[İzmir - MT]

Bu saatten sonra biz aşı maşı tutmayız... İçimizde ne varsa artık... :p:p:p:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:18 ----------

Bizim Ters Damar Çapırcının küçüklük fotosunu ele geçirdim.... :queen::queen:

Hahhaahhaa bu d akim yahuuu süpermişşşşşş :queen::queen::queen:

Bugün bende sabah saat 10.00 da Adaya yola çıktım yine herzamanki yerimiz Takoda çay molası verdim karşımda sedirlerde yalnız bir bayan çay içiyordu beni gördü gülümsedi ancak ne varki ben üzerimdeki güvenlik ekipmanlarını tek tek çıkarmaya başladığımda kadının alt çene düştü benden çıkanları sayıyordu ama çok güldümm :queen:

Moladan sonra tam gaz Önder Camping güzel bir gün geçirdik havuza girdik sonra saat 16.00 civarında telefon gelince erken ayrılmak zorunda kaldım hiç mola vermeden direkt İzmire geldim.Sağ salim eve vardım Cengiz abicim herşey için teşekkürler nice mutlu 20 yıllara dliyorum.Nasipse yarındaben 43 yaşıma girmiş olacağım.Hepinize iyi akşamlar.

NOT: Artık evdekiler motor aldığımı biliyorlar okadar çok mutluyum ki gizli gizli evden çıkmak yok artık :cat::cherry:

Cengiz bey size bir ömür boyu mutluluk diliyorum,Biz tam gaz hazırlık yapmamız nedeniyle bir arada olamadık.Eksik gedik bitmiyor bir sürü eksikle yarın yola çıkıyoruz,hayırlısı bakalım,ilk defa bir karavanla uzun yola çıkıyorum.İlk durak Bolu yedigöller olacak,resimleri daha sonra paylaşırım,görüşmek dileğiyle MT İzmir camiasıyla en kısa sürede buluşmak dileğiyle:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İyi tatiller... Güzel geçer ilk karavan tatiliniz işallah.. :rendeer:

Cengiz bey size bir ömür boyu mutluluk diliyorum,Biz tam gaz hazırlık yapmamız nedeniyle bir arada olamadık.Eksik gedik bitmiyor bir sürü eksikle yarın yola çıkıyoruz,hayırlısı bakalım,ilk defa bir karavanla uzun yola çıkıyorum.İlk durak Bolu yedigöller olacak,resimleri daha sonra paylaşırım,görüşmek dileğiyle MT İzmir camiasıyla en kısa sürede buluşmak dileğiyle:)

Yücel abicim hayırlı yolculuklar.Güzel resimleri bekliyoruz bari bizde gidemedik gittiğiniz yerleri resimlerle niyaz edelim :) Bu arada hızlı çabuk gezin ki iki hafta sonraki gezimize yetişin.Detayları gelişmeleri daha sonra Cengiz abimiz açıklayacaktır.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Benim niye haberim yok bu geziden?.... Hangi gezi dede?... :silent:

Cengiz ciğim izmir dışında olduğum için o mutlu gününüzde sizlerle beraber olamadığım için çok üzgünüm. Saygıdeğer eşiniz ve sevgili çocuklarınızla nice uzun yıllar mutlu ve sıhhatli bir ömür dileğiyle hoşçakalın , herşey gönlünüzce olsun.

Bu saatten sonra biz aşı maşı tutmayız... İçimizde ne varsa artık... :p:p:p:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:18 ----------

Bizim Ters Damar Çapırcının küçüklük fotosunu ele geçirdim.... :queen::queen:

lannn... gene ne çeviriyonuz bakem abeyyy... özel hayatıma müdehale yok ayıp ayıp :):):):):):):):)

KBC

Abilerim Annemin sağlık probleminden dolayı ( Göğüs Kanseri ) Acil nakit ihtiyacından dolayı Motorumu satıyorum. Satılıktaydı zaten , Annemin durumu dün belli oldu , ilanda fiyat 14000 tl idi 13000 e acil satıcam. Soran isteyen olursa lütfen yardımcı olun . Motor Tamamen orjinal 16900 km de şuan ama kullanmaktayım hala. İlanda da görülen aksesuarları var. Kask sıfır dizlik sıfır depo üstü çanta herşeyi vericem kask falan. Şimdiden teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-kacirilmiycak-firsat-daha-temizi-yok-gsr-600-fulll-ful-50146033/detay/

Abilerim Annemin sağlık probleminden dolayı ( Göğüs Kanseri ) Acil nakit ihtiyacından dolayı Motorumu satıyorum. Satılıktaydı zaten , Annemin durumu dün belli oldu , ilanda fiyat 14000 tl idi 13000 e acil satıcam. Soran isteyen olursa lütfen yardımcı olun . Motor Tamamen orjinal 16900 km de şuan ama kullanmaktayım hala. İlanda da görülen aksesuarları var. Kask sıfır dizlik sıfır depo üstü çanta herşeyi vericem kask falan. Şimdiden teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-kacirilmiycak-firsat-daha-temizi-yok-gsr-600-fulll-ful-50146033/detay/

Değerli kardeşim öncelikle geçmiş olsun ALLAH dan acil şifalar diliyorum.Herkez bu konuda duyarlı davranacaktır yinede sağa sola haber göndeririz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar