktığımız kişiyi yani yeni katılan arkadaşı tanımak ve grup sürüşünü riske atmamak,duruma göre yol ve sürüş sıralamasına karar vermektir..
Bekleriz :cat:

Devrim abi seni gördügüm iyi oldu ya bizede pastel boya lazımdı renkli renkli :)))))

Tuncer artık çalmadan oynar bizim ayuuu lar moduna girmeye başlamıştım ben :D sen çal ama milletin karısına kızına çalma bilader :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar